Home \ Hobbyer
 

Tegning med oljepasteller.

 

Tegning med olje pasteller er en morsom jobb. Noen unngår imidlertid å bruke oljekrit fordi det kan være så fettete. Hvis du vil lære hvordan du gjør det, følg tipsene i denne artikkelen, og du vil gjøre kunst på kort tid! Husk at det ikke er lett.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Velg et objekt å tegne og hvor stort det skal være. Du bør starte med en enkel gjenstand som en hund, et hus eller en innsjø hvis du er nybegynner. Hvis du er ute etter en utfordring, vil du kanskje velge noe tyngre, som en person!       
 2.  
 3.             2      Når du har valgt et element, få litt papir ut for å tegne. Velg en papirstørrelse som passer til objektet ditt, uten å forlate for mye eller for lite plass, avhengig av størrelsen på tegningen.  
    
  • Etter å ha gjort dette, prøv å tenke på hvilken farge eller tekstur papiret skal ha. Dette er valgfritt, men gode artister kan bruke forskjellige papirfarger og teksturer for å skape forskjellige effekter for tegningene.       
  •  
  • Merk også styrken på papiret. Det er en ganske sterk type papir å anbefale fordi du må trykke hardt når du tegner med oljepasteller, slik at tynnere papir kan rive under kraften. Det finnes mange typer papir, så prøv å velge den som passer best for dine mål.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta to ark av papiret du valgte: En for å prøve, den andre til å lage den faktiske sammensetningen. Tegn noe lite på prøvearket. Ikke tegne for mange detaljer, dette er bare for testing. Det hjelper deg å bli vant til følelsen av papir og kritt før du starter ditt kunstverk.        
 6.  
 7.             4      Skiss en oversikt over objektet på hovedpapiret med en blyant, slik at du kan slette linjene hvis du gjorde en feil. Ikke bekymre deg for detaljene ennå. Detaljer er ikke så viktige for øyeblikket, men senere gjør de tegningen vakrere! Så prøv å legge til små detaljer senere!        
 8.  
 9.             5      Legg til farger på tegningen med oljekritikken din. Planlegg fargevalgene dine og hvilke områder du vil blande farger. Begynn med å fargelegge tegningen grovt, legg til flere detaljer.        
 10.  
 11.             6      Legg til flere lag med farger og bland dem sammen. Prøv også å sløre dem med fingeren eller en kunstners instrument for å skyve oljepastellene rundt på tegningen. Bruke fingrene er den anbefalte metoden.        
 12.  
 13.             7      Ha det gøy! Tegning med oljepasteller kan være vanskelig, men det kan også være morsomt! Ikke tro at du aldri vil kunne gjøre kunst hvis du mislykkes. Husk at dette var ditt første forsøk, og at alle trenger å trene for å gjøre noe godt.        
 14.  
 15.             8      Ferdig.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Strikking med sirkulære nåler.

Å lage flasker som lyser under svart lys.

Quilling.

Bygg en sawhorse.

Gjør gratulasjonskort selv.

Lag en drømfanger.

Tegn en dreamcatcher.

Tegn Sonic figurer.

Tegn Sonic the Hedgehog.

Hekle en hengekøye for fulle dyr.

Bøying av tre.

Tegn en basketball.

Fang de tre legendariske fuglene i Pokemon FireRed og LeafGreen.

Bygg en malingboks i garasjen.

Patinatrommøbler.

Bygg en drage.

Bruk perkorer.

Tegn en søt valp.

Bygg forskjellige enkle amatørradioantenner.

Gjør gigantiske sukker candy canes.

Få ubegrenset sjeldne candies i Pokemon Leaf Green.