Home \ Hobbyer
 

Lag en romantisk utklippsbok.

 

Å lage en romantisk utklippsbok er en fin måte å dokumentere forholdet på og holde alle dine favorittminner sammen. Det kan gjøre en fantastisk gave til din partner til et bredt spekter av anledninger, for eksempel fødselsdager, jubileer og Valentinsdag. Her er noen trinn for å lage en utklippsbok som dokumenterer ditt unike og unike forhold.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forbered materialene  ,

    
   
 1.            1      Velg riktig utklippsbok. Det er mange scrapbooks å velge mellom. Tenk på hvilke typer elementer du vil inkludere i din utklippsbok, og velg deretter den rette for dine behov. Du må kanskje handle litt rundt før du velger et album. Det er så mange forskjellige typer, noe som betyr at du har mange muligheter å velge mellom. 
    
  • Hvis du planlegger å skrive mange historier eller brev til partneren din, kan du tenke på en med lined papir. Hvis du vil legge til mange bilder og dekorative elementer, kan det være en med rammer inni og uten tomt papir.  
  •  
  • Gå for den beste samlingen av utklippsbøker i en spesialbutikk, håndverksbutikk eller hobbybutikk. Du kan muligens finne en i en kontorrekvisita butikk. En butikk dedikert til hobbyer og håndverk har et bredere utvalg av album å velge mellom.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Beslut om et emne. Tenk på hva som best representerer forholdet ditt. Har du noen interesser som forbinder deg eller et bestemt fargevalg som virkelig representerer ditt forhold? Deretter gjør du det som din utklippsbok handler om. 
    
  • Dette kan være like enkelt som å gjøre hele utklippsbok blå fordi det er din favorittfarge. Du kan også ha et nautisk tema fordi du elsker både båter, eller et fotballtema fordi din kjærlighet til et lag knytter deg sammen. Bare vær sikker på at det representerer noe spesielt med forholdet ditt. Utklippsboken skal føles så personlig som mulig.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Husk dine beste minner. Tenk på alle de beste tider i forholdet ditt. Det kan være alt fra din fantastiske første date til ditt første kyss til første gang han kokker deg en middag. Det kan også være øyeblikket da han overrasket deg med konsertbilletter fra favorittbandet ditt. Så lenge det betyr noe for deg, bør det være med i utklippsboken. 
    
  • Skriv ned en liste over påminnelser du vil inkludere. Dette sikrer at du ikke glemmer noe, og hjelper deg med å organisere tankene dine senere.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lag memorabilia relatert til forholdet. Gå gjennom alle tingene du har plukket opp i løpet av ditt forhold. Dette kan være et stykke papir han sendte deg, en candy wrapper fra din første Valentinsdag, eller en filmbillett fra din første date. Sørg for å samle inn eller skrive ut bildene du vil inkludere på sidene dine. Disse memorabilia blir den viktigste materialkilden til din utklippsbok.        
 8.  
 9.             5      Kjøp innsatser eller dekorative deler. Nå kjenner du emnet ditt og vet hva du inkluderer i albumet ditt. Så du må finne noen dekorative elementer og innlegg som du vil legge til på sidene dine. Kjøp ting som blanks, papir, klistremerker, markører eller andre ekstra materialer som kan representere temaet du har valgt. Disse gir sidene dine mer flair og gjør dem estetisk tiltalende. 
    
  • Du kan kjøpe blanke former, hjerter, blomster eller bokstaver. Du kan kjøpe klissete rammer og tredimensjonale gjenstander, for eksempel blomster, knapper eller pyntegjenstander. Prøv å få dem til å passe sammen slik at boka føles sammenhengende. Du bør også sørge for at alle disse elementene passer ditt emne.  
  •  
  • Gjør noen av disse elementene selv, hvis du vil tilpasse det litt. Du kan også slå noen av de memorabilia du legger sammen i dekorative elementer på en innovativ måte.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Lag klippboken  ,

    
   
 1.             1      Dekke dekselet. Dekselet til din utklippsbok er den første delen kjæresten din ser, så han burde være spesiell og se bra ut. Legg til navnet ditt og datoen du møtte, eller legg til ditt favorittbilde av dere to sammen. Du kan også bruke dekorative elementer som er relatert til temaet til albumet ditt. Dette gir ham en følelse av flair og gir ham en indikasjon fra begynnelsen av hva slags utklippsbok det er.        
 2.  
 3.             2      Ha en flott åpningsside. Enten du bestemmer deg for noe enkelt eller komplekst, bør denne siden imponere. Skriv inn en engasjement med datoen du gir ham albumet. Du kan også lage en collage av ord som minner om forholdet ditt, eller et bilde med noen få ord eller setninger under.  
    
  • Ikke fyll denne siden for full. Du bør ikke overtaxere ham i begynnelsen av utklippsboken. Hold det strømlinjeformet og elegant. Så lenge hun er personlig og inderlig, vil han forstå hvor mye du elsker ham.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Inkluder noen spesielle minner. På neste side i utklippsbogen er det på tide å legge til innhold. Skriv en beskrivelse av din favorittavtale eller den beste dagen du har brukt sammen. Det kan også være den mest romantiske tingen han noensinne har gjort for deg. Skriv det på et ark med dekorativt eller farget papir. Du kan sette den i en ramme eller bruke noen av de dekorative elementene du har kjøpt. 
    
  • Velg en papirfarge du tror passer til utklippsbokmen din, og reflekterer temaet ditt.
  •  
  • Legg til små elementer rundt sidene dine. Dette bidrar til å fylle ut de tomme områdene, slik at det ser mer elegant og dekorativt ut.
  •  
  • Du kan legge til mer enn én påminnelse på hvert ark. Du kan også bruke mer enn en side til dine favorittminner om forholdet ditt. Hvis du har ti ting du vil at han skal vite betyr mye for deg, så gjør ti slike sider. Det er din utklippsbok, og du kan gjøre det så lenge du vil.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Legg til avtalesider. Dedikere noen få sider til alle de flotte dagene du har vært sammen. Bruk bilder, filmbilletter, menykort, kvitteringer, konsertbilletter og bagatellister du mottok under alle datoene du dro til.  
    
  • Finn oppfinnsomme måter å bruke noen av memorabiliaene her som dekorative elementer. Klipp ut en del av en meny for å bruke som bakgrunn for et bilde. Du kan også bruke kvittering som en stor ramme for et bilde av deg på arrangementet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Skriv en dagbok til din kjærlighet. Din utklippsbok er et flott sted for deg å fortelle ham hva du føler for ham. Skriv ham et brev som forklarer hvor mye du elsker ham og hvorfor du ville gjøre ham til en utklippsbok. Fortell ham hva han mener for deg og alt du håper på din fremtid. Dette gir ham noe mer personlig, der alt handler om hva du føler, i tillegg til alle minnene om forholdet ditt i utklippsboken.        
 10.  
             

Tips .

                Les mer... (8)      
Hobbyer populær:
Tegne anime øyne.

Tegn en basketball.

Lakk blader.

Løsn plastikk.

Rengjør oljemaleri.

Mal kunstskinn.

Gjør din stemme hes.

Få kinks ut av papir.

Bygg et hus ut av kort.

Smykker som gjør hårklipp.

Spill epler til epler.

Smører.

Tegne et manga mannlig ansikt.

Hekketepper.

Lag en enhjørningshorn.

Lag et kart.

Lag en drage fra en plastpose.

Å lage Nickelodeon Mucus.

Sy en rund duk.

Tegn en rulle.

Lag forskjellige stinkbomber.