Home \ Hobbyer
 

Slip en galge slynge.

 

En galge slynge kan brukes som en grusom hagedekorasjon på Halloween, eller for å forbedre fiske- eller båtopplevelsen. Hvis du bruker galgen sling som en dekorasjon, bør du kjenne loven før du fortsetter - noen stater vurderer å lage en galge slynge en trussel og har erklært det ulovlig. Tie en galge slynge "under ingen omstendigheter" rundt halsen din, selv om det er ment å være en vits. Følg disse trinnene hvis du vil vite hvordan du lager en galge slynge.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Legg tauet i form av bokstaven "C" på en flat overflate. Finn et holdbart tau som er minst en meter lang.        
 2.  
 3.             2      Lag en "S" -form med tauet. La tauets guide (den nederste delen av "S") være lang, slik at du kan knytte den til noe etter at du har bundet galgen slynge.       
 4.  
 5.             3      Trykk på "S" -formen sammen. Klem "S" -formen til alle tre linjene nesten berører hverandre med bare noen få centimeter i mellom.       
 6.  
 7.             4      Trykk de tre linjene sammen i midten. Trykk godt sammen til endene vifter ut i en flueffekt.       
 8.  
 9.             5      Ta toppen av den opprinnelige "C" og pakk den rundt det komprimerte området. Vev den fra høyre til venstre, og la den være ca 7,5 til 10 cm fri. På slutten bør du ha en sløyfe og en streng i venstre ende og bare en sløyfe i høyre ende av "fly".       
 10.  
 11.             6      Legg enden av tauet gjennom øvre del av løkken igjen fra "S".        
 12.  
 13.             7      Trykk sammen den snoede delen av tauet. Hold det korte tauet som du bare har satt inn gjennom løkken på venstre side med tommelen slik at den er bøyd over sløyfen.       
 14.  
 15.             8      Trekk sløyfen på høyre side av sløyfen til den snapker sløyfen på venstre side. Trekk på den andre siden av flyet hvis den delen av løkken begynner å trekke på det frie tauet i stedet for løkken.       
 16.  
 17.             9      Juster Gallows Sling. Juster galgens snare til løkken ser bra ut og løkken har den størrelsen du ønsket.       
 18.  
 19.             10      Bruk galgen slynge klokt. Ikke bruk dem på deg selv eller andre - ikke engang som en vits. Bruk galgen sling som en Halloween dekorasjon eller når du fisker eller båtliv.                 
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Hobbyer populær:
Reparer en fastkjørt stifter.

Se på Jupiter.

Tegn den gylne spiralen.

Lag din egen fantasiverden.

Lag et kult korttrick.

Overfør et mønster for glassmaleri.

Lag en gipsmaske.

Endre en skjorte.

Tetningsledd.

Gjør et sverd.

Lag tilbehør selv.

Åpne en konvolutt med damp.

Tegne en tegneseriekatt.

Vaske gull.

Brett papir i en hemmelig papirark.

Lag en kunstig brann.

Lag en enkelt rad vev armbånd.

Sett opp et backgammon bord.

Gravering av tre.

Dekorer en notatbok.

Fang de tre regisene i Pokemon Safir eller Ruby.