Home \ Hobbyer
 

Lag en choker.

 

En choker er et smykke som går tilbake til viktoriansk tid. Den ble designet for å fremheve elegansen til en kvinnelig nakke og skille seg fra de utsmykkede kragen til de tidligere kjoler. Populariteten til choker fortsetter i dag. Du kan enkelt lage en selv og kan bli inspirert til å lage en som gave til andre.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Tattoochoker  ,

    
   
 1.            1      Kjøp et elastisk smykkebånd. Dette er tilgjengelig i håndverksbutikker eller på Internett. Søk på Internett for en håndverksbutikk i nærheten av deg. De er tilgjengelige i mange farger.       
 2.  
 3.                  2      Klipp av båndet. Klipp av et stykke det som handler om to armer lange. Du trenger mye tape for denne choker. Hvis du ikke er sikker, klipp av for mye heller enn for lite, fordi du fortsatt kan klippe det senere.        
 4.  
 5.                  3      Fest båndet til et utklippstavle. Vik den i halvparten og fest den i kinken på utklippstavlen. Du kan også bruke en foldback brakett og en innbundet bok hvis du ikke har et utklippstavle.        
 6.  
 7.                  4      Start looping. En tatoveringspoker består i hovedsak av enkle løkker. Start med bandet på venstre side (vi kaller det "L"). Sett den over høyre band ("R"). Så vind den rundt R, trekk den gjennom den siden du nettopp har laget, og bind L til R. Trekk den stramt slik at sløyfen er øverst på båndet.        
 8.  
 9.                  5      Fortsett. Gjenta disse trinnene. Start på høyre side denne gangen og trykk R for L. Endre sidene i prosessen, ellers blir det ikke riktig. Fortsett til den er lang nok til å passe rundt halsen.        
 10.  
 11.                  6      Knut endene. Choker er relativt elastisk. Du kan bare knute det hvis det er riktig lengde for nakken din og deretter trekke den over hodet for å sette den på. Trekk den ene enden av båndet gjennom løkken på den andre siden av choker og bind den fast over den andre enden.  
    
  • Bruk en lighter for å fuse knottene slik at båndet ikke kommer av når du har på deg choker.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Kjedekjeder  ,

    
   
 1.             1      Hvor lenge må du kutte av kjedet eller båndet? Du kan gjøre det enten med et målebånd ved å måle omkretsen av nakken din og legge ca 1,5 centimeter, eller ved å sette halsbåndet rundt halsen og legge 1,5 centimeter. Klipp av kjeden hvis du har de riktige målingene. Deretter kutte av en annen kjede som er lengre enn den første.       
 2.  
 3.                  2      Fest spenne til kjedet. Bruk en bindingsring og en snap hook for å koble de to endene. Lukk bindingsringen med spisse tanger.  
    
  • Smykker som en liten snap hook og binder ringer kan kjøpes online eller på en håndverk butikk. Du kan også gjenbruke dem fra gamle smykker.  
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Gjør anhenget på choker. Trekk begge kjettene gjennom ringen eller sløyfen på tilhenger. Hvis sløyfen ikke er stor nok, lage en bindemiddelring og trå gjennom kjedene for å la traileren glide igjennom.        
 6.  
 7.             4      Hvordan ser det ut? Fest den kortere av de to kjettene med snapkroken rundt nakken din. Bruk et speil for å justere lengden på den andre kjeden til den henger etter ønske. Klipp den av med denne lengden og juster den første kjeden med karabinkrok.        
 8.  
             

    3      Simple Band Choker  ,

    
   
 1.                  1      Hvilken lengde trenger du? Du kan gjøre det enten med et målebånd ved å måle omkretsen på nakken din og legge ca 1,5 centimeter, eller ved å sette bandet rundt halsen og legge 1,5 centimeter. Klipp av båndet hvis du vet riktig lengde.        
 2.  
 3.                  2      Snu endene. Brett enden av båndet på båndet og la en løkke ca 0,3 til 0,6 cm lang. Lukk den med en tråd som har om fargen på bandet, fast. Gjør det samme i den andre enden av båndet. Brett i samme retning som før, slik at kutteendene ligger på samme side av båndet, slik at du ikke kan se dem når du har på deg.  
    
  • Hvis du har det travelt eller ikke har lyst til å sy, kan du alltid binde båndet med en bue i nakken. Hvis du vil ha det, kutte du ca tre til fire tommer mer enn halsenes omkrets, i stedet for bare 1,5.  
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Gjør noe å knytte til det. Klipp tre til 4,5 centimeter tråd eller brodertråd. Velg en i en farge som ligner på bandet. Du ser det ikke på forsiden, så det gjør noen annen farge hvis du ikke har noen lignende akkurat nå. Tre på garnet gjennom de syede løkkene og bind sammen endene sammen for at chokeren holder seg. Skjær ut utstikkende tråd.        
 6.  
 7.             4      Lag en snap hook. Du kan lage en kjede og snap hook for å gjøre det ser mer klassisk ut enn en tråd. Du kan kjøpe noe på nettet eller ta det fra en gammel kjede som du ikke lenger bruker. Choker bør være nesten akkurat den rette lengden, så en centimeter på hver side er nok. En smykker kjede er veldig fin, så du kan kutte den med et vanlig saks. Lukk dem med nål og tråd. Bare lukk den med nålen noen ganger gjennom kjeden.        
 8.  
             

Hva du trenger .

    

Band Choker:

   

Tattoochoker:

   

Kjede Kjeder Trailer Choker:

              Les mer... (7)      
Hobbyer populær:
Karikaturen riktig.

Tegn et julelandskap.

Heklet babyhue.

Lag invitasjoner selv.

Spiller Cluedo.

Lag kjemiske løsninger.

Marco Polo spill.

Malingsmøbler med spray.

Bygg en pistol.

Spiller svart Peter.

Lag et gummistempel for brevboksing.

Lag blomster fra toalettpapir.

Bruk en kunstjournal.

Spill Texas Hold'em.

Fargeendring ved hekling.

Lag en fallskjerm.

Strikk et skjerf.

Bygg forskjellige enkle amatørradioantenner.

Lag flytende såpe.

Tegn Domo.

Bygg en tilbakebøyning.