Home \ Hobbyer
 

Himmel og helvete lek.

 

For tusen år siden spilte romerske soldater himmelen og helvete for å teste sin kraft og fart, og noen ganger hoppet over 100 firkanter med store vekter! I dag er himmel og helvete et domstolspill som er elsket av barn og unge voksne over hele verden. Så du spiller dette klassiske spillet, det er også noen variasjoner for å gjøre det vanskeligere.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.      1        Tegn himmel og helvete på bakken. Lime er det beste mediumet på asfalt, patio steiner eller betong. Firkantene skal være store nok til at en fot skal passe inn slik at steinen kastet inn ikke spretter ut for lett. Det er flere måter å tegne et slikt mønster på, men her er et felles skolegårdsmønster avbildet.     
 2.  
 3.      2      Kast en flatt stein eller lignende gjenstand (liten bønnepose, skall, plastikklekkeknapp) i en firkant. Den må lande inne i torget uten å berøre kanten eller hoppe ut. Hvis du ikke slår det riktig, er den neste oppe, og du sender den videre til ham. Hvis ja, gå videre til neste trinn.     
 4.  
 5.      3        Hopp gjennom firkantene, legg ut den med markøren din på den. En fot lander på hver firkant. Hvilken fot du starter med er din virksomhet. Du kan ikke sette mer enn en fot på bakken om gangen, bortsett fra det er to det er to tallfelter ved siden av hverandre, i så fall kan du sette begge føttene ned samtidig (en i hvert rom). Hold alltid føttene dine inne i feltet. Hvis du går på en linje, hopper på feil torg eller går ut av torget, mister du din tur.     
 6.  
 7.      4      Ta markøren din på vei tilbake. Når du kommer til det siste nummeret, vri deg om (stå på en fot) og hopp tilbake igjen. Hvis du står i feltet rett foran den med markeringen, bøy deg ned (på en fot) og plukk den opp, hopp over det feltet og hopp til slutten.     
 8.  
 9.      5      Pass markøren til neste person. Hvis du avslutter runden din med markøren på firkantet en (og uten å miste runden din), vil markøren være den andre neste gang. Målet ditt er å fullføre hele runden med markøren på hver flis. Den første personen som gjør dette vinner spillet!               
 10.  
             

     Variasjoner  ,

    
   
 1.      1        Endre formen på himmelen og helvete spillet. Gjør det sirkulært, med tallene i spiralform.        
 2.  
 3.      2        Endre størrelsen og formen på feltene. Gjør noen av dem mindre, så du må lande på dine tiptoes. Du kan også lage noen i skoform for å bestemme hvilken retning noen trenger å se.     
 4.  
 5.      3        Lag noen få felt som øyer. Så du må fortsette å hoppe for å komme dit.     
 6.  
 7.      4        Angi en tidsbegrensning. Gjør det til et fartshimmel og helvete-spill. Du har en viss tid til å fullføre en runde, men så mister du runden.        
 8.  
             

Tips .

    
   
 • Du kan bruke maskebånd til å lage en himmel og helvete layout hvis du vil. Dette er lett å skrelle og passer godt til å spille innendørs.
 •  
 • Det siste feltet kan bli referert til som et hvis du vil ta en pause fra hopp.
 •  
        
Hobbyer populær:
Utfør magiske triks uten verktøy.

Rask og enkel en batiken batiken.

Lag sommerfuglvinger.

Lag et lommetørkle.

Lag en enhjørningshorn.

Lag en boomerang.

Lag tilbehør selv.

Trim lister.

Spill McDonalds monopol.

Å lage et solsystem.

Lag perle gardiner.

Lag din egen brenselcelle.

Brett en vaskeklut i en kanin.

Lag valmuer fra vevetøy.

Tegne en hest.

Heklet lite teppe.

Richard Trager flyktet til Outlast.

Canasta lek.

Bli en kampmagasin i Elsword.

Carving såpe.

Lag en bil ut av papir.