Home \ Hobbyer
 

Heklet Legwarmer.

 

Lærer du å hekle? Vil du bruke dine nyopplærte ferdigheter i et morsomt prosjekt? Denne enkle guiden er god for å bruke grunnleggende om hekling. Disse legwarmeren kan justeres etter din smak. Velg ullen, fargen, lengden og begynn å hekle!

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forberedelser  ,

    
   
 1.            1      Velg ullen. Mens du velger en farge du vil ha på, bør du også tenke på strukturen. Pass på at ullen er behagelig og lett å jobbe med. Kjøp noen skinn av ull som er i samme farge for å unngå subtile fargeforskjeller mellom ballene.  
    
  • Husk at jo tykkere ullen er, desto varmere blir det varmere. Du kan også bruke tynnere garn, men benvarmeren er ikke så behagelig som den tykkere ullen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg heklehaken. Styrken avhenger av den valgte ullen. Banderolen rundt ull anbefaler en nålestørrelse for garnet.  
    
  • Du trenger ikke å holde fast ved den anbefalte nålestørrelsen, men arbeidet ditt kan bli revet eller for løst.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hekle et lite stykke som en sømtest for å kontrollere spenningen. Sting er typisk 10 x 10 cm og er laget av de samme masker som i heklet mønster på selve arbeidet. Hvis du holder garnet stramt, trenger du en større heklekrok. Hvis sømmen er for løs, trenger du en mindre heklehake.       
 6.  
 7.             4      Bestem hvor lenge Legwarmer skal være. Tenk på hvor du skal passe på beinet ditt og savne lengden. Du hekler faktisk et stort rektangel før du setter alt sammen. Den lengste delen av rektangelet bør samsvare med lengden som legwarmeren skal ha.                 
 8.  
             

  Del 2      Heklet Legwarmer  ,

    
   
 1.             1      Lag en innledende løkke. Lag en snøre rundt 15 cm fra den løse garnenden. Den løse enden skal henges bak nesen. Træk heklehaken gjennom nesen og ta den løse enden inn i kroken, og dra den tilbake gjennom nesen på nålen.        
 2.  
 3.             2      Häkle 100 Air Mesh. Du kan også gjøre mer eller mindre sømmer slik at lengden på kjedesting er så lenge legwarmeren skal være. For en Legwarmer for voksne trenger du en luftkjede med lengde 28 - 38 cm. Skriv ned antall masker slik at den andre legwarmeren har samme lengde. 
    
  • For å hekle en luftslokk, hold heklekroken i høyre hånd og løft arbeidsgarnet rundt venstre pekefinger. Hold enden av den innledende sløyfen mellom tommel og langfinger i venstre hånd. Trekk deretter garnet fra bak til forkant rundt akselen på heklehaken, trekk den gjennom løkken på nålen. Gjenta dette for å lage den første raden, også kalt første rad.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hekle i den andre raden med faste masker. Gjør dette til 10 masker. Sett deretter en stingmarkør hvis du trenger et visuelt varsel for faste sting. 
    
  • For å hekle en heklesøm, hekle heklekroken fra forsiden til baksiden av det andre nettverket av luft fra nålen. Nå bør du ha to løkker på nålen. Vri eller vikle garnet rundt nålen fra forsiden til baksiden og trekk garnet gjennom masken på begynnelsesraden. Nå har du to løkker på nålen igjen. Vend om igjen og trekk garnet gjennom de to løkkene. Nå har du en tett strikke.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hekle et luftmaske og snu arbeidet.  
    
  • Ved å dreie arbeidet betyr det bare å snu det slik at den siste masken du har heklet blir begynnelsen av neste rad.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hekle halvt pinner til du kommer til de siste 10 masker, deretter sy i de siste ti masker.  
    
  • For en halv pinne, rull garnet rundt nålen og hopp over de to første masker på rad. Sy heklehaken i midten av den tredje sømmen. Strikk garnet en gang og trekk det gjennom alle tre løkkene på nålen. Nå har du tre løkker på nålen. Strikk garnet igjen og trekk det gjennom de tre løkkene på nålen.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hekle et luftmaske og snu arbeidet. Husk at en luftslange ikke regnes som maske når masken er festet.        
 12.  
 13.             7      Hekle masker i bakstingene av de første 10 masker fra forrige rad.        
 14.  
 15.             8      Hekle halvparten i bakstingene av de følgende sømene til du kommer til de siste ti masker.        
 16.  
 17.             9      For de siste 10 masker, bytt til stramme sømmer i bakstingene.        
 18.  
 19.             10      Hekle et luftmaske og snu arbeidet. Fortsett å arbeide i de bakre maskepanelene til du når ønsket lengde.       
 20.  
 21.             11      Stopp hekling og fest tråden. Du bør slutte når Leg Warmer er stor nok til å passe rundt beinet ditt. Klipp av garnet etter siste maske på rad og la ca 28 - 38 cm garn passere. Pek på heklehaken rett opp og trekk kappegarnet helt gjennom løkken på nålen.        
 22.  
 23.             12      Bruk en ull eller syål for å sy de to kanter sammen med de faste sømene med det utragende garnet. Du burde jobbe her med overstitching stitches. Dette betyr at du vil sy gjennom hver søm fra forsiden til baksiden, fortsetter over hele Legwarmer.        
 24.  
 25.             13      Lag en annen identisk Legwarmer i henhold til trinnene ovenfor for å fullføre prosjektet.        
 26.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

      

            Les mer... (5)      
Hobbyer populær:
Bygg en rakett.

Heklet tøfler.

Å gjøre en balanse bar.

Minnie mus tegning.

Spille manhunt.

Tegn en dyrecelle.

Opprette dyr fra leire.

Brett et serviett i form av en diamant.

Lag et ordsøk puslespill.

Lag en papirtviper.

Hvordan lage et kryss knut vennskap armbånd.

Bygg en malingboks i garasjen.

Utfør magiske triks uten verktøy.

Fotografering av julelys.

Lag et sinn.

Mal glasset.

Enkle mennesker maler.

Lag smykker selv.

Lag et vennskapsbånd i chevron mønster.

Gjør potter for frøplanter fra avis.

Lag en palo knute.