Home \ Hobbyer
 

Lag en blomst av skumgummi.

 

Hjemmelagde blomster laget av skumgummi er gode dekorasjoner for fester. De er veldig enkle å gjøre, og det er et flott prosjekt som du kan gjøre med barn. I håndverksbutikker og 1 Euro butikker får du alt tilbehør du trenger for å lage disse fargerike kreasjonene. Hvis du vil vite hvordan å lage callas, fioler og krysantemum fra skumgummi, bare fortsett å lese.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Calla  ,

    
   
 1.                    1      Klipp en sirkel ut av et stykke svampgummi. Dette blir blomsten til calla blomsten. Omkretsen kan være så stor eller så liten som du vil.       
 2.  
 3.                  2      Brett sirkelen i midten. Pass på at den er pent brettet slik at formen på anropet kommer ut riktig.        
 4.  
 5.                  3      Endre sirkelen for å gi en avrundet hjerteform. Legg saksene på den nedre spissen av den foldede svampgummi. Klipp langs kanten av sirkelen, og kryp saksene på toppen av sirkelen for å få en avrundet kant. Når du utfolder sirkelen, skal den se ut som et rundet hjerte, med to fine humps øverst; Den nedre delen av hjertet bør forbli avrundet.  
    
  • Den klassiske hjerteformen har en spissende ende. I dette tilfellet skal nedre delen avrundes og ha et lite punkt.       
  •  
  • Legg ikke vekt på cusps på den øvre delen for mye; de burde være veldig fine.       
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Lag en liten spalte mellom støtene. Dette gjør det lettere å sette svampgummi i sylindrisk form av en calla.        
 8.  
 9.                  5      Kutt en gul rørrenser i midten og fell den i midten. Vri de to endene sammen. Dette blir lakenens stamen, som stikker ut fra blomstersenteret.        
 10.  
 11.                  6      Fest rørrenseren mellom de to støtene. Legg en blomst med varmt lim bare mellom de to støtene over sporet og plasser røret på toppen slik at de brettede endene peker opp til toppen av liljen. De vridde ender skal stikke ca 1 cm fra brettet.        
 12.  
 13.                  7      Tegn liljeklæren rundt røret. Sett et lim lim på forsiden av rørrenser, rett på liljekolonnen. Ta de to ender av blomsten (hvor du lagde sporet) og klem dem foran rørrenseren og trykk dem ned slik at de holder fast i det varme limet. Du kan også legge til en dråpe lim mellom sidene for å få det til å føles bedre.        
 14.  
 15.                  8      Lag en koffert med grønt rørrenser. Vri spissen av rørrenser rundt bunnen av den gule rørrenser slik at den gule rørrengjøringen ikke lenger er synlig. Hold stammen til den grønne renseren rett slik at den ligner en koffert.                  
 16.  
             

    2      Violets  ,

    
   
 1.                  1      Klipp en sirkel ut av et lilla stykke svampgummi. Hvis du vil lage en fiolett, ta lilla skumgummi. Hvis du vil lage en annen blomst, kan du også endre fargen.        
 2.  
 3.                  2      Kutt spalt rundt sirkelen. Kutt jevne mellomrom Spor fra kanten av sirkelen i midten og stopp ca 1 cm foran midten.        
 4.  
 5.                  3      Klipp V-former fra bladene. Plukk opp hvert blad og kutt en omvendt V ved å lage to diagonale kutt.        
 6.  
 7.                  4      Kutt ut en liten sirkel med hvit svampgummi. Dette er sentrum av blomsten.        
 8.  
 9.                  5      Fest sirkelen i midten. Legg en dråpe varm lim i midten av fioletten og lim deretter den lille hvite sirkelen.        
 10.  
 11.                  6      Knus kronbladene. Klem hver kronblad vertikalt i midten slik at den er litt opp og skaper en 3-D effekt og ikke flat.        
 12.  
 13.                  7      Lim stammen til baksiden av blomsten. Bruk Green Pipe Cleaner som en stamme og hold den på toppen av midten av baksiden av blomsten.        
 14.  
             

    3      Chrysanthemums  ,

    
   
 1.                  1      Kutt et stykke svamp gummi i midten. Du kan velge en farge du liker, da det er krysantemum i et stort utvalg av farger.        
 2.  
 3.                  2      Lag en løkke. Påfør en linje med varmt lim til underdelen av svampgummiet og lim deretter toppdelen til den.        
 4.  
 5.                  3      Skjæreflenser. Klipp rette linjer fra den brettede delen av sløyfen mot limkanten. Stopp foran limlinjen. Fortsett å kutte frynser til hele brikken er frynst.        
 6.  
 7.                  4      Rull opp svampgummiet. Start på en kortside og kast opp svampgummiet i motsatt ende. Når du har rullet den opp helt, legg litt varmt lim i motsatt ende og trykk det mot rullen. Begynn med den ene enden av svampgummien og rull den i motsatt retning.        
 8.  
 9.                  5      Åpne blomsten. Når limet er tørt, trekk kronbladene ut med fingrene. Trykk hvert blad i midten slik at det åpnes. Fortsett å puste kronbladene til blomsten er ferdig.        
 10.  
 11.                  6      Sett inn en stilk. Legg en dråpe lim i midten av krysantemmen. Plasser enden av rørrenser på limpinnen og hold den til limen tørker.        
 12.  
 13.             7      Ferdig.        
 14.  
             

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Lag en dampmotor.

Ta et godt bilde av deg selv.

Bygg et skrivebord.

Å lage kunstige blomster.

Sy på glidelåsen.

Gjør Castilian olivenolje såpe.

Gjør stoffblomster.

Tegn et bevinget hjerte.

Dekorasjon av stearinlys.

Tegne en kvinnelig kropp.

Bygg en vannrenser.

Parfyme stearinlys.

Fest skjørtbrett.

Lag en tegneserie.

Tegner søte tegneserier.

Lag raketbrensel.

Tegne et menneskelig hode.

Tegn et tre.

Løsne plastplaten igjen.

Lag bildeskjerm.

Lag en løkke med tape.