Home \ Hobbyer
 

Strikking av et lappeteppe.

 

Strikking er gøy og et lappeteppe er en av de enkleste og vakreste prosjektene. I tillegg er det flott å strikke nybegynnere, da du kan øve de forskjellige strikketeknikkene og ferdighetene i de enkelte patchene.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Juster garn og nåler. Du bør ha så mange valg som mulig! Bare vær sikker på at garnene dine har samme vekt og i samme materiale. Ellers kan det skje at enkelte patcher krympes under vask. Du trenger ikke å begrense deg til vanlig ull; Prøv alpaca, mohair, angora eller moderne fibre med glitter, frynse eller bånd. Pass på at du har et par nåler av riktig størrelse for hvert garn. Hvis du vil strikke kabelmønstre, trenger du også dobbelte ende strikkepinner. Hold nålene og garnene godt sorterte.       
 2.  
 3.             2      Lær forskjellig strikkingsteknikker. For et lappeteppe kan du for eksempel lære følgende:  
    
  • Strikk på høyre side. Du kan gjøre dette ved å vekselvis strikke en rad til høyre, en rad til venstre, en rad til høyre, en rad til venstre.
  •  
  • Pear pattern
  •  
  • Eyelets. Disse er små hull som noen ganger brukes som knapphull. For dette strikker du normalt, så tar du garnet mellom nålene til deg til forsiden, strikk de to neste masker sammen og strikk deretter igjen på vanlig måte.
  •  
  • Lace mønster eller oppdatere mønster. Disse er spesielt vakre; de falle vakkert og la mye luft gjennom. Det ser ut som blonder, fordi du strikker mange eyelets. Du finner mange forskjellige mønstre i bøker eller på internett.
  •  
  • bringebærsmønster
  •  
  • Gjør perler inn i strikking. For å gjøre dette, trå alle perlene på garnet ditt før du begynner å strikke. Når du vil jobbe i en perle, skyver du neste perle på garnet oppover til den er direkte på strikkearbeidet. Deretter jobber du sømmen som vanlig.
  •  
  • Felting
  •  
  • Fargeendring
  •  
  • Enhver annen teknikk du liker!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Strikk din første patch. Det er godt å starte med en av de enkleste garnene til den første lappen: alpaca, ull, bomull eller akryl er best. Tenk på hvor stor oppdateringen skal være. En god størrelse kan være ca 15-20 masker (ca. 15-20cm, avhengig av styrken på garnet som brukes, som en tommelfingerregel, bør antall rader være omtrent dobbelt så mange masker, så hvis du har 50 masker Hvis du vil ha det dekorativt, bruk en interessant en Garn eller la patchen stripet Husk at garnene alle skal ha samme størrelse på den første lappen, når lappen er ferdig, strikk den av.        
 6.  
 7.             4      Kjør andre flekker jevnt til høyre. Nå kan du også bruke andre garn. Husk at du bør prøve å strikke flekkene i samme størrelse. Hvis du trenger et lite utvalg, gå videre til neste trinn.        
 8.  
 9.             5      Strikk en lapp med et blonder mønster. Du kan også hoppe over dette trinnet, men det er vanligvis en god idé å sette noen patcher med hullmønstre i et teppe. De løsner teppet litt fordi de er så myke som blonder, mens de fleste andre mønstre ser ganske store ut. Strikk den første lappen med hullmønster av vanlig garn, som i den første glatte høyre platen. Deretter kan du strikke flere flekker av annet garn hvis du vil.        
 10.  
 11.             6      Strikk på. For hver ny teknikk er det best å begynne med det enkle garnet fra begynnelsen igjen, slik at du bedre kan vurdere hvordan du justerer antall masker. Etter den første oppdateringen kan du deretter bruke noe garn. Deretter forklarer vi hvordan du kan krydre de enkle oppdateringene.        
 12.  
 13.             7      Bruk perler eller andre små dekorative gjenstander i strikkearbeidet ditt. Det er forskjellige måter du kan gjøre det, og en av dem vi forklarte tidligere. For eksempel kan du sy på perlene senere også. Du kan også sy eller brodere strikkede eller heklete blomster, blader og andre former. En enkelt (ikke for tung) sømt knapp i midten av en lapp kan se veldig morsomt ut. Vær kreativ!        
 14.  
 15.             8      For en mer stabil tilkobling kan du hekle de enkelte patchene, men du kan også sy dem sammen. Du kan sy eller hekle alle ferdige lapper rett på plass, men noen foretrekker å lagre flekkene i en boks til de er ferdige, og deretter sy dem sammen på en gang. Tips kan også bli funnet her på wikiHow.        
 16.  
 17.             9      Legg til en kant eller broderi hvis du vil. Instruksjoner kan bli funnet på internett eller i bøker, som riller, anker osv.                  
 18.  
             

Tips .

             
Hobbyer populær:
Spillinstruksjoner for kortspillets hastighet.

Lag en kraftig pistol fra en penn.

Bleking av tre.

Bygg et lekehus.

Jenga play.

Heng dartbordet.

Tegn en kalkun.

Maling med airbrush.

Gjør dårlig snø.

Tørke eiker for håndverk.

Bygg et bord.

Risikospill.

Lag en blyant selv.

Minnie mus tegning.

Malekrom.

Lag en ottekant.

Lag et godt kort.

Spill Laser Tag.

Dekorer vinglas med glitter.

Lag en konvolutt for et gratulasjonskort.

Tegn en fiolin.