Home \ Hobbyer
 

Ta opp flaggespillet.

 

Capture the Flag er et flott spill å spille når som helst på dagen, så lenge du har minst seks spillere. Målet med spillet er å finne motstanderens flagg og bringe det til siden av feltet uten å bli fanget.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Første spillversjon av Capture the Flag  ,

    
   
 1.            1      Finn et passende sted å spille. Et godt sted er for eksempel en hage med et hus i midten. Det er viktig å velge et område med et stort hinder nær sentrum slik at forsvarerne ikke kan overse hele feltet. Ikke prøv å spille på en åpen overflate.        
 2.  
 3.             2      Finn noen spillere. Du kan spille med et hvilket som helst antall mennesker, men det morsommeste er med minst 10 eller 12 spillere.       
 4.  
 5.             3      Velg flaggene. Dette må bare være to gjenstander av tilsvarende størrelse og form. Hvis du spiller spillet om natten, er det best å velge lyse objekter.       
 6.  
 7.             4      Når alle har samlet seg på feltet, sett de ytre grensene og reglene for å gjemme flagget (det må være tilgjengelig for noen i første etasje og skjult på siden av laget de er med tilhører).        
 8.  
 9.             5      Skjul flagget. For å gjøre det hele rettferdig skal minst en del av flagget være synlig fra nærbilde (så ikke begrave det). Sørg også for at du kan takle dem og løpe bort med dem (så bind dem ikke til en gren).       
 10.  
 11.             6      Når flagget er skjult, gå til grensen midt i feltet og ring det andre laget. Hvis motspillerne er klare, la dem komme til deg og oppsummere reglene kort. Når du er enig i reglene, kan du starte spillet, ellers må du først kompromittere.       
 12.  
 13.             7      Del teamet ditt i flere grupper etter at spillet starter. Ideelt sett har du nok spillere til å ha to lag hver for disse oppgavene: Defender, Enlightener (helst med en partner), Spies (også med en partner) og Ranger. Speiderne har oppgaven å stjele fiendens flagg. Spionene er opptatt av å spore flagget, og rangers utfører ulike gjenværende oppgaver: de plukker folk ut av fengsel, jager ned alle som har passert forsvarerne, og erstatter fanget rekognosasjonsplaner og spioner.       
 14.  
 15.             8      Når du har tatt på en oppgave, hold deg til den. Det er viktig at du kommuniserer med din lagkamerat. Du kan gjøre dette enten ved hjelp av koder eller bare skriking.       
 16.  
 17.             9      Avhengig av antall forsvarere og størrelsen på feltet, kan spillet ta flere timer. Siden du ideelt sett spiller i mørket, kan spilling for lenge ødelegge moroa. I dette tilfellet kan det være best å snakke med motstanderne og bli enige om slutten av spillet.       
 18.  
 19.             10      En god strategi for å stjele motstanderens flagg er å trekke sammen med tre til fire spillere. Kjør mot flagget sammen.                 
 20.  
             

    2      Andre spillversjon av Capture the Flag  ,

    
   
 1.             1      Spill med minst seks andre spillere. Del inn i to like sterke lag.       
 2.  
 3.             2      Leter du etter et passende utendørs lekeområde. Del brettet i halvdel.       
 4.  
 5.             3      Sett et flagg på hver side av brettet. I tillegg bruker jakker og snorer for å markere et fengsel for hvert lag.       
 6.  
 7.             4      Gå til ditt eget flagg. Hvilket er avhengig av teamet ditt.       
 8.  
 9.             5      Når spillet har startet, blir begge lag delt inn i offensiv og defensiv.  
    
  • Defensive spillere tar spillere fra motstanderne.
  •  
  • Spillerne i angrepet stjeler det andre lagets flagg og bringer det til flagget i sitt eget lag.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hvis en defensiv spiller fanger deg fra motstanderne, må du gå til det andre lagets fengsel.  
    
  • Spillere fra laget ditt kan frigjøre spillerne som er tatt av motstanderne.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Vær forsiktig. Hvis du eller noen andre i laget ditt eier flagget, kan det andre laget fortsatt fange deg.       
 14.  
 15.             8      Når lagets offensiv spiller med suksess har stjålet fiendens flagg og returnert til sitt eget flagg, er laget ditt vinneren.        
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Ta bilder av bygninger.

Spill airsoft.

Overfør et mønster for glassmaleri.

Rengjør oljemaleri.

Heklet Legwarmer.

Demonter en magisk terning.

Bygg et fuglhus.

Lag en Pokéball.

Tegn Mickey Mouse.

Utfør en taksidermi.

Separat salt fra sukker.

Gjør stearinlys.

Bygg et radiatorpanel.

Sjansene for å øke en kongelig flush.

Lag lerdukker.

Tegn en dollarregning.

Bygg en tilbakebøyning.

Lag en diamantmaleri.

Lag en dressmaker's dummy ut av duct tape.

Tegn helter av eventyrtid.

Hold tegneserier.