Home \ Hobbyer
 

Gjør blomster fra leire.

 

Liker du leireblomstene som er så populære i thailandsk kunst? Med litt øvelse og tålmodighet kan du i dag lage dine egne fine skatter ved å følge disse enkle trinnene.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.      1      Rull, med en rullestift eller fingre, fire flate 2,5 cm x 2,5 cm baller av myk leire til de er ca. 6 mm tykke.        
 2.  
 3.                  2      Legg noen dråper akrylmaling (grønt for stilker og blader, brunt for blomstersenteret og to andre farger du vil ha for kronbladene) i midten av hvert leire. Sett på hanskene dine.        
 4.  
 5.                  3      Klem leiren forsiktig (med fargen i midten) igjen og igjen til den har absorbert fargen og den ønskede fargekonsistensen oppnås. Ikke glem å bytte hanskene når du arbeider med en annen farge.        
 6.  
 7.                  4      Fjern tommelstørrelser av den nyfargede leiren og bruk fingrene og / eller en skarp kniv for å skape hver del av blomsten. Bruk en gaffel til å skape et realistisk blomstersenter for blomstene dine (blomstersentrene skal være fulle av hull og litt større i omkretset, da blomstbladene senere blir presset inn i disse leirebitene.). Deretter rulle ut en stilk for hver blomst og fest den til blomsterkjæret.        
 8.  
 9.                  5      Med den tannede enden av gaffelen, trykk hvert petal fast til blomstermidlet og la stoffblandingen tørke helt. Tørketid er avhengig av hvilken type leire du har brukt. Nå kan du vaske blomsten og du er ferdig!        
 10.  
 11.             6      Ferdig.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Spillinstruksjoner for kortspillets hastighet.

Lag duftende pinjekegler.

Lag en ring.

Vri på garnet.

Lag en varm ullpompom.

Mal en silke skjerf.

Fjern sømmer.

Maling med sprøyteteknikk.

Gjett alderen til noen med et nummertrick.

Gjenbruk gamle klær.

Brett papir i en hemmelig papirark.

Lag en bandskjorte selv.

Finn gode gjemmested.

Kjøp tøris.

Lag en t skjorte selv.

Tegn en fugl.

Start et Airsoft team.

Spille manhunt.

Skarp en blyant med en kniv.

Lag en bok med skygger.

Vær en Disney Princess.