Home \ Hobbyer
 

Lag en ballongbue.

 

Åh, hvor vakker de ser, hvordan de bøyes så grasiøst over inngangen - men hvordan på jorden kan dekoratørene holde disse ballongene i en buet form? Følg trinnene for å lære hvordan du gjør det selv fra starten.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Den enkle metoden  ,

    
   
 1.            1      Kjøp en bue. Du vil bruke dette som grunnlag for å feste ballongene. Pre-made ark finnes i ulike størrelser i hagesenter eller lånebutikker. En bue med tynn tråd er et trygt alternativ. Pass på at bøyen er bred og høy nok til å tjene din hensikt. En bakgårdsbursfest og et bryllup vil trolig trenge buer av forskjellige størrelser.        
 2.  
 3.                  2      Alternativt kan du lage en bue. Hvis du vil ha eller trenger å lage din egen bue i stedet, bruk ruwe, fleksible plastrør og to låseblokker (andre ankre som tunge plastbøtter eller bordsolseholdere kan også brukes). Plasser betongblokkene på begge sider av buen og bøy røret, for eksempel tynnvegget PVC-rør, inn i hver blokk slik at et ark spenner mellom dem. Fyll hullene i betongblokkene med sand eller grus for å gi dem mer stabilitet.  
    
  • Selv med en sandfylt bunn kan en rørbøyge glide ut. Hvis det ser ut til at det kommer til å være et problem, se etter nærliggende trær eller hauger som du kan feste den ene siden av buen med festlige bånd på. Stram stroppene før du binder dem for maksimal stabilitet.
  •  
  • For å ha riktig bue, bør du kjøpe mer rør enn du tror du trenger og begynner å bygge. Hver gang du sjekker størrelsen på buen, kan den ta en ende ut av betongblokken, se av ca 15 cm, og deretter omforme buen, og kontroller igjen for å se om den har nådd ønsket størrelse.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Spreng ballongene opp. For denne typen bue kan enten heliumballonger eller ballonger med normal luft brukes som bue vil stå rett uavhengig av ballongene. Sprenge et halvt dusin ballonger og se ettersom de passer rundt baugen. Deretter gjør du et grovt anslag på hvor mange du trenger og fullfører inflasjonen. Husk at ballongene skal gå rundt bauget og gjemme mesteparten av strukturen.        
 6.  
 7.                  4      Bind ballongene. Bruk tråd eller tape og lim bunnen av hver ballong til et tomt sted på baugen. Begynn i den ene enden av buen og arbeid deg mot den andre for ikke å glemme noe område. Tie fargerikt bånd rundt bauget for å gjemme båndet eller tråden. Reserve de gjenværende ballongene som dekorative gjenstander for andre steder eller som erstatning dersom ballonger brister på bue. Din bue vil være lys og fargerik, rustling i vindbris, selv om den vanligvis forblir statisk.                  
 8.  
             

    2      Den utførlige metoden  ,

    
   
 1.             1      Kjøp tau. Kjøp det letteste tauet du stoler på å holde en krans av heliumballonger fordi det er akkurat det tauet skal brukes til. Legg tauet i en bueform på gulvet og send det til det har den ønskede størrelsen for den ferdige buen. Klipp den til ønsket lengde pluss en ekstrameter slik at den kan festes fast i begge ender. 
    
  • For å spare deg for problemer senere, kan du vurdere å knytte en sløyfe til hver ende av tauet for enklere vedlegg.
  •  
  • Sløyfe eller fiske linje kan brukes til mindre buer, fallskjermtau eller nylon tov er bedre for større buer.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bind den på. Fest den ene siden av tauet til et ankerelement. Som i plastrørmetoden beskrevet ovenfor, er en betongblokk et billig, pålitelig og bærbart anker. Landskapsarbeid eller dekorative elementer med tilsvarende vekt eller pålitelighet, som trær eller statuer, kan også brukes hvis de er tilgjengelige, og det er fornuftig å bruke dem. Pass på at tauet er tettet for å hindre at det flyr bort. Den andre siden av tauet kan forbli unpaved for øyeblikket.       
 4.  
 5.             3      Spreng ballongene og fest dem. Bruk en heliumflaske, fyll en ballong hver gang og ta den med på tauene hvor du legger den godt til. Blomsterhandler er et godt valg for å feste heliumballonger, da det ikke vil strekke eller bli løs. Sterk tape som elektrisk tape kan også brukes. 
    
  • Har mange monteringsmaterialer til hånden og bruk mange baner for å binde opp hver ballong, vikle rundt ledningen eller lim den flere ganger for å hindre detektivering.
  •  
  • Som før må du fortsette metodisk og begynne med enden lengst fra ankerelementet. Tauet vil gå til himmelen mens du arbeider deg til ankerelementet og reduserer sannsynligheten for at en av ballongene dine vil klø og briste på noe.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Skjul festningen. For denne typen ark er crepepapir bedre enn tape på grunn av sin lette vekt. Vik krempapirstrimler rundt tauet, begynn på enden og arbeid mot den flytende enden. Dette skjuler ikke bare tape eller blomstertråd, det bidrar også til å gi bue et mer festlig utseende og kan lett matches med ballongfarger.       
 8.  
 9.             5      Fullfør bøyen. Hvis du har crepepapir innpakket til enden av tauet, bør du holde den i hendene dine nå. Kutt eller rive crepepapiret for å fullføre omslaget og lim det med et stykke klart tape slik at det ikke rulle av enden. Fest denne enden av tauet til det andre ankerelementet. Til slutt, hvis du har bundet buen med betongblokker eller lignende, bør du bruke dekorasjoner for å dekke dem opp. Bøyen din vil bevege seg frem og tilbake i vinden, men takket være heliumboblene vil du stå oppreist og ha en festlig, iøynefallende bevegelseseffekt. 
    
  • Selv om blomstelementene er for sterke til å gå med denne typen ballongbue, er de ideelle for å gjemme betongblokkene i begge ender.
  •  
  • Hvert ankerelement kan flyttes for å skape en høyere og tynnere eller nedre og bredere bue. Forsøk til det ser bra ut for deg.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                  
Hobbyer populær:
Tegn en buss.

Bind av (hekle).

Bygg en vindmølle.

Unngå å krølle endene mens du strikker skjerf.

Slik strikker du i illusjonstrikking eller skyggestrikking.

Lag din egen penselbørste.

Spol deg hjemme for en hel dag.

Sy en skjorte.

Lag en lavbudsjettfilm.

Lag en origami ugle.

Lag en lommelykt.

Blek jeans med klor.

Hekle en luftkjede.

Mal bokstaver på tre.

Gjør stearinlys.

Gjør blomster av satengbånd.

Patinatrommøbler.

Maling av leirepotter.

Spill Cribbage.

Lag en tote bag eller veske selv.

Lag et løpepapirplan.