Home \ Hobbyer
 

Lag noctilucent stearinlys.

 

Her lærer du hvordan du lager lys som lyser i mørket. De er morsomme, enkle å lage, og et flott regnfullt prosjekt (eller en annen) som du kan gjøre med barna dine.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Rengjør kjøkkenbordet. Som med alle håndverk, trenger du plass til produksjon. Å lage gellys ligner på matlaging. Det handler om timing, gode ingredienser og tålmodighet.       
 2.  
 3.             2      Bryt lysestoffet i små stykker og legg det i smeltedigelen. Penreco lys voks er en utmerket gel. Du kan også finne voks gel stearinlys sett i håndverksbutikker. Noen stearinlysprodusenter anbefaler et vannbad, noe som betyr at du koker vann i en stor pott og deretter tar gryten eller beholderen med gel og legger den i det nesten kokende vannet. Vannet blir ikke varmere enn 100 ° C, da dette er kokepunktet. Med denne metoden har du ingen problemer med å brenne gelen på grunn av for mye varme.        
 4.  
 5.             3      Plasser wicket i glassbeholderen. Pek på sirkelenden av wicket i den varme gelen. Hold det i noen sekunder og la det avkjøles. Legg deretter den på bunnen av glasset slik at den festes til glasset. Sett det i midten. Trykk med en blyant på løkken slik at den stikker godt til glasset.        
 6.  
 7.             4      Hell det noctilucent pulveret inn i krukken med gelen. 30 g vil gjøre 500 g gelglød som gal. På dette punktet kan du også legge til gelfarge og dufter. Du bør bare bruke dufter som er laget for gellys og ikke bruker for mye. Se hvor mye du må legge til på en god gelprodusent nettside. Du må blande denne blandingen for å blande lyspulveret i gelen. Bruk en varmebestandig jig.        
 8.  
 9.             5      Hell gelen inn i glassbeholderen med wick. Husk at det er varmt, så vær forsiktig. Ikke la det gjøre barna dine! Du kan bytte den spesielle gelmelter potten og legge til en tut. Det letter støpingen. La blandingen kjøle seg og du har et lys som lyser i mørket.                  
 10.  
            

Tips .

      

            

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

            

Relaterte wikiHows .

                  
Hobbyer populær:
Spill Trivial Pursuit.

Brett en tradisjonell origami svane.

Hangman spill.

Bygg en sterk katapult.

Lær barn å tegne.

Bygg et mørkrom.

Spots.

Heklet baby teppe.

Tørre roseblader.

Å lage papirblomster.

Lag duftende pinjekegler.

Sand sanden.

Gjenopprett antikke møbler.

Skriv bobletekst.

Spille fangehuller.

Tegne en seilbåt.

Bind av (hekle).

Gjør potpourri.

Gjør stearinlys.

Selg bilder på nettet.

Skygge tegninger.