Home \ Sport
 

Hvordan bekjempe Son Goku.

 

Son Goku er en legende, og en av de tøffeste krigerne i animehistorien. Følgende tips kan hjelpe deg å bli så begavet som en fighter som Son Goku. Søn Gokus fysiske styrke er imidlertid ikke hans eneste trumfkort i kamp.

                 

Trening .

    
   
 1. Lær å slå og sparke hardt. Øv 100 slag og sparker hver dag. Men ikke haste det i begynnelsen. Start små og klatre til du klarer å gjøre 100 slag og spark. Du kan bruke hvilken som helst slag- eller sparketeknikk, så lenge du får en god svette. Men sørg alltid for å gjøre hvert treff og sparke rent og med riktig teknikk. Hvis du ikke har en boksesekk som du kan slå, kan du også gjøre tørketrening. Etter hvert som slagene dine blir bedre og bedre, kan du bruke håndleddsvekter eller håndledd i strokeopplæringen. Men pass opp! Disse kan skade leddene dine. Derfor gjør øvelsene sakte og forsiktig.        
 2.  
 3. Tren hardt til du kan gjøre 100 pushups, sit-ups, squats og pull-ups. Hvis du har blitt sterk nok, varierer disse oppgavene og gjør en-arm-push-ups eller en-legged squats, for eksempel. Gi musklene minst en til tre dager for å komme seg etter hver treningsøkt. Lag din egen treningsplan. Pass på at du gjør alle øvelsene riktig. Og bruk aldri fotvekter når du pedaler.        
 4.  
 5. Gjør håndsettøvelser til du er i stand til å gå på hendene i minst ti minutter.        
 6.  
 7. Tren din sprett. Det spiller ingen rolle om du bare hopper over en stol eller gjør spesielle plyometrisk øvelser. Det viktigste er å trene din fart.        
 8.  
 9. Møt sparring med en venn. Husk å bruke boksehansker og verneutstyr. Kjør deg selv, men vær oppmerksom på din sikkerhet.        
 10.  
 11. Arbeid med fleksibilitet. Lag så mange somersaults som mulig og lær hvordan du skal rulle riktig etter et hopp eller fall.        
 12.  
 13. Kjør så fort du kan. Gå en avstand på ca 200 meter så fort du muligens kan. Du må være i topp form!        
 14.  
 15. Lær Blokkteknikker, Gripping Teknikker, Dodge Manøvrer og Holdings- og Clamping Teknikker. Gjør øvelsestest med venner eller vis en boksdukke, hvilket tre du er skåret av. Finn en kampsportlærer, eller få inspirasjon fra bøker eller Internett.        
 16.  
 17. Strekk ti til syv ganger i uken i ti minutter hver, til du endelig klarer splittene. Gjør dynamiske strekkøvelser før hver treningsøkt og statiske strekkøvelser for å falme etter hver økt.        
 18.  
 19. Gjør litt parkour eller gymnastikk for å få en følelse av rask bevegelse og få tillit til din egen kropp og bevegelser. Parkour kan gjøres nesten overalt.        
 20.  
 21. Bruk de svake punktene til motstanderens kropp i en ekte kamp for å raskt og enkelt deaktivere ham.        
 22.  
 23. Tren din hånd-øye-koordinasjon og fart med skyggeboksing eller stanseveskeopplæring. Utvikle dine egne kombinasjoner. Vær forsiktig så du ikke utfordrer deg for mye bare fordi kroppen din ikke er så sterk som Son Goku.        
 24.  
             

I kamp .

    
   
 1. Angre først. Alltid angrip motstanderen først og fort.
 2.  
    
   
 1. Landslag / spark.     
 2.  
 3. Skyt motstanderen uventet     
 4.  
 5. Skyt motstanderens ben. Hvis motstanderen din ligger på bakken, har du allerede vunnet så bra som kampen.     
 6.  
 7. Plugg inn. Hvis du må ta det, så fortsett å kjempe! Hvis du følger treningen, vil dette slaget ikke være så mye for deg...
 8.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Sport populær:
Spille basketball i forsvar.

Spille tennis.

Lag en planche.

Hit herderen.

Bli en treningsmodell.

Spille basketball.

Bygg muskelmasse gjennom ernæring.

Inkluder i golf.

Løft vekter riktig.

Gjør knebøy.

Skaff en svart belte i karate.

Bli en god fotballspiller.

Få sterke kalver.

Berør tærne dine.

Dribling som Lionel Messi.

Gjør push ups.

Tren for en 10km kjøring.

Bruk Runtastic Six Pack Abdominals til iPhone.

Øk tempoet.

Beslutter mellom Yoga og Pilates.

Lær å gå på ski.