Home \ Hobbyer
 

Origami.

           

Origamiens kunst begynte i Japan etter at munkene ble hentet fra Kina i det sjette århundre. Origami beholdt sin religiøse og seremonielle karakter til det 17. århundre. Da papir begynte å bli masseprodusert og gjort rimeligere, ble papirfolding en populær rekreasjonsaktivitet gjennom hele japansk kultur. I dag er origami populær over hele verden. Hvis du ønsker å lage litt origami papir kunst selv, her er noen prøver å prøve.

             

Fremgangsmåte .

    

    1      Origami Blomster  ,

    

Blomster er kanskje det mest populære origami-objektet og kan brukes som gaver eller til mange dekorative formål.

 
   
 1.            1      Lag en kusudama blomst! En pen kusudama-blomst kan gjøres ved å brette fem eller seks firkantede stykker papir.       
 2.  
 3.             2      Lag en Kusudana ball! Lag denne inspirerende Kusudama-ballen ut av 12 Kusudama blomster! Kusudama baller er tradisjonelt brukt til røkelse eller potpourri.        
 4.  
 5.   3      Lag en origami rose! Brett disse vakre papirblomstene ut av fargerike firkantede stykker papir! Du kan kombinere flere av dem for å lage attraktive dekorasjoner til julegaver.        
 6.  
 7.             4      Lag en abstrakt origami lotusblomst! For en uvanlig tilnærming til lotusblomst gjør abstrakt moderne versjon!        
 8.  
 9.             5      Lag en Filigree Paper Orchid! Du kan lage en orkide som dette ut av et enkelt ark.                  
 10.  
            

    2      Origami Dyr  ,

    

Dyr er en av de mest populære gjenstandene for origami.

 
   
 1.             1      Lag en origami papirkran! Ifølge den japanske legenden har du opprettet en Senbazuru når du har brettet 1000 av disse kranene. En senazuru skal gi mottakeren lykke og gi deg hvert ønske.        
 2.  
 3.             2      Lag din egen Origami Swan! Dette er et vakkert stykke som du kan bruke som et plasskort for feiringer, eller å dekorere en hjemmelaget gave.        
 4.  
 5.             3      Lag en Origami Dragon! Dette er en mer utførlig design, men når du har mestret kranen, krever dette designet bare noen få ekstra bretter.        
 6.  
 7.             4      Lag en sommerfugl origami! En sommerfugl origami er en morsom form for gaver i vår og sommer. Du kan også feste flerfargete sommerfugler til et vindu, et speil, et pinbrett eller en lampeskjerm.        
 8.  
 9.             5      Lag en flagrende fugl! Dette designet er en variant av svanen og gir fuglen fladrende vinger.        
 10.  
 11.             6      Lag en hoppende origami frosk for å lage din egen hjemmelaget action leke!        
 12.  
            

    3      Dekorativ Origami  ,

    

Noen origami er laget for å være bare dekorative. Disse små ornamenter kan henges i et rom eller henges på en gave som et originalt tillegg til tradisjonell emballasje. Velg å lyse farget papir slik at dekorasjonen skiller seg ut mot en nøytral bakgrunn!

 
   
 1.             1      Lag en origami papir lanterne! En origami papir lanterne kan være en enkelt dekorasjon i sin egen rett. Du kan også kaste flere papirlanterner i flere farger og stryke dem på en streng som en festdekorasjon.        
 2.  
 3.             2      Lag en 3D-papir snøfnugg! Selv om dette er teknisk sammensatt av moduler, er verktøyet mer dekorativt enn geometrisk. Heng disse snøfnuggene opp for en unik vinterdekorasjon eller fest dem til et vindu!        
 4.  
 5.             3      Lag en origami vindmølle! Når du har foldet tannhjulet, sett inn en rett nål gjennom midten og inn i en blyant eller spisepinner! Hvis du blåser mot tannhjulet, blir det. Du kan også sette et pinwheel i hagen din slik at den blir i vinden.        
 6.  
 7.             4      Lag et origami bag hjerte! Dette hjerte har en topplomme som kan brukes til brev, godteri eller smykker. Fordi klistremerker er tilgjengelige i en rekke lyse og vakre farger, kan du bruke et klistremerke som grunnlag for ditt origami-hjerte.        
 8.  
 9.             5      Brett en Origami-konvolutt! En origami-konvolutt er laget av et firkantet stykke papir. Jo større papirstykke du bruker, desto større blir konvolutten.        
 10.  
            

    4      Seddel Origami  ,

    

Foldfoldfolding ble populært på 1950-tallet, og forblir så, da kunst bruker et medium som de fleste har for hånden. Sammenfoldede penger kan etterlades som et tips i en restaurant eller gitt som en bryllupsgave. Forskjellige notater fra forskjellige land har forskjellige størrelser, for eksempel kan instruksjonene for å legge inn en euro-seddel, avvike noe fra instruksjonene for et pundnotat.

 
   
 1.             1      Lag en trekant ut av et regning! Hvis du folder triangelen, velger du et skarpt notat som ikke er tappet og velger en som ikke har blitt foldet mange ganger!        
 2.  
 3.             2      Brett en regning i en hjerteform! Fold en 20 euro regning i en hjerteform for å gi som en gave, eller brett en 5 euro regning for å gi den til et barn på en bursdag eller annen spesiell anledning!        
 4.  
 5.             3      Brett en regning for å lage en fingerring! Du trenger ikke å gi din kjærlighet en dyr ring for å vise kjærligheten din. Dette mønsteret garanterer at tallet på regningen vender utover på "gemstone" -siden av ringen.        
 6.  
            

    5      Praktisk Origami  ,

    

Origami har mange praktiske formål. Lag papirpoppekopper til en fest, for eksempel, eller lag origami-bokser for å legge til smykker eller bordredskaper!

 
   
 1.             1      Brett en papirboks! Når du er ferdig, kan du bruke denne boksen for å holde mange små ting ryddig på et sminkebord eller skrivebord! Du kan også bruke denne papirboksen som en overleveringskasse for en gave.        
 2.  
 3.             2      Brett en partisjon for en origami-boks! Dette mønsteret skiller papirboksen i fire like enheter. Denne teknikken skaper den perfekte boksen for å arrangere perler, scrapbooking elementer eller smykker.        
 4.  
 5.             3      Lag en origami fotoramme! Denne fotorammen kan være laget av papir i en rekke farger for å gi et bilde et spesielt preg. Row flere fotorammer på en streng og heng dem opp som en veggdekorasjon!        
 6.  
 7.             4      Lag en papir godteri! Denne papirkeglen er perfekt for å holde innpakket godteri eller popcorn. Bruk fargelagt, mønstret papir for å matche din andre festdekorasjon!        
 8.  
            

    6      Modul Origami  ,

    

Modul Origami krever 2 eller flere ark papir som er brettet inn i former som kalles "enheter" eller "moduler". De ferdige modulene blir deretter hengt sammen for å danne ferdigproduktet, som vanligvis er geometrisk i naturen.

 
   
 1.             1      Brett en spiral! En spiral er laget av 4 stykker papir og danner en tredimensjonal spiralform når den er ferdig.        
 2.  
 3.             2      Fold japanske brokade! Japansk brokade er laget av seks stykker papir. Papirbitene kombineres i en terning, som deretter klemmes inn i en ball.        
 4.  
 5.             3      Brett en pre-modul! Mange premoduler kan settes sammen for å danne komplekse geometriske former.        
 6.  
 7.             4      Lag en Sonobe-enhet! Sonobe-enheten danner grunnlaget for et bredt spekter av geometriske former. Etter at du har brettet basenheten, kan du fullføre flere variasjoner for å lage en rekke polyederer.        
 8.  
            

    7      Lekfull Origami  ,

    

Barn i alle aldre kan brette origami kreasjoner for å forbedre spillet eller bare ha det gøy. Disse kreasjonene spenner fra en papir samurai hjelm til en tradisjonell ninja kaster stjerne.

 
   
 1.             1      Lag et papirfly! Dette er en av de vanligste origami-designene og har mange forskjellige variasjoner.        
 2.  
 3.             2      Lag en origami samurai hjelm! Dette prosjektet er modellert etter en tohornet Kabutohelm som bare har to horn for å representere den mytiske essensen av brukerens valg.        
 4.  
 5.             3      Lag en papirtank! Mens dette designet er laget av hvitt papir, kan du bruke brunt, armygrønn eller camo origami papir til et mer dekorativt ferdig stykke.        
 6.  
 7.             4      Brett en Shuriken-stjerne! En Shuriken-stjerne, eller ninja-stjerne, kan brettes ut av et vanlig A4-formatark. Sett den ferdige stjernen eller mer i hånden og kast den som en Frisbee!        
 8.  
           
Hobbyer populær:
Plukk opp sømmer.

Tegn en søt valp.

Richard Trager flyktet til Outlast.

Lag en kniv.

Pause.

Plukk opp sømmer.

Tegn gitarer.

Gå på spill.

Tegning krøllete hår.

Lag festhue.

Sy en rund duk.

Tegner søte tegneserier.

Tegning av kattens ansikt.

Tegn en foss.

Planlegg tre.

Lag spionutstyr.

Bor hull i glass.

Jeg spiller aldri.

Spill kortspillet Crazy Achter.

Lærfarger.

Bygg en bilderamme av isete stilker.