Home \ Hobbyer
 

Hekle et skjerf.

 

Hekle er et ideelt medium for å lage skjerf. Enten du er ny til å hekle skjerf, eller du er allerede god på denne utformingen, blir det et skjerf som passer deg.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Enkle skjerf til nybegynnere  ,

    

Hvis du er ny for å hekle, er det et godt sted å starte med enkle prosjekter som gjør at dine ferdigheter kan vokse og selvtillit til å vokse. Noen få enkle skjerf er forklart i denne delen.

 
   
 1.            1      Hekle en nybegynner skjerf! Denne nybegynnerbollen kan gjøres tykk eller tynn etter behov. Om vinteren fungerer tykk ull best. Du må ta litt tid for å fullføre dette skjerfet; han er en god øvelse!       
 2.  
 3.             2      Häfle et enkelt skjerf! Dette er et veldig greit skjerf som lett kan endres ved å velge forskjellige farger som skal hekles med.        
 4.  
            

    2      Fancy skjerf til hekle  ,

    

Hvis du er klar til å gå videre fra enklere typer heklet skjerf, kan du prøve ett av disse forslagene!

 
   
 1.             1      Hekle en V-maske skjerf! Dette mønsteret fungerer for hver garnstørrelse, så vel som hver heklehalsstørrelse. Dette er et åpent mønster som er raskt og enkelt å montere.        
 2.  
 3.             2      Hekle en rektangulær granny skjerf! Ved hjelp av en tynn tråd gjør dette mønsteret et elegant og lett skjerf. Med tykkere garn, er skjerf koset og resulterer i et raskt nybegynnerprosjekt. Mønsteret kan enkelt tilpasses til hvilken som helst lengde og bredde som du vil.        
 4.  
 5.             3      Hekle et potetbrikke skjerf! Denne har alle bøyninger og krøllinger av bølgete chips, så det er morsomt å gjøre det og enda mer for å gi det bort!        
 6.  
 7.             4      Häfle et dressy eyelash skjerf! Med eyelashgarn, er dette et morsomt og friskt utseende som passer til guttene og de unge i hjertet. Det er et super mykt medium å jobbe på og føles vakkert rundt det følsomme nakkeområdet.        
 8.  
 9.             5      Hekle et løkke skjerf! Dette skjerf er alltid populært for sin varme og evnen til å løsne det uten å glide.        
 10.  
            

    3      Stoler  ,

    

Egentlig ikke et skjerf, men fortsatt veldig nyttig som et ekstra tilbehør som raskt gir ekstra varme, fortjener stolen et nevne her også.

 
   
 1.             1      Häfle en V-maske stjal! Hvis du trenger en varm stjel, vil dette mønsteret passe deg! Det gir mulighet for noen garn eller heklehals størrelse og bruker et adaptivt åpent mønster som er raskt og enkelt å montere.        
 2.  
 3.             2      Hekle en trekantet eller en rektangulær stjal! Du kan variere formen i henhold til dine preferanser.        
 4.  
 5.             3      Häkle en rose stjal! Et fint blomstermønster som er perfekt for et romantisk utseende eller kvelden slitasje.        
 6.  
            

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Paint en elektrisk gitar selv.

Gjør kjoler til Barbies selv.

Lås opp Mario Kart Wii Birdo.

Hekle en Scrunchie.

Blek jeans med klor.

Bli en kunstner.

Tegn Sonic figurer.

Feil din død.

Lag en papirtviper.

Tegn Barbie.

Bygg en wigwam.

Finn ut tettheten av vann.

Tegn en rulle.

Samle glass på stranden.

La noen si gulrot.

Tegn Dragon Ball Z.

Lag et klistremerke.

Lag en marionett.

Tegn en sint fugl.

Sy et fleece teppe.

Distinguish messing fra kobber.