Home \ Hobbyer
 

Bygg en still.

 

Destillatører er nødvendig for ulike formål. Det kan brukes til å rense vann og produsere drivstoff. Forresten, alkohol kan også produseres med et slikt apparat. Dette er imidlertid forbudt ved lov i mange land. Både prosessen og nytelsen til sluttproduktet er ikke helt ufarlig. Men prosessen med rensing av vann er helt lovlig og i utgangspunktet livreddende. Vanndistillere er også en interessant enhet for alle som er interessert i vitenskap. Noen mennesker gjør destillatører ut av ren glede.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Destiller for komfyren  ,

    
   
 1.            1      Kjøp nødvendig tilbehør. Du trenger en rekke materialer. Mesteparten av det finnes i maskinvarebutikken. For fremstilling av apparatet må blant annet kobberrør bøyes. For å gjøre livet enklere her, anbefaler vi at du kjøper de riktige verktøyene (se maskinvarebutikken i delen Installasjonsmateriale). Følgende materialer er påkrevet: 
    
  • Du trenger en vannkoker eller dampkoker (helst laget av kobber eller rustfritt stål, men aldri laget av aluminium eller bly)
  •  
  • En kork eller gummipresse som passer i tappekannen eller dampkokeren
  •  
  • ~ 8mm kobbertråd (den nøyaktige lengden avhenger av konstruksjonen, men 3 til 5m skal være tilstrekkelig)
  •  
  • En veldig stor termo / kjøleflaske eller en plastbøtte (hvis du trenger å lagre)
  •  
  • Rørkoblinger (valgfritt)
  •  
  • Ett termometer
  •  
  • En god drill
  •  
  • Silikon eller Sugru
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gjør pluggen. Bor to hull i gummiproppen eller korken. Ett hull er for kobberrøret, det andre for termometeret. Hullene skal være litt mindre enn røret eller termometeret. Dette vil sørge for at alt konkluderer godt. Pass også på at støpselet lukker tannen på kjelen eller trykkkokeren godt.       
 4.  
 5.             3      Forbered kobberrøret. For å kondensere dampen som kommer fra kjelen, trenger du et kobberrør. Lag en del av ditt 8 mm rør inn i en spiral. La den ene enden være lengre og i den andre enden en kortere (minst 15 cm lang) stykke rettrør. Du kan bøye røret ved å pakke det rundt et objekt. Du kan også bruke spesialdesignede verktøy. Spiralen må ikke være for stor, fordi den må passe inn i termoene eller kjøleflasken. Det skal stå 2,5 cm til kanten. 
    
  • Slike kobber spiraler bøyes veldig lett. Du kan unngå dette ved å fylle røret med salt eller sukker (aldri bruk av sand). Forsegl først den ene enden av røret og fyll deretter røret med en trakt. For å sikre at fyllmaterialet fordeles jevnt, bør du riste røret regelmessig under fylling.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lag kondensatoren. Vannkjøleren er kondensatoren. Bor et hull lateralt ved utgangen av kortere rørseksjon. På dette tidspunktet vil det senere komme destillatet opp. Så bor et annet hull i den øverste delen av luken. Dette markerer utgangspunktet til lengre rørseksjon.       
 8.  
 9.             5      Monter kobber spiral og kondensator. Sett kobberrøret inn i kondensatoren. Led den kortere enden gjennom hullet i bakken. Når tilstrekkelig kobberrør er laget, kan du forsegle kanten med silikon eller annet materiale som Sugru eller caulk. Deretter føres det lengre rørpartiet gjennom det øvre hullet. 
    
  • For å gjøre det lettere å fjerne og fjerne lokket, kan du forkorte røret som oppstår på toppen av noen få centimeter. Pass på at det fortsatt er nok rør inni. Koble de to seksjonene med en hylse. Så du kan skille dem, om nødvendig, når som helst.
  •  
  • Husk å fjerne pluggen som du brukte til å fylle røret med salt. Selvfølgelig må du også rense røret før bruk for å fjerne saltet. Du kan gjøre det etterpå, men det er vanskeligere.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Koble røret til potten. Koble lengre rørdel til vannkoker eller trykkkokeren ved å sette den motsatte enden i kjelen. Det skal bare settes inn så langt at det ikke dykker inn i væsken.       
 12.  
 13.             7      Sett inn termometeret. Sett termometeret inn i åpningen som følger med. Den må settes dypt nok, men bør ikke berøre bunnen eller sidene av potten.       
 14.  
 15.             8      Korrekt bruk av stillbildet. Fyll kondensatoren med is, vann og steinsalt. Destilleriet må bare brukes på en elektrisk komfyr, da åpne flammer kan forårsake problemer. Når alt har fordampet, fjern pannen fra varmen. Vær forsiktig, ettersom presset kan ha bygget opp. Hvis du destillerer alkohol, bør du ikke drikke noe som er under 78 ° C, da dette er delen av destillatet som gjør deg blind.                 
 16.  
             

    2      Lag en sol fortsatt  ,

    
   
 1.             1      Kjøp de nødvendige materialene. For å samle destillatet trenger du en beholder, plastfolie og en scoop. Videre er det et plastrør.       
 2.  
 3.             2      Grav et hull. Grav hullet på plastplastens størrelse. Hullet skal være så dypt som mellom film, hvis du legger vekten i midten, og gulvet er fortsatt flere inches av plass. 
    
  • Denne typen destilleri er egnet for destillasjon av drikkevann. Det er det beste alternativet hvis du er strandet på en øde øy.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sett inn beholderen. Plasser beholderen i midten av hullet og del den delvis inn for stabilisering. Sett den ene enden av plastrøret inn i beholderen og la den andre enden ut av hullet. Pass på at røret er rent og ikke kan falle inn i hullet.       
 6.  
 7.             4      Omgitt av planter. Kant hullet med kaktus, blader eller andre levende plantedeler, hvis tilgjengelig. Selv om dette ikke er absolutt nødvendig, fremmer det vannproduksjon.       
 8.  
 9.             5      Dekk hullet. Dekk hullet med plastfolie og bruk steiner for å runde kantene.       
 10.  
 11.             6      Klag på lysbildet. Legg forsiktig en stein midt i plastfolien slik at den synker nedover i en 45 ° vinkel; Den nederste delen skal være rett over beholderen i hullet, men bør ikke berøre den.       
 12.  
 13.             7      Tetning kantene. Dekker kanten av plastfolien helt med jord eller sand. Dette forhindrer vanndamp fra å rømme og forsvinne. Pass på at plastrøret forblir avdekket.       
 14.  
 15.             8      Vent til væske samles inn. Etter to til tre timer bør væske ha samlet seg på plastfolien og droppet inn i beholderen langs folien.       
 16.  
 17.             9      Drikk! Du kan nå drikke det oppsamlede vannet gjennom plastrøret. Selv om du også kan bryte ned destilleriet og drikke direkte fra beholderen, vil dette kreve en gjenoppbygging av designet; Videre vil all eksisterende vanndamp fordampe.       
 18.  
             

    3      Produksjonen av en liten sol fortsatt  ,

    
   
 1.             1      Kjøp en relativt dyp, stor bolle. Dette kan være laget av plast, aluminium eller stål, men ikke bly. Sett bollen utenfor på et solfylt sted.       
 2.  
 3.             2      Legg en kopp eller en mindre bolle i den store bolle. Disse bør være så små at de ikke kommer til kanten av den store bolle.       
 4.  
 5.             3      Fyll den store bolle med vann. Fyll den store bolle med vann, men bare så langt at vannet ikke kan strømme inn i den mindre bolle som ligger i bollen.       
 6.  
 7.             4      Dekk skålen med klamfilm. Tett bollen tett med plast eller festfilm. For forsegling kan du bruke tape eller gummiringer.       
 8.  
 9.             5      Senter folien med en tung gjenstand. Dette bør være nøyaktig over det mindre fartøyet og bringe filmen litt ned. Pass på at folien ikke berører det mindre fartøyet. Å klage, det er best å bruke en stein.       
 10.  
 11.             6      Venter på vannet. Ved hjelp av solen vil vannet fordampe. Vanndampen vil stige og kondensere på plastfolien. Da filmen har blitt vektet og danner en vinkel, vil det kondenserte vannet dryppe ned filmen i koppen din. Mmmm! Rent vann!        
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                       
Hobbyer populær:
Lag en vindvane.

Bleking av tre.

Hekle et skjerf for nybegynnere.

Bygg et mørkrom.

Bruk akvarellpennene.

Lag en drage fra en plastpose.

Tiffany lage glass kunst.

Gjør et hull i skrittet av et par jeans.

Spill bingo.

Lag en vannkoker i MInecraft.

Lag slim.

Heklet lite teppe.

Gjør gjørme.

Gjør en tomahawk ut av papir.

Lag en kraftig pistol fra en penn.

Se tynnere på bilder.

Dekorer lys selv.

Sy et par bukser.

Lag fingerløse hansker.

Lag en bok med skygger.

Bruk Animal Crossing Game Cheats.