Home \ Hobbyer
 

Tegn et hus.

 

Noen gang lurt på hvordan man tegner et enkelt, men realistisk tredimensjonalt hus? Når du har den grunnleggende formen, kan du la kreativiteten løpe fri gjennom vinduene, dørene, takene og andre funksjoner. Her er en veiledning for å komme i gang med huset ditt.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Start med en horisontal linje  ,

    
   
 1.            1      Tegn en horisontal linje og merk hver side med en prikk. Det tjener som forsvinningspunkt.        
 2.  
 3.             2      Tegn en vertikal linje over den horisontale linjen du nettopp har laget. Tegn en forbindelse fra hver ende av den vertikale linjen til forsvinnerpunktet. Det vil se ut som en diamant.       
 4.  
 5.             3      Legg til en annen vertikal linje til hver side av den første vertikale linjen du trakk.        
 6.  
 7.             4      Tegn linjene som en tegning, tegne en terning.        
 8.  
 9.             5      På forsiden av terningen tegner du en vertikal linje, omtrent i midten og fra bunn til toppen. Legg til to skrå linjer på hver side.       
 10.  
 11.             6      Gjør endringer i skråningen litt lenger til venstre slik at det ser ut som taket stikker ut fra huset. Følg de øvre linjene som skal danne taket på huset.       
 12.  
 13.             7      Fell hele omrisset av huset for å gjøre strukturen klarere.        
 14.  
 15.             8      Tegn et rektangel for døren og to firkanter for vinduene, med tanke på forsvinnerpunktet her også.        
 16.  
 17.             9      Forbedre detaljene til ditt hjem. Du kan improvisere som du vil, avhengig av hva huset ditt skal se ut.       
 18.  
 19.             10      Tegn tegningen din.                  
 20.  
             

    2      Start med en kube  ,

    
   
 1.             1      Tegn en terning. Hans linjer vil tjene som husets vegger. De burde være nesten rett, men ikke bekymre deg hvis de ikke er perfekte.       
 2.  
 3.             2      Tegn to overlappende trekanter på hver side av terningen. Ikke gjør dem høyere enn veggene, eller ditt ferdige resultat vil se litt urealistisk ut.       
 4.  
 5.             3      Bli med på sidene av de to trekanter for å lage taket. Hvis det ikke er noe hus i tegningen, se på dette bildet for å få det til å se ut som dette.       
 6.  
 7.             4      Legg et stort rektangel for døren og noen firkanter eller rektangler for vinduene. Husk å tegne perifert - legg til mindre firkanter og rektangler til de innledende figurene, de riktige detaljene, for døren og vinduene.       
 8.  
 9.             5      Skiss bildet og slett overlappende linjer. Det bør ikke være for mange, og det som bør vurderes, bør være enkelt å fjerne.       
 10.  
 11.             6      Merk det ut og du er ferdig! Ditt hus kan ha noe fargevalg du liker; hvis du trenger litt inspirasjon, gå ut og se på husene i nabolaget ditt.       
 12.  
             

    3      Start med en firkant  ,

    
   
 1.             1      Tegn en firkant. Prøv å gjøre linjene så rett som mulig. Hvis du vil, kan du bruke en linjal.       
 2.  
 3.             2      Tegn en annen firkant. Det bør være kongruent med det første torget og ligge bak det. Så du bør ha to firkanter som overlapper. Jo lenger de er fra hverandre, jo lengre blir huset ditt (for et relativt kvadrathus skal avstanden mellom rutene være omtrent en fjerdedel av torgets lengde).       
 4.  
 5.             3      Bli med på hjørnene. Tegn linjer som forbinder hjørner av rutene. Pass på at du kobler hvert hjørne til nærmeste. Dette vil forvandle firkantene til en tredimensjonal terning.       
 6.  
 7.             4      Tegn et punkt over kuben, over "fronten" av huset. Dette vil være toppen av taket. Det skal være høyt over husets bunn, men ikke over halvparten av høyden unna.       
 8.  
 9.             5      Bli med de øverste hjørner med prikken. De burde alle føre til punktet med en jevn, rett linje. Det er taket.       
 10.  
 11.             6      Slett punktet og alle indre linjer. Alle indre linjer skal være borte etterpå unntatt den som adskiller taket fra den nedre delen av huset (du kan også slette dem hvis du vil, men da blir det vanskeligere å se hvor huset stopper og hvor taket starter).       
 12.  
 13.             7      Tegn en dør og vinduer. Vinduene skal være små og firkantede og ikke for nær kantene på veggene. Døren er et rektangel med en sirkel som dørhåndtak. Hvis du vil, kan du male et vindu på siden av huset, men det må være et parallellogram, ikke et torg.       
 14.  
 15.             8      Merk det ut. Lag flere detaljer og sørg for at du skygger ordentlig. Dette fungerer best hvis du velger en lys farge for huset og en like lyse farge for taket. Deretter tar du mørkere versjoner av disse fargene og male den andre siden med dem; Dette skygger tegningen effektivt.       
 16.  
             

Tips .

    
   
 • For å gjøre huset ditt så livlig som mulig, kan du gjøre taket flattere ved å legge til en annen linje og ikke la den ende på ett punkt. Legg til skiver ved å gjøre vinduene med et kryss-mønster og kanskje lage et vindu på døren, samt en forlengelse av takets nedre kant, som ser ut som en overbygning.
 •  
 • Tegn lett med en blyant, slik at du enkelt kan slette feil.
 •  
 • Bruk en viskelær hvis du gjør en feil.
 •  
 

        
Hobbyer populær:
Spill kortspillet Crazy Achter.

Lag babytepper selv.

Spill full.

Bygg en Tesla spole.

Løs opp gåter.

Avinstaller Minecraft.

Gjør sprukne marmor.

Snakes and Ladders spiller.

Lag en magnet.

Få sannhetsmasken i legenden om Zelda Ocarina of Time.

Lim akryl.

Kjøre en luftballong.

Tegn en gutt.

Pickle alder ved.

Lag en enkel klutpose.

Arbeid opp et trebord.

Slik strikker du et løkke skjerf.

Fix batik.

Bygg usynlige hyller.

Yu Gi Oh! spille.

Stopp å røyke med tartar.