Home \ Hobbyer
 

Lag en kunstig brann.

 

Den koselige sprekk av en ekte brann kan knapt erstattes av noe annet. Imidlertid er det steder der åpen ild er upassende eller usikre, for eksempel under en sceneopptreden eller i et lukket romparti. For disse situasjonene kan kunstige, men ekte flammer gi den rette atmosfæren uten å utgjøre en potensiell fare. Les trinn 1 for å komme i gang med ditt eget sett med kunstige flammer.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Stoff- og viftemetode  ,

    
   
 1.            1      Kutt ut flammene dine. I denne varianten bruker vi vindkraft til en vifte for å få stoffet til å flamme flammer. Størrelsen på flammen avhenger av ønsket størrelse på kunstbrannen din, og ledig plass. Med disse målingene i tankene kan du kutte flammene. 
    
  • Ved kutting av flammene har du flere alternativer. Du kan kutte tynne strimler av stoff for å gi din brann en delikat, flimrende effekt, eller velge en sterkere design ved å kutte et enkelt flammeformet stykke. Du kan til og med utforme en tredimensjonal flamme ved å forlate et traktformet stykke stoff under. Hvis du velger denne metoden, klippe flere hull i toppen slik at luften kan strømme gjennom og ingen immobile, tung flamme oppstår.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fest flammene til trepinner. Bunnen av hver tekstilflamme skal festes til en trepinne for å holde den på plass. Fest hver flamme ved å stikke eller lim på en trepinne slik at resten av flammen kan flimre fritt i vinden. Du kan feste alle flammer til et treverk. For et mer dramatisk utseende, bør du imidlertid bruke flere trepinner. 
    
  • Hvis du velger trakt-formet flamme, fest hver av de åpne sidene til hver av to trestenger slik at den er litt åpen nederst. Dette gir utkastet, som puster liv i flammen.
  •  
  • For å unngå misforståelser - bør flammene festes til den lange, runde siden av trepinnen, ikke i endene.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg trepinnene til ønsket brann. Legg enden av brenselene over kryssstykker på en skorstein eller en kurv i peisen din. Ordne skogen slik at de er direkte over det stedet du vil plassere viften på. Skogen skal være parallell med hverandre, slik at flammens område står overfor publikum.       
 6.  
 7.             4      Plasser viften din under flammen. Plasser viften under flammene slik at den puster inn fra under. 
    
  • Det er sannsynligvis det enkleste å sette kunstbrannen rett foran et stikkontakt, slik at kabelen ikke trenger å være synlig over gulvet.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Plasser lyskilden din under brennene. Ordne røde, oransje og / eller gule lys rett under flammene, slik at lyset er høyt. Teaterutleiefirmaer bør ha fargerike lys på tilbud. Men du kan også bruke vanlige lommelykter og filtrere lyset gjennom farget glass eller cellofan.       
 10.  
 11.             6      Test din flamme. Det anbefales at du utfører en prøvekjøring før du fullfører Artificial Fire-prosjektet. Dimm lyset i rommet og slå på lysene og viften. Hvis alt går i henhold til planen, skal flammene flamme realistisk og bli opplyst nedenfra. Hvis ikke, juster bestillingen og test den kunstige brannen igjen.       
 12.  
 13.             7      Dekk viften og lysene. Nå som du vet at din kunstbrann fungerer som du vil, gi den utseendet til en ekte brann heller enn en fandrevet atrappe. Et forslag ville være å legge stykker av tre rundt den kunstige brannen og scatter aske. 
    
  • Hvis du ikke har en ekte logg tilgjengelig, er det ikke noe problem. Du kan bryte en poolnudel i stykker og pakke den inn i håndflate.
  •  
  • Glødende kull kan imiteres godt ved å sette LED eller en julestrøm av lys under brannen. Denne effekten fungerer best med røde eller oransje lyspærer, eller med et lag med farget cellofan over lysene.
  •  
                   
 14.  
             

    2      Lommetørkle og lommelykt  ,

    
   
 1.             1      Lag klutflammer. Ordne dine flamfargette lommetørklær for å ligne en brann. Når du er ferdig, lim de enkelte flammene sammen med en varm limpistol slik at du får et flerfarget bål. En enkel måte å få lommetørklene i form på ser slik ut: 
    
  • Legg et nytt lommetørkle på bordet foran deg. Ta det forsiktig i midten mellom fingrene dine. Hold kluten mellom fingrene, vri hånden oppover med en rask bevegelse og hold lommetørken forsiktig. På grunn av lufttrykket burde lommetørkleet ha blitt en slags flamme. Håndter det forsiktig, det vil lett falle ut av form.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bastel Holzscheit fra gamle toalettpapirruller. Tegn en slags trekorn på flere toalettpapirruller med en edding. Hvis du har lengre ruller med kjøkkenpapir, klipp dem til størrelse slik at loggen blir jevn. 
    
  • Hvis du har tid og ønsker å gi brannen den ekstra berøring, hold toalettpapirrullene i vannet et øyeblikk, knus dem i hånden og la dem tørke igjen før du tar opp kornet. Crumpling gir loggen din et mer naturlig utseende.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Stikk din logg og flammer sammen. Nå som du har logger og flammer, er det på tide å bygge et bål. Ordne loggen slik at den ser ut som en ekte brann. For å gjøre dette kan du legge stykkene av tre løst på toppen av hverandre eller arrangere dem i en pyramideform. Fest loggen til et sted med en varm limpistol. Etterpå må du lime flammene til loggen. For å gi den kunstige brannen mer autentisitet, ikke bare holde flammene på toppen av loggen, men også la noen flammer brenne ut av sidene.       
 6.  
 7.             4      Legg til kunstige steiner (valgfritt). For ekstra dekorasjon, vil du kanskje sette kull eller steiner rundt leirbålet. Dette kan enkelt implementeres. Styrofoam emballasje baller kan raskt, enkelt og billig konverteres med grå spray maling. For større steiner kan du ødelegge dine egne stykker Styrofoam og spray dem også.       
 8.  
 9.             5      Lys flammene med lommelykt. En liten, godt skjult lommelykt er en fin måte å leve opp flammene på. Drape lommelykten slik at den skinner underfra i flammens tilnærming. 
    
  • Konvensjonelle lyspærer vil trolig passe deg bedre enn LED-pærer i dette tilfellet. De avgir en varmere stråle av lys og den naturlige gule fargen gjør brannen til å lyse.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Legg en vifte bak din brann (valgfritt). Hvis du har rom, kan en lavnivåvifte sette flammene dine i bevegelse, slik at de ser enda mer virkelige ut. Juster viften slik at flammen flimmer litt og ikke bøye seg dramatisk i vinden.       
 12.  
 13.             7      Ferdig.        
 14.  
             

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

    

For stoff og vifte metode

   

For lommetørkle og lommelyktemetoden

   

        
Hobbyer populær:
Himmel og helvete lek.

Strikk venstre sting.

Lag en ovn i Minecraft.

Å lage Loom Bands.

La noen si gulrot.

Bygg en sving.

Gjør en bil ut av papp.

Tegne en realistisk hund.

Pusheen tegner katten.

Lær Card Trick.

Bygg en enkel elektrisk motor.

Blitz Brigade hack.

Reparer revet jeans.

Bygg en såpeboks racingbil.

Hekle et skjerf for nybegynnere.

Hvordan lage en klaffekjole.

Tegne en tegneserie frosk.

Lag månesand.

Utfør magiske triks uten verktøy.

Lag et hull i et belte.

Få en bok med gjennomsiktig plastfolie.