Home \ Hobbyer
 

Reparere problemer med objektivet til et digitalkamera.

 

Har du problemer med linsen til digitalkameraet ditt? Her er noen reparasjonsalternativer.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.             1      Ring produsenten og / eller besøk hans hjemmeside. Hvis du fortsatt har en garanti, kontakt produsenten og prøv å få kameraet reparert eller erstattet. Hvis du gjør dette, ikke prøv å reparere objektivet selv - ellers vil garantien bli ugyldig.  
    
  • Hvis produsenten avgjør at skaden er forårsaket av feilbruk fra din side, kan den ikke reparere den - selv om kameraet fortsatt har en garanti.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kontakt en profesjonell verksted. Hvis kameraet ikke er garantert, men du ikke stoler på deg selv, må du reparere det selv, ta kontakt med en verksted. Hvis du ikke vet noe, gå til en kamerabutikk eller trykkeri og spør hvem de anbefaler til deg.  
    
  • Pass på at verkstedet er akkreditert av kameraet ditt.
  •  
         
 4.  
             

    1      Batterimetode  ,

    
   
 1.            1      Kontroller at kameraet har nye batterier.        
 2.  
 3.             2      Bytt kameraet til fotograferingsmodus.        
 4.  
 5.             3      Fjern batteriene fra kameraet.        
 6.  
 7.             4      Vent noen minutter og sett inn batteriene igjen.        
 8.  
 9.             5      Slå på kameraet. Hvis linsen fortsatt ikke virker, prøv en annen metode.        
 10.  
             

    2      Luftmetode  ,

    
   
 1.             1      Leter du etter en trykkluftsprøyte. Et sandkorn et sted i mekanismen kan forhindre at objektivet beveger seg inn og ut. Dette kan fjernes med trykkluft.        
 2.  
 3.             2      Hvis du ikke finner en trykkluftsprøyte, bruk en trykkluftspistol. Du kan kjøpe trykkluft (eller en trykkluftsbur) på maskinvarebutikken.        
 4.  
 5.             3      Blås luften i linsen. Prøv å bruke den hele linsen.        
 6.  
 7.   4      Slå på kameraet. Prøv å forlenge eller trekke inn objektivet. Hvis det fortsatt ikke virker, les videre. largeimage | Reparer objektivproblemer på ditt digitale kamera Trinn 11.jpg}}     
 8.  
             

    3      Siste agent  ,

    
   
 1.             1      Du bør kun bruke disse forslagene hvis det ikke finnes noe annet alternativ. Bare hvis du ikke kan erstatte kameraet eller reparere det profesjonelt og du har prøvd de to andre metodene, bør du prøve disse trinnene.        
 2.  
 3.             2      Sjekk om linsen er krøllet. Legg kameraet på ryggen og se på linsen fra siden. Hvis det ser litt ut, slår du på kameraet og trykker lett på siden av linsen for å sentrere det. Deretter kan det muligens være fullt utvidet.        
 4.  
 5.             3      Prøv å tvinge linsen. Slå av kameraet. Sett den på ryggen, linsen opp og se på avstanden mellom linsen og huset på linsen. Hvis gapet ikke er engang rundt hele objektivet, bør det være enkelt å fikse problemet. Denne typen problem oppstår ofte når kameraet har blitt tapt med linsen forlenget. Trykk veldig nøye på linsen, på siden der gapet er det største. Du bør høre et klikk når det kommer tilbake. En annen versjon av denne metoden er: hvis objektivet er flyttet til den ene siden, skyv det tilbake til den andre siden. Når du hører et klikk, er objektivet i sin normale posisjon. Hvis linsen sitter fast i en vinkel, plasser du kanten av linsen, ikke den flate fronten, på kanten av et bord og skyv linsen tilbake til midten. Det klikker enten tilbake eller det bryter av på en av de tre pinnene som leder linsen i sporets spor. Slå på kameraet igjen.        
 6.  
 7.             4      Juster linsen igjen. Hvis objektivet ikke strekker seg eller strekker seg i det hele tatt, og trekker det tilbake, gjør du følgende. Slå av kameraet. Ta kameraet i en hånd og flytt forsiktig objektivet i en sirkel med den andre hånden. Gjør dette med de to delene av objektivet. Du hører et klikk når det hopper tilbake til sin posisjon. Slå på kameraet.  
    
  • En annen versjon av denne reparasjonen er å trekke og rotere linsens største ring mens du slår på kameraet. Stopp å klikke. Når fokuset slås av, slår du kameraet av og på og tar mange bilder, makroer og fjerne bilder. Fokuset skal sakte forbedre igjen.       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ferdig.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Hobbyer populær:
Maling av en baby.

Tegne en enkel tegneseriehund.

Lag en origami blomst.

Lag ark for en vannbed.

Tegn Monster High.

Tegn Hello Kitty.

Tegn Bugs Bunny.

Tame dyr i Minecraft.

Opprett en enkel skygge i Photoshop CS3.

Ordne bilder.

Ullspinning.

Lag en magisk boks.

Burp på kommando.

Lag valmuer fra vevetøy.

Gjør juledekorasjon ut av deig.

Lag en vann destillasjon plante.

Lag en badmatte fra kork.

En batiken batiken.

Bygg en rakett med natron og eddik.

Manga hår tegning.

Bøying av tre.