Home \ Hobbyer
 

Vok din Tamagotchi.

 

Det er mye å gjøre når du leter etter et Tamagotchi-kjæledyr. Du er ansvarlig for å bringe den på toalettet, mate den, spille spill med den, trøste det når det gråter, og gi det medisin.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Få en Tamagotchi. Hvis du har din Tamagotchi, må du trekke på papirklappen og starte!        
 2.  
 3.             2      Se etter et egg som vises på skjermen.        
 4.  
 5.             3      Trykk på midtknappen og angi klokkeslett, dato osv. . Det luker innen to minutter.       
 6.  
 7.             4      Gjør deg klar for en baby Tamagotchi. Når den lukker, er det sulten og ikke fornøyd, så det trenger litt forsiktighet. Pass på at du spiller mange spill, slik at du kan holde vekten nede og holde den sunn.       
 8.  
 9.             5      Opprettholde omsorg. Hvis du fortsetter å ta vare på ditt Tamagotchi-kjæledyr, blir det en elskelig skapning.       
 10.  
 11.             6      Hvis du ser små krøller ved siden av din tamagotchi, og den har et "bestemt" ansikt på den, skifter det fra siden og beveger seg frem og tilbake, det er i ferd med å lage en haug. Gå raskt til pottebildet og klikk på det. Babyer (jeg er ganske sikker!) Ikke gjør det. Når du klikker på potten hver eneste gang, når din Tamagotchi oppfører seg slik, vil den etter hvert gå til potten selv når den må, slik at skjermen din blir ren.       
 12.  
 13.             7      Sjekk igjen hvert 15. minutt eller sett det på PAUSE (trykk på A og B knappene for å stoppe eller fortsette) til du har tid til å spille igjen. Kontroller hjertene hvert 15. minutt (i det første bildet av skalaen), og hvis du spiller spill med din Tamagotchi, vil du ha den laveste vekten hvis du fjerner haugen din, ikke overfeed den og passe på det , til slutt møtes en virkelig fornøyd vesen!       
 14.  
 15.             8      Etter å ha tatt vare på babyen din, faller den inn i en fem minutters søvn. Under hans eller etter hans søvn blir det til et barn! De er også veldig søte. Babyer krever mest oppmerksomhet, og barn krever mye lavere, men ikke la oppmerksomheten grind ~!       
 16.  
 17.             9      Om noen dager blir barnet ditt til en tenåring! Siden det er enda enklere å vedlikeholde, vil du likevel glede deg over å ta vare på Tamagotchi og spille spill!       
 18.  
 19.             10      Og så blir tenåringen din til en voksen! Disse skapningene er de beste, så hvis du får en Tamagotchi, er det verdt å ta vare på det før du er voksen!       
 20.  
 21.             11      Hvis din Tamagotchi er voksen, vil hun ha en baby (det er riktig, kjæledyret ditt vil ha en baby, hvis du vil!) ). Når det er rundt syv år, vises datingsagenten på skjermen. Hun viser deg et annet kjønn og gir deg noen sekunder å tenke på det. Deretter sier skjermen "LOVE?" og du kan velge enten JA eller NEI. Hvis du velger JA, vises fyrverkeri på skjermen, musikk vil spilles, og en liten piping vil høres og din Tamagotchi vises med et egg på skjermen!       
 22.  
 23.             12      Hvis du tilbringer 48 timer med din Tamagotchi og baby, fortsetter foreldrene som du og babyen sover. Om morgenen heter du babyen og en ny generasjon er født! Hvis du klikker på statusknappen og blar til siden SEX: (jente eller gutt) står       
 24.  
 25.             13      og GEN: (tall) ser du at tallet ved siden av GEN har økt med en! Med hvert egg du får Tamagotchi, starter du en ny generasjon!       
 26.  
 27.             14      Hvis din Tamagotchi dør, er det fordi du forsømte det. Du ignorert hans sult, hans hauger og hans sykdommer, og du slår ikke av lyset når det sovnet (i en ny Tamagotchi-versjon, som skjer automatisk). Selv om det er veldig lett å ta vare på en Tamagotchi, dør den uansett. For å lage et nytt egg, hold nede de første og siste knappene (A og C) til du hører et langt pip. Deretter får du et nytt egg og starter en ny Tamagotchi livssyklus!       
 28.  
 29.             15      Lykke til med din Tamagotchi!                  
 30.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Hobbyer populær:
Kjøp et digitalkamera.

Tegne et portrett.

Ta bilder av bygninger.

Etch glass med kaustisk pasta.

Lag en flygende origamifugl.

Reparasjon lekkende rør.

Tiffany lage glass kunst.

Bygg en flymodell.

Lag skrapbøker selv.

Gjør gratulasjonskort selv.

Patinatrommøbler.

Bestem bærende vegger.

Tegn en foss.

Ta bilder av landskap.

Lag en papirlampe.

Bygg utendørsgriller.

Bygg en lukkedør i Minecraft.

Bli en flott fotograf.

Lag en origami bang bag.

Carving en hjerteformet kurv med vannmelon.

Tegn og lakk mandalas.