Home \ Hobbyer
 

Bytt bukser.

 

Det kan noen ganger være utfordrende å finne bukser som passer perfekt til kroppen din. Det er uvanlig at buksene som er kjøpt i butikken, passer perfekt, selv om de er din størrelse. Med noen få mindre endringer i buksene, kan du justere størrelsen og formen på klærne for å passe perfekt til kroppen din. Det er enkelt og billig når du arbeider hjemme.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Skirting a Buuser  ,

    
   
 1.            1      Finn din perfekte lengde. Bestem hvor kort du vil ha buksene til, og hvor lang tid skal du ha på skjørtet. Bruk et målebånd for å bestemme hvor mye av lengden du skal fjerne (iført buksene). Normalt bør den nedre kanten på himmelen være 1,25 cm over bunnen. Dette nivået er imidlertid avhengig av dine personlige preferanser.       
 2.  
 3.             2      Ta dine mål. Ta av buksene dine og legg dem flatt på en flat overflate. Bruk et målebånd til å måle avstanden fra nåværende hylse til benkanten. Disse er vanligvis 1,25 tommer, men det kan variere avhengig av stilen på buksene.        
 4.  
 5.             3      Tuck i buksene. Sett en rad med rette pinner langs linjen du vil endre. Deretter legger du til en andre rad med innsatte nåler over den nye hemlinjen på linjen hvor du har tatt måling fra den opprinnelige hylsen til bunndelen på buksene (vanligvis 1,25 cm). Den originale hylsen vil forbli intakt i denne prosessen. Den andre raden av nåler kompenserer derfor for den ekstra lille lengden som er lagt til av den opprinnelige hylsen.        
 6.  
 7.             4      Juster nålene. Fjern den første raden med nåler som ligger nærmere kanten av buksebenet. Disse nåler ble brukt til å gi deg en anelse om det brettede buksebenet med de ytterligere målingene fra den opprinnelige hemmen. Hold disse nåler i nærheten fordi de trengs i neste trinn for å klemme buksebenet.        
 8.  
 9.             5      Vri buksebenet. Vri den nedre delen av buksene innvendig ut og vri denne delen opp til nålestokken. Glatt stoffet av buksene og fjern rynkene og krøllene. Pass på at konvolutten er jevn på begge sider av buksene. Bruk nålene du nettopp fjernet for å sikre konvolutten 1,25 cm under den opprinnelige hylsen.        
 10.  
 11.             6      Med en rett søm på symaskinen syr du over den brettede delen av buksebenet. Nær like under den opprinnelige hylsen (den skal være oppe og nær toppen av konvolutten). Lukk hovedbenet rundt en rett og jevn søm. Fest sømmen og kutt deretter av tråden.        
 12.  
 13.             7      Slå hemmedelen tilbake. Du burde nå ha en løkke i bunnen av stoffet du bare foret. Vri benet ut av buksene med høyre side utover ved å vri den lille delen med sløyfen tilbake på innsiden av buksebenet. Du har vellykket opp buksebenet ditt.        
 14.  
 15.             8      Stryk hemmet. Selv om du enkelt kan kutte sløyfen fra det overflødige stoffet på hemmet, er det lettere (og mer praktisk) å stryke den delen av buksebenet. Juster innstillingene til strykejernet for den typen stoff du arbeider med, og pass den over hodet for å rette stoffsløyfen. Bruk mye damp i denne prosessen for å gjøre hemmet lettere å presse.                  
 16.  
             

    2      Strømpebukser  ,

    
   
 1.             1      Fjern originaldammen og ta målinger. Bruk en hemline divider for å åpne sømmen langs bunnen av hvert ben. Fjern hemmet. Trekk ut alle trådene og utfolde hylsen. Det overskytende stoffet blir synlig. Mål med målebånd bredden på buksebenet.        
 2.  
 3.             2      Klipp stoffet for å feste den nye kanten. I forlengelsen av bukser legges et liningstoff under stoffets ikke-hemmede kant og en ny, veldig tynn søm sys, noe som gir lengre lengde. Så velg et nøytralt stoff (det er ikke synlig fra utsiden) som passer til buksene dine og måler det for bredden av buksene dine. Klipp 4 strimler i bredden fra buksebenet pluss 2,5 cm for hemgodtgjørelsen. Stripene er da 3,75 cm til 5 cm høye.        
 4.  
 5.             3      Nær maten. Legg to deler av kuttet stoffet til høyre sammen og sy ender sammen 1,25 cm fra stoffkanten. Lukk alle fire stykkene sammen slik at du har to løkker som passer perfekt i buksebenet. Vend hver løkke til høyre side slik at den ferdige siden av stoffet vender utover.        
 6.  
 7.             4      Hold formen tett i buksebenet. Vri buksene innvendig ut og legg en av løkkene over den nederste kanten av buksebenet (fortsatt med stoffet vendt mot høyre side). Legg kantene på de to stoffstykkene, og bruk deretter en rett søm for å sy dem om 0,63 cm fra kanten av buksebenet. Det er greit hvis stoffet i buksebenet er bøyd ujevnt eller i hjørnene. Dette kan løses i et senere trinn.        
 8.  
 9.             5      Stryk foringen. Ta av buksene fra symaskinen og brett fôret som du bare syet på, slik at overflødig stoff under slutten av hvert ben rager ut. Glatt og trykk stoffet med et strykejern. I dette tilfellet bør en stoffstrimmel på 2,5 cm bred og en konvolutt eller kink stikke ut fra underbenet på underbenet.        
 10.  
 11.             6      Juster stoffet til hemmet. Slå den fremre foringen opp og over bunnen av bena. Vri bukseputen akkurat slik at hele stoffet og litt av bukserstoffet blir synlige (ca. 0,063 cm). Deretter snu buksene tilbake til høyre side. Du bør ikke kunne se maten du har lagt til på grunn av krøllen, men om nødvendig kan du vende kanten på buksene litt mer for å skjule den.        
 12.  
 13.             7      nær bakken. Lukk det nye hodet ditt sammen på plissert buksepenet. Hjulet skal være ca 1,25 cm fra bunnen av buksebenet. Men det kan også tilpasses din smak. Lukk buksene og sørg for at fôret er flatt og glatt på innsiden av fugen. Så snart du har syet begge buksebenene, er du ferdig.        
 14.  
 15.             8      Stryk hemmet. Lag en løsning av tre deler eddik og en del vann. Bruk denne løsningen til å glatte stoffet. Løsningen glatter rynkene og kreftene fra den opprinnelige hemmen. Den nye hemmet ser ut som det er den eneste buksen som noen gang har hatt. Hvis du ikke lenger har eddik, bruker du bare strykejernet med mye damp for å glatte sømmen.        
 16.  
             

    3      Reduser størrelsen  ,

    
   
 1.             1      Ta dine mål. For å bestemme hvor mye stoff som skal fjernes, må du nøyaktig måle din egen figur. Husk at det enkleste å gjøre er å gjøre endringene mellom to like tall (2 cm forskjell betyr for eksempel at du trekker 1 cm på hver side). Bruk et mykt målebånd og merk følgende målinger:  
    
  • Midt i midjen din til midten av skrittet.
  •  
  • Midt på din nedre del av ryggen (der midjebåndet sitter) til skrittet.
  •  
  • Sidekanten fra midjen til ankelen din
  •  
  • Den indre hagen fra midten av skrittet til ankelen din.
  •  
  • Omkretsen av midjen din.
  •  
  • Omkretsen av hoften din.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lag mønsteret ditt. Legg et stort stykke mønsterpapir på en flat overflate og legg buksene dine på toppen. Glatt det og ta en blyant for å tegne en linje rundt buksene for å få mønsteret. Hvis du ikke er sikker på dine skissevner, måler du buksene og skissene for å sikre at de passer sammen. Deretter lag et nytt mønster ved å overføre målingene dine til denne disposisjonen. Tegn en ny oversikt over buksene i den gamle oversikten med de nye tiltakene. Klipp ut dette mønsteret så snart det er gjort.        
 4.  
 5.             3      Merk de endrede linjene. Legg mønsteret på buksene og pin det ned. Med et stykke skreddersyrkalk måler du konturene på det endrede mønsteret på buksene. Om nødvendig må du bruke målebåndet til å passe sammen med målene du har tatt fra kroppen din.        
 6.  
 7.             4      Bytt hofter eller midje på buksene. Med en kniv for sømmer, åpner du buksens midje. Klipp midjebåndet på baksiden av buksene over baken. Deretter kutte den nødvendige forskjellen i det elastiske midjebåndet og sy i midjen sammen igjen. Bring overflødig stoff sammen ved å sy to piler i midten over hver halvdel av halvparten. Mål en "V" -formet pil, som strekker seg 5 cm fra midjebåndet og 2,5 cm bred på det bredeste punktet.  
    
  • Hvis du fortsatt har mye stoff igjen, kan du sy matchende piler til forsiden av buksene.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Endre bredden på buksene. Start i bukserbyen og sy ned langs utsiden av bunnsømmen for å få en smalere midje eller lår. Den nye sømmen du syr, går ikke helt langs benet, men slutter et sted på kneet. Hun går der borte i den gamle sømmen. Vri buksene innvendig ut og bruk rette masker for å sy rett fra midjebåndet til ytre bensømmen. Du kan stryke sømmen med et strykejern når du er ferdig, eller du kan avskjære overflødig stoff hvis du vil.        
 10.  
 11.             6      Endre indre søm eller trinn. Hvis skrittet fra buksene dine er for løs eller for lavt, kan du fikse det ved å sy en parallell linje til den originale skritt eller hylse. Vri buksene innvendig ut og begynn på det indre låret. Nærhet parallelt med den gamle sømmen, en ny søm dypere i stoffet. Stryk stoffet flatt eller kutt det av hvis endringen er permanent.        
 12.  
 13.             7      Lag de siste justeringene. Etter å ha gjort de forandrede endringene i buksene, prøv på buksene dine for å se hvordan de passer. Bestem om det er behov for ytterligere endringer eller justeringer og fullfør dem nå. Hvis ikke, så er buksene dine nå helt bærbare med de endrede størrelsene.        
 14.  
            

Tips .

                  

Hva du trenger .

                     
Hobbyer populær:
Represent en falsk fossil.

Bleking av tre.

Fargestoff jeans svart.

Lag fakler i Minecraft.

Lag ditt eget mønster.

Tegner søte tegneserier.

Vinn i blackjack.

Lag en enkel papirboks.

Vinn i blackjack.

Gjør gipsfossiler.

Etikettfotografier.

Gjør fuglefrø ornamenter.

Slett av sigarettrøyk raskt.

Lag fargerik sand.

Tegne animasjonshender.

Å lage giftfri slime.

Gjett alderen til noen med et nummertrick.

Sinking på skip.

Bruk en tykkelse.

Spill i Minecraft SkyBlock.

Lag en plakat.