Home \ Hobbyer
 

Fish flounders.

 

Floundering i Nordøst-Atlanterhavet og fiske i bukter er lett. Flounder bor på sandbunn og bukter og mens de venter på agn for å komme seg. Effektiv jording fiske og mosjon er nøkkelen til floundering fiske.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Flounder er saltvannsfisk, og mens du finner fisken i de fleste områder gjennom året, er det vanligvis noen få måneder hvor du er mest heldig. For det sørøstlige USA er det vanligvis oktober og begynnelsen av november. Les fiskerapporter for området du vil fiske i før turen.        
 2.  
 3.   2      Sted: Når flounders ser etter mat, ligger de på bakken i nærheten av åser (under steiner, under broer eller bergarter) og angriper forbipasserende fisk.     
 4.  
 5.   3      Baitvalg: Etter mange års erfaring er en av de beste agnkombinasjonene et stykke frisk blekksprut og en levende biter. Sea ormer og skall er også effektive.     
 6.  
 7.   4      Fiskehåndtak: 2 kroker og en nedkjøling. Ta 2 stativ av, slik at kroken er borte fra linjen og ikke blir sammenflettet. Arrangementet fra topp til bunn er da kroker, kroker, nedklemminger.     
 8.  
 9.   5      Teknikk: La agnet komme til bunnen og slippe av. Du bør la det flyte fordi flyterne vanligvis holder seg på ett sted på bakken, og du må la agnet krysse veien. Selv om det er mulig å fiske flounders ubevegelig, men fra min erfaring er det ikke veldig bra. Hvis en flomangrep, i stedet for å trekke opp tangen for å sette på kroken, bør du vente til flounderen svelger agnet slik at kroken festes.     
 10.  
 11.   6      Beit: Flounder kan også bli fanget ved hjelp av lokker. Jeg er mest heldig med myke plastbeter i motsetning til metallskjeer eller gyros. De som jobbet bra med meg:  
    
  • 2/0 "eller" 3/0 "Blyhull med 10cm forkorting.
  •  
  • 2/0 eller "3/0" orm kroker med 7,5 cm eller 10 cm haler.
  •  
  • 10cm split tail baits som "Tsunami Pro holografisk svømmelokk"
  •  
         
 12.  
 13.   7      Skewers: Du kan også fange flounderen ved å "skjære" den, noe som i hovedsak betyr å skjære det med et delt spyd. Du venter om natten gjennom grunt vann, mens fisken ikke beveger seg og avgrenser ham. Lukk målene som vannet slår lyset og det ser ut til at fisken er lenger unna enn den egentlig er.     
 14.  
 15.   8      Juridisk: Det er mange restriksjoner på størrelsen og nummeret du har lov til å fiske, les loven i ditt område. Du kan også trenge et fiskekort.               
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Bygg et snø fort.

Beskytt landsbyen din i Clash of Clans.

Fest en krans av jute.

Gjør bare lint fra sjampo og tannkrem.

Lag en vindmøllemodell.

Maling potter.

Lag et papir juletre.

Å lage en mamma.

Lag et hefte.

Lag et uendelig speil.

Kjør ditt første korttrick.

Bygg et pute slott.

Skummende håndsåpe hjemmelaget.

Gjør gjørme.

Sy klærne.

Gjør kløende pulver.

Få alle HM i Pokemon FireRed og LeafGreen.

Lag en hoppe ring.

Nivå raskt i Call of Duty Black Ops.

Gjør en euro forsvinner.

Spill dataspill.