Home \ Hobbyer
 

Lag slime uten lim.

 

Å spille med slime er morsomt. Selv om de vanligste reseptene krever lim og borax, finnes det andre metoder for å gjøre slim uten lim. Noen oppskrifter bruker bare enkle ingredienser som oppvaskmiddel og maisstivelse. Andre bruker overraskende ingredienser som yoghurt! Slimmet produsert av disse metodene kan ikke vare så lenge som vanlig slime, men det er lett å lage og du vil ha det gøy med det til slutten.

                 

Hva du trenger .

    

Oppvaskmiddel og maisstivelse

   

Yoghurt og maisstivelse

   

Psyllium husk

           

Fremgangsmåte .

    

    1      Med oppvaskmiddel og majsstivelse  ,

    
   
 1.            1      Klem en og en halv spiseskjeer (ca. 20 ml) oppvaskmiddel i en bolle. Du kan bruke mer oppvaskmiddel for å gjøre mer slim, men legg deretter til mer maisstivelse.  
    
  • Vurder bruk av farget oppvaskmiddel eller en med dufter. For klassisk lekemate kan du ta grønt oppvaskmiddel.
  •  
  • Du kan bruke sjampo i stedet for oppvaskmiddel. Jo tykkere sjampoen, jo bedre.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Rør inn litt matfarging eller glitterpulver som ønsket. Du har ikke for å gjøre dette, men det gjør din slime mer interessant. Hvis du har brukt klart oppvaskmiddel, legg til en dråpe matfargestoffer. Hvis du vil ha glitrende slim, må du legge til en klype glitterpulver. Rør alt sammen med en skje.        
 4.  
 5.                  3      Legg to spiseskjeer (15 g) maisstivelse i blandeskålen. Dette fortykker oppvaskmiddelet og gjør det til slim.  
    
  • Hvis du har brukt mer oppvaskmiddel, må du også legge til mer maisstivelse.
  •  
  • Hvis du ikke kan få maisstivelse, kan du bruke maismel i stedet.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Rør alt i ca ti sekunder. Under omrøring kombineres oppvaskmiddel og maisstivelse for å danne slime.        
 8.  
 9.                  5      Til slutt, knead slimet med hendene. På et tidspunkt har oppvaskmiddelet absorbert hele maisstivelsen. Når dette skjer, ta hendene dine for å knytte blandingen med fingrene til en jevn masse kommer opp.  
    
  • Legg til mer maisstivelse hvis slimet er for tynt. Hvis slimet er for tykt, må du bare legge til mer oppvaskmiddel.  
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Spill med slim. La ham strømme gjennom fingrene dine. Hva en blodig sak! Hvis du har "slitt ut" nok, sett den i en lufttett beholder. Husk at dette lintet ikke varer evig, og det vil før eller senere tørke ut.                  
 12.  
             

    2      Med yoghurt og maisstivelse  ,

    
   
 1.                  1      Legg en spiseskje (15 g) yoghurt i en bolle. Usøtet naturlig yoghurt er best for dette. Men du kan også bruke noen annen type yoghurt, bare sørg for at den har en jevn konsistens og ingen fruktstykker.  
    
  • Du kan bruke mer yoghurt for å gjøre mer slim. Ta tre deler maisstivelse på en del yoghurt.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Legg til matfargestoffer hvis du ønsker det. Du trenger ikke å gjøre dette, men slimet ser mer interessant ut. Legg til en eller to dråper matfargestoffer og rør med en skje.        
 4.  
 5.                  3      Legg til tre spiseskjeer (ca. 20 g) maisstivelse. Mørkestivelsen fortykker yoghurt, noe som skaper din spilling. Hvis du har brukt mer yoghurt, må du legge til tre ganger så mye maisstivelse.  
    
  • Hvis du ikke har maisstivelse, kan du bruke maismel i stedet.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Rør alt sammen. Så snart ingrediensene kommer av sideveggene på skallet, kan du begynne å knede massen med hendene. Rør og knead til ingrediensene kombineres for å danne en jevn masse og danne en klump av mucus.        
 8.  
 9.                  5      Spill med slim. Poke den inn, trekk den fra hverandre, la den strømme gjennom fingrene. Selv om ingrediensene er spiselige, bør du ikke spise den. Når du er ferdig med å spille, legg den bare i en lufttett beholder og oppbevar den i kjøleskapet. Husk at dette ødelegger spillet over tid. Kast slimet så snart det begynner å lukte eller se morsomt ut.        
 10.  
             

    3      Med psyllium husk  ,

    
   
 1.                  1      Bland en spiseskje med 240 ml vann. Tilsett 240 ml vann til psylliumskallene.  
    
  • Du får psylliumskall i helsesektoren i supermarkedet eller helsekostbutikken.
  •  
         
 2.  
 3.             2      La blandingen stå i fem minutter. Når psylliumskallene suge, vil du sannsynligvis merke at massen sakte blir tykkere. Ikke bekymre deg hvis hun fortsatt ser for væskelig ut på dette punktet.        
 4.  
 5.                  3      Legg til litt farge som ønsket. Hvis du vil, kan du la din slim fargeløs, men du kan også legge til litt matfarging for å gjøre det ser mer interessant ut. Gulbasert matfarging er best for dette, men du kan også prøve flytende matfarging hvis du ikke har noe annet.  
    
  • Ikke legg til glitterpulver da du fortsatt må sette blandingen i mikrobølgeovnen.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Rør massen med en skje. Rør til en jevn masse oppnås. Når du har lagt til matfarging, rør til fargene er jevnt fordelt og ingen striper er synlige.        
 8.  
 9.             5      Plasser sløret i mikrobølgeovnen i fem minutter. Ikke kom vekk fra mikrobølgeovn. Hold øye med slim hele tiden. Når han begynner å hovne, trykk "Stopp" og vent til han har kollapset igjen. Når slimmet har returnert til sin normale størrelse, kjør mikrobølgeovnen til de fem minuttene er over.  
    
  • Du må stoppe mikrobølgeovn oftere.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Kjøl slimet i kjøleskapet. Hvis du tar bollen ut av mikrobølgeovnen, har du en viskøs, klebrig, litt klumpet slime. Men det er fortsatt litt for varmt til å berøre, så du bør sette den i kjøleskapet for å kjøle seg ned. Dette kan ta noen minutter.        
 12.  
 13.                  7      Spill med slim. Denne slim er tykk, klebrig og klebrig. Du kan også sette inn noen få ting som skakkete øyne. Når du er ferdig med å spille, sett slemmen i en lufttett beholder.        
 14.  
             

Tips .

                Les mer... (12)      
Hobbyer populær:
Bor et hull i et skall uten en boring.

Maleri graffiti.

Lag en t skjorte selv.

Tegn en datamaskin.

Sy på en knapp.

Poke en venn så han tror du har en tvilling.

Løsne en ballongknute.

Løs en Rubiks kube i enkle bevegelser.

Lim akryl.

Plukk opp nye masker mens du strikker.

Vinn på Baccarat.

Støt i Resident Evil V.

Tegn en ridder.

Fargestifter smelter.

I 7 dager å dø grave.

Tegn Nemo fra å finne Nemo.

Spill blackjack.

Bygg en pistol.

Bli en graffitiartist.

Feil en signatur.

Kle seg opp.