Home \ Sport
 

Å spille basketball i forsvaret.

 

Det er et ordtak: "Et godt angrep vinner spillet, men et godt forsvar vinner konkurransen." Dette er en veldig generell uttalelse hvis du vil beskrive de vellykkede basketball lagene på alle nivåer av spill. Likevel gjør de fleste spillere og trener fortsatt ikke forsvaret når de utvikler spilltaktikken. Hvorfor er det? Først av alt er det vanskelig å lære å spille basketballforsvar, men det fungerer. Dessverre er de fleste spillere og trener ikke villige til å ta den tid og krefter som trengs for å lykkes på forsvarssiden av banen. Den andre grunnen til at de fleste spillere og trenere ikke er dedikert til å forbedre forsvaret, er at det ikke er så morsomt som andre aspekter av spillet. Ja - kaster, dribler, sender ballen og andre spillteknikker gjør det morsommere å lære, lære og øve. Det er derfor de fleste spillere og trenere fokuserer sin tid på dette. Når det gjelder den perfekte kampen i alle spillmomenter, må trenere og spillere ofre en del av sin tid og lære å spille forsvaret i basketball. Det er avgjørende for deres suksess.

 

De ti kriteriene nedenfor gir deg mulighet til å bestemme om en spiller kan betraktes som en komplett defensiv spiller.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Mann mot menneske i åpen forsvar og forsvar fra angrep. Hvis treneren din vil løpe, fange eller på annen måte bringe inn en sone, er det hans beslutning, men til slutt kommer det alltid ned til en mann som spiller en annen mann.       
 2.  
 3.             2      Først må du utvikle din egen defensiv holdning. Finn ut om motstanderen din er riktig eller venstrehendt, og prøv å ta med en fot og en arm foran ham for å angripe den svake siden. Med hendene foran deg har du en posisjon til å ta ballen fra ham når han går forbi deg.        
 4.  
 5.             3      Du vil da løpe med ham hvor han går og være oppmerksom når han krysser deg, for det er da du kan ta ballen fra ham.        
 6.  
 7.             4      Hvis han bestemmer seg for å kaste en kurv, plasser du kroppen din og ikke armene dine mellom ham og kurven. Hvis han hopper opp for kaste, løft du sterk arm og forsøk å blokkere eller i det minste distrahere kastet. Hvis han er mye høyere enn du er, hold hånden over ansiktet hans. Hopp bare hvis han hopper, fordi han kunne prøve en bedragingsmanøvrer.        
 8.  
 9.             5      I angrep har du allerede problemer når han får ballen, fordi han er bare noen få meter unna kurven, og du har bare få muligheter til å handle.        
 10.  
 11.             6      3/4 av forsvaret består av å sette en arm foran motstanderen din og prøver å slå ballen av hvis noen andre har til hensikt å kaste den til ham.        
 12.  
 13.             7      Hvis han er større enn deg, kan du prøve å komme rett foran ham, slik at personen som gir ballen, bestemmer at det ikke er verdt risikoen, og hvis han kaster ballen, kan du stjele det lettere. Men hvis han får ballen, vil han enkelt kunne score. Dette er et spill, men en som du kan vinne hvis du spiller det riktig.        
 14.  
 15.             8      Hvis han får ballen i angrepet, gå rett bak ham og ta med kroppen mellom ham og kurven med en arm bak ryggen og den andre hånden hevet. På denne måten reduserer du muligheten for å kaste en kurv. Hvis han så kaster, løft begge hender og prøv å blokkere kastet med sterk arm. Ikke vær redd for å starte en liten stund, men hvis dommerne tar alt veldig seriøst, så la det være alene.        
 16.  
 17.             9      Hold hendene dine oppe. Dette øker sjansen for å blokkere et pass eller et kaste.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Sport populær:
Gå ned i vekt om tre dager.

Utfør stillingen Dove i Yoga.

Rengjør tennissko.

Forhindre kløeben mens du går.

Utfør hovedtrinnene i Taekwondo.

Gjør yoga øvelser mot menstruasjonskramper.

Abdominals trener med kapteinens stol.

Øv dribling mens du spiller fotball.

Noen KO slå.

Hold deg hjemme i form.

Velg de riktige løpeskoene.

HIIT treningsøkter på tredemølle.

Vannski på to ski.

Gå ned i vekt om tre dager.

Kobraposisjonen i yoga.

Trekk i kurven.

Foxtrot.

Tren for en triathlon.

Lag en summersult bakover.

Reduser mannens bryst.

Vær godt trent.