Home \ Hobbyer
 

Brett et serviett inn i en rose.

 

En rose laget av et papirserviett kan lage en pen borddekorasjon som definitivt vil imponere en date, festgjester eller et lite barn. Bare ta en papirserviett og i løpet av få minutter kan du lage en blomst origami selv. Det gir en kreativ personlig preg til en spesiell middag eller en begivenhet. Det tar ikke mye å koste og er ganske enkelt å gjøre.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Innpakningsmetode  ,

    
   
 1.                    1      Brett serviet helt fra hverandre. Dekk deretter toppkanten ned rundt fem tommer. Trykk på brettet med fingrene. Den brettede delen øverst brukes til å gjøre blomsten av rosen.  
    
  • Ved å bruke et bord eller en flat overflate til arbeid, gjør dette trinnet lettere.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold øvre venstre hjørne mellom fingrene. Trykk forsiktig på servietten mellom indeks og midterfingre. Dine fingre skal peke i samme retning som brettet.       
 4.  
 5.                  3      Vri serviet rundt fingrene dine. Begynn å la det glide bak fingrene. Pass på at bunn og toppkanter er pakket likt. Fortsett å brette serviet rundt fingrene til det er omtrent fem centimeter igjen, og stopp deretter.        
 6.  
 7.                  4      Vik kategorien i øverste høyre hjørne diagonalt til toppkanten. Dette lager en liten trekant over fanen. Brettet bidrar til å danne rose og å skille litt av kronbladets lag.        
 8.  
 9.                  5      Vri hjørnet rundt fingrene og hold det under tommelen. Serviet skulle nå ha en sylindrisk form. Pass på at topp- og bunnkanten er i samme størrelse.        
 10.  
 11.                  6      Vri basen av rosen for å danne stammen. Hold fingrene i blomst. Hold spolene rundt fingrene dine. Arbeid med fri hånd på en pinne.  
    
  • Klem serviet rett under den fem centimeter brede folden og begynn å spinne med frihånden.
  •  
  • Trekk forsiktig fingrene når basen er fast.
  •  
  • Fortsett å vende til du har halvveis ned i stammen, og stopp deretter.
  •  
         
 12.  
 13.                  7      Finn et hjørne nederst på serviet og trekk det forsiktig slik at det ser ut. Dette resulterer i et blad på en pinne. Trykk bladet mellom fingrene for å holde det løs mens du fortsetter å vri håndtaket ned.        
 14.  
 15.             8      Legg din rose eller gi den til noen spesielle for å få det til å smile. Å lage et papir steg ut av et serviett er et godt triks, hvis du vet det. Hvis du noen gang trenger en blomst og ikke har tid eller penger til å bruke i en blomsterbutikk, kan dette enkle trikset redde deg dagen.                 
 16.  
             

    2      Vindemetode  ,

    
   
 1.                  1      Brett serviet fra hverandre. Åpne det helt slik at det ser ut som et stort torg. Kinkene i servietten skal danne fire små firkanter på kluten. Legg serviet flatt på håndflaten din.        
 2.  
 3.                  2      Trykk på midten av servietten mellom indeks og midterfingre sammen. Plasser pekefingeren i midten på toppen av servietten og langfingeren på bunnen. Håndflaten din skal peke på deg.        
 4.  
 5.                  3      Brett den bortførte delen av servietet over pekefingeren slik at den ligger på den andre halvdelen av serviet. Toppet av servietten skal være litt kortere enn bunnen. Hold kantene nærmest deg med fri hånd for å holde servietten.        
 6.  
 7.                  4      Vri hånden din slik at servietet brettes rundt innsiden av indeksen og midtfingrene. Hold brettet med tommelen. Deretter vri hånden din tilbake slik at du holder den nede med tommelen og opp med indeks og midterfingre. Som et resultat er bare din lille og ringfinger gratis.        
 8.  
 9.                  5      Brett serviet under din langfinger. Klem midt- og ringfingeren sammen for å holde resten av servietet i mellom. Resten av servietten bør nå se opp på baksiden av hånden din.        
 10.  
 11.                  6      Vri resten av servietten rundt din ring og liten finger. Hold slutten på servietten med tommelen. Hvis du ser på baksiden av hånden, bør du bare se langfingeren utenfor servietten. Alle andre fingre skal være inne i den pakkede servietten.        
 12.  
 13.             7      Trykk serviet sammen for å lage blomsten. Trykk serviet med hånden din rett over fingertuppene. Hvis du har presset serviet tett, kan du ta den andre hånden bort fra blomsten.       
 14.  
 15.                  8      Vri servietten for å danne stilken. Følg retningen til brettene du lagde for å lage blomsten, og vri deretter stengelen. Stopp vri etter at du har dannet omtrent to og en halv tommer av stammen. Blomsten skal nå holde seg fast på plass.        
 16.  
 17.                  9      Vri den nedre delen av stilken. Slip en av hjørnene og begynn å dreie servietten for å danne grunnen til stengelen. Det frie hjørnet brukes til å lage et blad på en pinne. Fortsett å snu til du når den størrelsen du vil ha for arket.        
 18.  
 19.                  10      Vri de to ender av blomsterstengelen. Jo mer du blir, jo tynnere blir stammen. Bare vær sikker på at du ikke snu så hardt at du sliter serviet. Når du kommer til midten, kan du rette blomsterkjelen slik at den ser naturlig ut.        
 20.  
 21.             11      Legg ut din rose. Det gjør en flott blikkfanger for et bord. Du kan også gi den til noen spesielle. Det er en enkel og søt gest. Når du har bue ut, kan du lage en rose ut av et papirserviett på bare noen få minutter. De koster mindre penger enn ekte blomster, og aldri visner eller mister kronbladene sine.       
 22.  
             

Tips .

                     
Hobbyer populær:
Lag en papirportefølje.

Lag et kart forsvinne.

Lag en origami ugle.

Bygg forskjellige enkle amatørradioantenner.

Skulptur plast.

Skjær en fruktkurv fra en vannmelon.

Vik blomster ut av papir.

Spill roulette.

Lag kalkmaling.

Lag et kunstobjekt fra decosand.

Ta et bildeoppgave.

Feil en signatur.

Årsaker til ditt eget utstyr i spillet GTA San Andreas.

Trim lister.

Lag hårbuer.

Løs et kryptisk kryssord.

Tegn en kanin.

Gjør filtblomster.

Å lage papirraketer.

Lag en abefist.

Maling Kirby.