Home \ Sport
 

Tren for en kamp.

 

Enten du er en amatørfighter, og du vil gjøre det profesjonelt, eller du bare ønsker å forberede høsten, er det grunnleggende trening for å hjelpe hver fighter å gå. Du trenger å lære mye, for eksempel de beste treningsøktene, ernæring og kampsport.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Hold deg til treningsplanen din. Profesjonelle fighters trener i måneder før de kommer inn i ringen. Som en amatørfighter bør du gjøre det samme for å være fysisk egnet og å mestre grunnleggende perfekt. De kritiske områdene å fokusere på under trening er kardio, trunkstyrke og muskelmasse: 
    
  • Gjør kardio øvelser. Det er det viktigste hvis du vil komme i form for en kamp. Ikke bare må du ha perfekt utholdenhet, men du må kunne reagere raskt på hvert viktig øyeblikk av kampen. Trette kamper har en tendens til å la armene dine henge, unnlate å beskytte de kritiske streikpunktene, og ikke være i stand til å angripe tungt i de senere runder av en kamp. Gjør intervalltrening for å møte de fysiske kravene til kampene. Med intervalltrening kan du trene hjertet ditt spesielt raskt og effektivt.  
  •  
  • Gjør øvelser for å styrke bagasjerommet. En fighter utvikler mye styrke i kofferten, som hjelper hele kroppen til å bevege seg og jobbe i en lukket posisjon. Gjør øvelser som trener hver muskelgruppe, for eksempel pull ups, crunches, squats, pushups og trunk løfting.
  •  
  • Løft vekter. Vektløfting hjelper fighters å bygge muskler og styrke for å være sterkere. Bryst, skuldre og armer er viktige i kampstiler som fokuserer på overkroppen, for eksempel boksing. Lag benkpresser, militære presser med dumbbells. Lateral raiser, bicep krøller og triceps kickbacks for å trene brystet, skuldrene og armene. I andre kampsportstiler, som blandet kampsport, er balansen mellom øvre og nedre kroppsøvelser viktig. Gjør knebøyninger, lårmuskelkrøller, en-legged squats, step-ups, deadlifts med barbells og barbell squats for å trene dine kalver, lår og balder.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Nyt deg selv for å bidra til å bygge muskler. Spis nok vitaminer, mineraler, elektrolytter og drikke nok vann, slik at du ikke treter under trening og unngå metabolisk avfall. Spis sunne proteiner for å bygge masse.       
 4.  
 5.             3      Hvordan streiker du? Start med en enkel punch. Øv med den dominerende og den ikke-dominerende hånden. Hvis du behersker dette enkle slag, kan du prøve avanserte versjoner som: 
    
  •   Jab: En jab er en kort punch som vanligvis gjøres med den svake hånden og holder motstanderen vekk fra deg. For å gjøre jaben mer effektiv, snu profesjonelle boksere sine armer og håndledd kort før de kommer i kontakt med fienden.
  •  
  •   Crotch: I motsetning til Jab, som rammes rett foran kroppen, kommer en kryssstrekk ut av skulderen og blir rammet av den sterke hånden i en liten oppadgående bevegelse "kryssformet" foran kroppen.
  •  
  •   Krok: Kroken kan rettes mot motstanderens hode eller kropp - avhengig av hvor det ikke er beskyttet - og blir ofte kombinert med andre slag. Den store ulempen er at du er sterkt bevæpnet mot motangrep.
  •  
  •   Uppercut: Oppercutet, også kalt Uppercut, er et fremspill med en hånd og svært effektiv i tette omgange.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lær Combat Combat. Som i sjakk, er enkeltkampbevegelser alene ubrukelige. Du kan imidlertid gjøre motstanderen i en beregnet sekvens. Ikke bare bør du lære å kombinere bevegelsene til den valgte disiplinen, men også hvordan du kan forsvare deg mot slike kombinasjoner. I boksing er den vanligste kombinasjonen en jab etterfulgt av et kryss hit. En annen effektiv kombinasjon er etterfulgt av en fangst. (Hvis du er en høyrehendt spiller, følger en jab med venstre hånd et høyrehendt krysslag etterfulgt av en venstre krok.)       
 8.  
 9.             5      Hvis du kjemper med nakne knyttneve, trener du fingerleddene dine. Dette gjør nerverne mindre følsomme. I noen kampsportstiler (f.eks. Tradisjonell kampsport) er følsomheten til hele kroppen viktig, og desensibilisering av nerver anbefales ikke.       
 10.  
 11.             6      Blokkestanser. Den enkleste måten å blokkere det er å banke motstanderens slag bort fra deg. Det betyr å forsvare. Avanserte teknikker i boksing er: 
    
  •   Sliping: Hvis motstanderen din tar sikte på hodet, må du svinge hoftene og skuldrene skarpt.
  •  
  •   Bobbing and Weaving: Hvis motstanderen din gjør en høy hit (som en krok på hodet), så bøy bena (bobbing) og bøy kroppen utenfor rekkevidde (veving).
  •  
         
 12.  
 13.             7      Ta en hit. Hvis du bokser, prøv å blokkere. Du gjør det ved å fange virkningen med hanskene dine i stedet for kroppen din.       
 14.  
 15.             8      Finn en boksepartner. Så du kan bedre forberede deg på ekte kamp, ​​arbeide med reflekshastigheten, trene hånd-øye-koordinasjonen og få den rette mentale holdningen. Øv med noen bedre enn deg. Bare gjennom utfordringer blir du bedre.       
 16.  
 17.             9      Utvikle en vinnende holdning. Vi lurer noen ganger på hvordan profesjonelle idrettsutøvere med mye trening og mange års erfaring kan miste en kamp så bittert. Svaret på dette er at en konkurranse er knyttet til fysisk og mental trening. Tren til kroppen din kan gjøre bevegelsene så godt at hodet ditt fokuserer på motstanderen din for å få den riktige holdningen. Lytt til musikk som stimulerer deg mens du trener. Tolk smerte som et skritt på vei til seier. Tenk deg hvordan du kjemper, forsvarer og vinner. Lær å elske kampen.                 
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Sport populær:
Hopping med skateboard.

Tren i henhold til Pilates metoden.

Stopp luften under vann.

Kjør bratt oppoverbakke på sykkel.

Få mer energi.

Hitting.

Perfekt bakslag.

Kom raskt i form.

Lær noen til å svømme.

Charge Fitbit.

Gjør burpees (støttelinjer).

Styr knærne dine.

Gjør burpees (støttelinjer).

Snowboarding for nybegynnere.

Heelflips.

Lag fjellklatrere.

Trener muskler hjemme.

Bruke en skridtteller.

Bygg abdominale muskler hjemme.

Stram magen din.

Slå på et enhånds hjul.