Home \ Hobbyer
 

Velg et digitalt speilreflekskamera.

 

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan velge en digital speilreflekskamera (DSLR), fordi det store valget gjør at avgjørelsen ikke er veldig lett. Disse tipsene skal hjelpe deg med beslutningen.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Tenk på hva du planlegger å bruke kameraet til. Hvorfor trenger du dem? Morsom, generell eller profesjonell bruk? Jeg vil anbefale å skrive ned dine individuelle behov for å sikre at du finner kameraet som best passer dine behov.       
 2.  
 3.             2      Velg ditt budsjett. Hvor mye penger har du tilgjengelig? Ikke glem linsene, disse er minst like viktige som kamerahuset. Så ta hensyn til disse når du lager budsjettet ditt, sammen med ekstra batterier, minnekort, filtre, flash, stativ og kamerabeskyttelse, for eksempel poser eller kasser. Kjøpe en digital speilreflekskamera er mer enn bare å kjøpe saken. Det er gode tilbud og pakker hvor du kan kjøpe saken sammen med linsen og stativet, så pass på disse alternativene.        
 4.  
 5.             3      Spør når modellen kom ut. Du vil ikke bruke hardt opptjente penger på et produkt og finne ut neste uke at en forbedret modell kommer ut. Mange kameraer får firmwareoppdateringer som bidrar til å øke kameraets levetid.        
 6.  
 7.             4      Kontroller megapikslene i kameraet. I disse dager har kameraer så mange megapiksler. For fire år siden ble 8 MP ansett som mye - oppløsningen til den første Canon 1D som ble brukt til høyt profesjonelt arbeid. Nå har Canon 5D Mark II 21,1 MP. For å være ærlig, er alt over 10 MP fantastisk. Kravene er avhengig av dine personlige behov, hvis du vil lage store profesjonelle utskrifter, så er en høy oppløsning svært viktig. For små bilder du vil e-poste til familien din, spiller det ingen rolle så mye.        
 8.  
 9.             5      Vurder en full-frame sensor. Trenger du en full-frame sensor? En full-frame sensor betyr at du får akkurat samme bildestørrelse som du ville med et 35mm filmkamera. Dette betyr at du får den riktige synsvinkelen på objektivet du bruker, noe som er bra for vidvinkel arkitektonisk og landskapsfotografering. De fungerer også godt ved høye ISO-verdier. Mange har justert størrelsen på en mindre sensorstørrelse, og bruker den bare som en liten ekstra zoom - noe som er bra hvis du fotograferer natur, dyreliv eller sport og ønsker å ta en nærbilde. Canon 5D Mark II har en full-frame sensor, mens Canon 1D Mark IV har ingen, selv om 1D er dyrere.        
 10.  
 11.             6      Finn ut hvilket format kameraet bruker. Må du skyte i RAW? RAW er det mange profesjonelle fotografer bruker. RAW lagrer store filer som senere kan oppgraderes og redigeres ikke-destruktivt, uten å måtte sette opp noe tap av kvalitet. Mange kameraer i dag har muligheten til å skyte i RAW, øke kvaliteten på ditt endelige bilde og forbedre digital etterbehandling.        
 12.  
 13.             7      Du bør også være oppmerksom på kameraets størrelse og vekt, da dette også kan være en faktor som du bør huske på. Vil du reise mye eller gå rundt og ta naturbilder? I så fall er en liten, lettvektsmodell sannsynligvis det beste valget.        
 14.  
 15.             8      Trenger du en videofunksjon? Personlig tror jeg selv om du fortsatt er fanatisk, og du tror du aldri vil bruke denne funksjonen, hvis du kjøper en digital speilreflekskamera i dag, bør du velge en som har en HD-videoopptaksfunksjon. Noen film film med high-end kommersielt arbeid med disse kameraene. Selv om du ikke tror at du vil bruke den, er det aldri galt å ha denne funksjonen i kameraet, hvis du trenger det.        
 16.  
 17.             9      Finn ut hvilke videofunksjoner (hvis noen) den har. Hvis du trenger en videofunksjon, er det viktig å kunne skyte i slowmotion? I så fall vil dette ytterligere begrense ditt valg av et digitalt speilreflekskamera.        
 18.  
 19.             10      Velg linser: Hvis du allerede har linser fra en annen produsent, betyr dette ikke at du må være begrenset til denne produsenten fordi det er mange adaptere på markedet. Du kan bruke et Nikon-objektiv på et Canon-kamera bare ved å bruke en adapter.        
 20.  
 21.             11      Informer deg om kompatibiliteten. Noen kameramodeller er kompatible med andre med hensyn til gjenbruk av batterier, ladere, batterihåndtak, etc. Hvis dette er viktig for deg, kan det påvirke din beslutning. Tidligere utstyr og tilbehør som følger med din nye digitale speilreflekskamera, kan dramatisk redusere kostnadene ved kjøp.        
 22.  
 23.             12      Finn ut om det er oppgraderbart og oppdaterbart. Til slutt vil du kunne bruke din digitale speilreflekskamera så lenge som mulig, og du vil ikke oppdage at den er utdatert neste måned. Tilbring så mye som du har råd til å få den modellen som best passer dine behov, enten det er for profesjonell, semi-profesjonell eller sluttbrukerbruk. Det kan være verdt å bruke litt mer og ha en enhet som kan følge med fremtidige oppgraderinger og tillate deg å vokse og lære med den i stedet for å kjøpe en billig inngangsnivå enhet som er raskt utdatert og så lang sikt bare ikke verdt det.                  
 24.  
            

Tips .

             
Hobbyer populær:
Ta et bilde av månen.

Maling med sprøyteteknikk.

Etikettfotografier.

Hekle en luftkjede.

Glaze.

Sett inn nesepluggen og fjern den.

Rengjør akrylbørste.

Legge tregulv.

Fang den skinnende Maxax i Pokemon Black 2 og White 2.

Ramme baby klær.

Tegn sko.

Tellekort.

Fest en nese.

Lag en ring.

Lag skrapbøker selv.

Bygg en enkel elektrisk motor.

Lag en vulkan.

Vær bedre i Call of Duty Black Ops.

Lær å tegne manga og utvikle sin egen stil.

Draw Finn fra Adventure Time.

Hekle en hengekøye for fulle dyr.