Home \ Hobbyer
 

Lag en marionett.

 

Dukker er generelt store, dyre dukker laget av tre, klut og andre materialer. Å lage tradisjonelle håndlagde dukker er en ferdighet som kan ta år å mestre og perfekt. Det er imidlertid enkelt å lage en marionete av papirskår. Du kan til og med lage en ut av leire, som ser nærmere på utseendet til en komplisert tredukke.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Papirdukk  ,

    
   
 1.            1      Tegn et utkast. Legg på papp eller fotokartong på en flat overflate. Tegn en grov oversikt over de enkelte delene av marionetten. Dukken trenger to separate armer, to individuelle ben og en torso, som hodet er festet til.        
 2.  
 3.             2      Klipp ut stykkene. Tegn den optagede dukken med filtpenner, fargestifter, eller maling og kutt ut stykkene.       
 4.  
 5.             3      Sett din dukke foran deg. Legg dukkens ansikt opp på en flat overflate. Først løft overkroppen og sett deretter armer og ben på overkroppen slik at den delen av hver kroppsdel ​​overlapper overkroppen.       
 6.  
 7.             4      Gjør kontaktene. Punch hull med et slag på hvert tilkoblingspunkt. Lag et hull i hvert stykke på det punktet hvor du vil koble det til et annet stykke. Dra et mønsterbrakett gjennom hvert tilkoblingspunkt; Punch hull i papiret hvis det er for tykt for mønsterklemmen alene.       
 8.  
 9.             5      Lag grephåndtaket. Legg to spisepinner eller blyanter på toppen av hverandre som et kryss. Tape pinnene sammen med tape på det punktet hvor de overlapper.       
 10.  
 11.             6      Fest ledningene. Trådfiske på en nål. Engasjere rett over knærne og håndledd et hull gjennom boksen, knytt tråden og trekk den gjennom. Knytt og kutt tråden etter hvert vedlegg. Lengden på fiskelinjen i hver seksjon skal være lang nok til å nå opp til spisepinner som skal være minst 15 cm over skulderen (hvis hodet er stort, tilsvarende lengre).       
 12.  
 13.             7      Koble strengene. Fest fiskelinjen fra dukkeens skulder til midten av korset. Tie hver av de fire strengene som er koblet til dukkebenet til en eneste arm i korset. Sett litt skole lim på hver knute så det kommer ikke av.       
 14.  
 15.             8      Ferdig.                  
 16.  
             

    2      Profesjonell dukke  ,

    
   
 1.             1      Få materialet ditt. Du trenger FIMO, aluminiumsfolie, solid, men fleksibel wire, streng og noe å gjøre håndtaket (i en nødsituasjon, det vil gjøre spisepinner).       
 2.  
 3.             2      Fullfør skjelettet. Bøy ledningen, trim den og bøy den rett til du har en ledning for hver kroppsdel. Du bør lage en liten løkke på slutten av hver del. Disse sløyfer blir tilkoblingspunktene dine. 
    
  • For hodet trenger du også en løkke som kommer fra toppen av hodet. For denne spesielle guiden er hodet ikke en bevegelig del. Så du kan gjøre overkroppen og hodet ut av et enkelt stykke hvis du vil.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg til bunnkonstruksjonen. Crumple aluminiumsfolien, gjør den til en ball og legg den til hver del av trådbenene. Dette reagerer som en muskel og gir marionetten litt mer substans. Ikke legg for mye og ikke bekymre deg for at det er glatt: polymerlera vil dekke den delen.       
 6.  
 7.             4      Legg til polymerlera. Form polymerleiren til hver del av dukken og hugg den til den ser slik du vil. La løkkene stå utenfor.       
 8.  
 9.             5      Bake delene. Bake kroppsdelene i henhold til produsentens anvisninger.       
 10.  
 11.             6      Sett dukken sammen. Bli med i løkkene for å opprette tilkoblingspunkter for dukken.       
 12.  
 13.             7      Ta tak i håndtaket. Kjøp et pre-laget håndtak eller gjør en enkel en selv ved å legge to pinner i et kryss over hverandre.       
 14.  
 15.             8      Fest ledningene. Fest kablene til knærne og håndleddene og deretter til en av forbindelsesløkkene. Fest den andre enden til de fire ender av grephåndtaket. Fest deretter en streng fra hodestroppen til midten av håndtaket.       
 16.  
 17.             9      Legg til endelige detaljer. Du kan male noen detaljer på dukken eller gi henne noen klær. Så hun vil se enda bedre ut!       
 18.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

      

               
Hobbyer populær:
Tegning Wonder Woman.

Tegne et realistisk portrett av et fotografi.

Lag et hull i et belte.

Pierce din septum.

Fjern et lys fra voks.

Fargepapir med kaffe.

Lag en pirathatt.

Få alle HM i Pokemon FireRed og LeafGreen.

Hvordan tegne 3D blokkbokstaver.

Brett en papirboks.

Lag blomsterarrangementer.

Slik strikker du et løkke skjerf.

Lag et frimerke.

Lag et kjede av tusenfryd.

Forvandle gjenstander til dekorasjon.

Spill kortspillet SWIMMING.

Lag en viskelær.

Lag et knytt fleece teppe.

Kjøp et digitalkamera.

Tegn et bord.

Kobber alder.