Home \ Hobbyer
 

En t-skjorte design.

 

Design din egen t-skjorte kan være gøy, et uttak for din kreativitet, og muligens enda penger hvis du bestemmer deg for å selge designene dine. Følg trinnene som er beskrevet for å ta med ditt eget design på T-skjorter.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Planlegg ditt design  ,

    
   
 1.            1      Planlegg ditt design. Start med å spørre deg selv hva formålet med din T-skjorte er. Hvis du vil markedsføre firmaet eller bandet, fokuserer du på synlighet, klarhet, memorabilitet og logo. Husk at implementering av din T-skjorte blir enklere med en enkel design.  
    
  • Hvis du vil lage en mer kunstnerisk t-skjorte, vær spesielt oppmerksom på fargevalg, originalitet og layout.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tenk på total tone og ønsket effekt. Husk hvilken effekt din T-skjorte skal ha på andre mennesker. Ønsker du noe dramatisk? Funny? Minimalistisk? Kommersiell? Kunstnerisk? Comic-aktig? Kanskje du vil skrive ut noe på din T-skjorte som gjør at andre tenker på visse ting i verden.        
 4.  
 5.             3      Bestem fargevalg. Når du velger fargevalg, må du huske ønsket tone. Hvis du ønsker å designe en t-skjorte for å bringe menneskets oppmerksomhet til Kongos folkemord, anbefales det ikke å velge poprosa og neongult. Pass på at du kjenner grunnleggende om fargekoordinasjon og kompilering.  
    
  • Merk at rød / grønn, blå / oransje og gul / lilla er komplementære farger.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Legg ideen din på papir. Det er en god idé å sette ideene dine på papir før du skriver dem ut på t-skjorten. Prøv forskjellige design og fargekombinasjoner. For en annen mening kan du be vennene dine eller familie om å se på de ulike alternativene.        
 8.  
 9.             5      Vurder å inkludere et bilde i ditt design. Fordi du skal jobbe digitalt, kan du bruke ditt eget bilde, bruke et bilde som ikke er opphavsrettslig beskyttet, eller til og med kjøpe en, og deretter integrere det sømløst i kunstverket ditt.  
    
  • Hvis du planlegger å bruke programvare med høy manipulasjonsfunksjonalitet (for eksempel Photoshop, InDesign, Gimp eller Paint Shop Pro), kan du bruke et standardbilde og tilpasse det til dine behov radikalt. Inkscape er spesielt effektiv for å justere størrelsen på bildet hvis nødvendig.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Lag ditt design ved å skrive ut  ,

    
   
 1.             1      Kutte ut designet fra papiret du lagret det på. Skjermutskrift gjør det enklere å bruke en enkel design, spesielt når du gjør det for første gang. Bruk et verktøykniv for å kutte designet slik at du kan klippe mer nøyaktig. Med et saks er det vanskelig å kutte ut de små detaljene. Klipp ut områdene du vil skrive ut på din T-skjorte, og la resten av papiret være intakt (forestille deg at du er graving en Halloween gresskar, bare kutte ut de delene du har tent senere fra stearinlyset inne i gresskaret gjør det samme med t-skjorten din).        
 2.  
 3.             2      Klargjør skjermutskrift. Du kan kjøpe en ferdigstilt stencil i en håndverksbutikk, eller lage din egen.  
    
  • For å lage din egen mal, kjøp en maske skjerm og en Keihlrahmen. Klem sikten over rammen og takker hjørnene slik at sikten er strukket. En tykkelse på 43T er det beste alternativet for en vanlig utskrift.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Påfør maskeringsbånd over hjørnene på bunnen av malen. Bunnen er den siden som vil berøre stoffet. Når du legger ut utskåret papirmal på rammen, bør det ikke være noen skjerm rundt hjørnene. Hvis du fortsatt ser noe av sikten på disse stedene, dekker hjørnene med mer maskeringsbånd, da fargen ellers kan løpe over hjørnene på designet på T-skjorten.        
 6.  
 7.             4      Sett din T-skjorte på en jevn overflate. Pass på at det er rynkefri. Legg papirmalen på t-skjorten du ønsker at designet skal være. Legg rammen over den og sørg for at rammen og utformingen er rett.  
    
  • Det er en god ide å stifte t-skjorten på et solid stykke papp. På denne måten forblir T-skjorten glatt og rynkefri. Det gjør det også lettere å transportere t-skjorten til et trygt sted for tørking.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fordel en teskje blekk øverst på rammen. Du må bruke silketrykkstoff blekk (velger en bruksklar blekk hvis du bare lærer hvordan skjerm utskrift fungerer).        
 10.  
 11.             6      Hold rammen med en hånd. Med den andre hånden (helst med sterkere hånden), plasser gummien over malingen og trekk den ned over rammen. Gjenta denne prosessen, hele designet er dekket av blekk. Vent litt for blekk for å infiltrere T-skjorten.        
 12.  
 13.             7      Hold stoffet med en hånd. Løft rammen langsomt fra bunnen oppover vekk fra t-skjorten. Beundre designen din. Hold t-skjorten tørr på et trygt sted og sørg for at den ferske blekk forblir uberørt.        
 14.  
 15.             8      Legg rammen med motivet på neste T-skjorte (hvis du vil lage mer enn en). Designet skal holde seg til rammen. Du må raskt sette rammen på toppen av den nye T-skjorten før malingen tørker (det er veldig vanskelig å vaske blekket fra rammen når det herdes).        
 16.  
 17.             9      Vask rammen og avslutt T-skjermen. For å fjerne blekk, vask rammen under kaldt vann og skrubbe med en svamp. La skjermen skrive ut tørr i luften.        
 18.  
             

    3      Bruk den digitale metoden  ,

    
   
 1.             1      Vri designet til et digitalt bilde. Hvis papirtegningen din er av utmerket kvalitet, kan du skanne den og revidere den med et bilderedigeringsprogram. For eksempel, for å gjøre linjene renere, kan du åpne bildet med Photoshop og spore det.  
    
  • Hvis du har en grafikkbrett, kan du også male og tegne direkte i Photoshop eller et lignende program.
  •  
  • Hvis du foretrekker å jobbe direkte med programvaren, kan du også opprette piksel eller linjekunst i Photoshop.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Dekorer bildet ditt. Spill med filtre, farger, lysstyrke, kontrast, metning eller andre tilgjengelige effekter. Legg til linjer, blomstrer, sprut eller andre pyntegjenstander som gjør designen mer dynamisk (hvis det er aktuelt). Sørg for at hele arrangementet er sammenhengende, med proporsjonene rimelige, stilene er konsistente og fargene passer.        
 4.  
 5.             3      Legg til tekst. Selv om det er morsomt å eksperimentere med fancy skrifttyper, bør du være oppmerksom på lesbarheten. Du kan laste ned gratis fonter fra Internett, eller til og med lage din egen. Les om hvordan du legger til nye skrifter på PC, Illustrator eller Photoshop. Hvis teksten ikke skiller seg ut, må du justere andre filtre for å få et konsekvent bilde.        
 6.  
 7.             4      Lag en prototype. Den enkleste måten er å uttrykke design og stryke det på en nøytral T-skjorte. Men hvis du er 100% sikker på at kvaliteten er høy nok, kan du også betale en liten avgift for å få jobben profesjonelt.        
 8.  
 9.             5      Lag t-skjorter. For små jobber, kan du fremdeles stryke på designene dine, da det er en god og billig måte å lage noen T-skjorter for deg og / eller dine venner på. Hvis du planlegger å skrive ut T-skjorter i stor skala, kan du betale en skriver for å gjøre arbeidet. Last opp designet ditt til en T-skjorte side og gi dem en provisjon for hvert salg eller selg dem designet for en fast pris eller gi dem lisensen.        
 10.  
             

    4      Konverter designen med stencil utskrift  ,

    
   
 1.             1      Skriv ut design i svart og hvitt. Det er viktig å skrive ut det i svart og hvitt, slik at linjene er tydelige og designen er tydelig.        
 2.  
 3.             2      Tak papirformatet på et stykke klorbromidpapir. Chlorobromoil papir er et klart papir som brukes til å dekke bøker. Den har en normal og en klebende side for peeling av. Tak papirformatet på avskallingssiden slik at designet ditt er synlig gjennom forsiden av klorbromidpapiret (den ikke-klæbende siden).        
 4.  
 5.             3      Legg de stablede papirene på en jevn overflate. Bruk en skarp verktøykniv for å kutte ut de svarte delene av designet. Spor linjene med verktøykniven. De svarte delene du kutter ut er delene av designet som senere fylles med maling.        
 6.  
 7.             4      Skal av den klissete siden fra klorbromidpapiret. Fjern også vanlig papir. Legg limemalen på T-skjorten, sørg for at den er glatt og rynkefri.        
 8.  
 9.             5      Legg et stykke papp i T-skjorten. Dette vil skille front og bak og hindre at blekket lekker til den andre siden.        
 10.  
 11.             6      Bruk en svamp børste å male på stofffargen. Bare lakk malingen på de områdene som er kuttet fra klorbromidpapiret (områdene malt mørkt på T-skjorten). La malingen tørke. Berør fargen lett for å teste om den allerede er tørr. Hvis det er noen farge igjen på fingeren, er den ikke helt tørket ennå.        
 12.  
 13.             7      Så snart malingen er helt tørr, kan du skille klorbromidpapiret fra T-skjorten. Du har nå en malutskrevet T-skjorte. Du kan bruke malen på nytt hvis du vil skrive ut flere T-skjorter.        
 14.  
            

Tips .

                Les mer... (2)      
Hobbyer populær:
Plexiglas bor.

La piercing din tunge.

Ta et bilde av en baby eller småbarn.

Lag en puddelkjørt.

Bygg en glideskinne av plast.

Lag en rørrenser.

Lag en rørrenser.

Overfør bilder fra et digitalkamera til datamaskinen.

Hekle et skjerf for nybegynnere.

Lag pute dekselet selv.

Lag en cheerleader hairband.

Bygg usynlige hyller.

Tegnepersons ansikter.

Lag et Cornhole Game.

Jump tau.

Snap play.

Heklet tøfler.

Heklet Barnestøvler.

Mew i Pokémon smaragd få.

Fjern sømmer, vippet til venstre.

Tegne en anime gutt.