Home \ Hobbyer
 

Lag en leketøy-telefon.

 

Vil du ha din egen telefon? Alt du trenger å gjøre er å følge disse trinnene for å gjøre deg til en telefon med telefon og ledning (eller krus og ledning ). Dette gjør også et godt vitenskapelig prosjekt for å lære hvordan lyden sprer seg.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Ta et stykke snor og to tomme bokser (helst suppe bokser). Hvis du ikke har bokser eller ikke vil behandle dem, kan du også bruke kopper (helst laget av plast), som de som vises her. Plast er litt lettere å jobbe med enn metall. Styrofoam kopper fungerer ikke futurely fordi de er myke og svampete, og absorberer lyden i stedet for å passere den. Kort sagt, du kan ta engangskopper, men plast og metall er mer holdbare.        
 2.  
 3.                  2      Lag et hull i bunnen av hver boks, bare stort nok til at strenget passer inn. Du kan trenge foreldre eller lærere til å hjelpe deg med dette. Du kan gjøre hullet med en bore, hammer og spiker eller andre spisse verktøy. Hvis du bruker plastikk kopper, gjør hullene bare store nok til at strengen passer inn, ikke større.        
 4.  
 5.                  3      Før snoren gjennom hullet i bunnen av boksen eller koppen. Det kan bidra til å klemme ledningen med enden av et papirklipp eller tråne den gjennom en ledning.        
 6.  
 7.                  4      Fest en knute i koppen på enden av strengen. Når du er ferdig, trekk strengen stramt så knuten er nede i boksen. Du kan vikle strengen rundt et stykke tannpirk hvis du ikke kan stoppe det med bare en knute.        
 8.  
 9.                  5      Sett den ukjente enden av strengen gjennom bunnen av den andre boksen eller koppen. Fest en knute som før og stram strengen.        
 10.  
 11.             6      Finn en partner.        
 12.  
 13.                  7      Sett den åpne enden av en av boksene mot øret og la partneren snakke i den åpne enden av den andre boksen. Strek strengen så mye du kan. Hvis du gjorde det riktig, bør du høre din venn snakke, selv om det er et langt stykke snor. Snakk deretter og la vennen din høre på.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Lag en hjerne ut av leire.

Lag en ottekant.

Gjør skinn.

Lag et armbånd fra mini gummibånd.

Lag en puddelkjørt.

Bygg et radiatorpanel.

En vill pels brunert.

Maling av et barneteppe.

Lag et popupbilde.

Lag en bildeportefølje.

Heklet tunisisk.

Tegn en giraffe.

Få mye kreditt på Gamestop.

Å lage papirblomster.

Tegning Stewie fra Family Guy.

Lag din egen brenselcelle.

Tegn Sonic the Hedgehog.

Hekle et skjerf for nybegynnere.

Lag et skattekart.

Magic Tricks.

Spill bananagrammer.