Home \ Hobbyer
 

Lag en vannkoker i MInecraft.

 

Kjeler har ikke mange bruksområder i Minecraft, men de kan bidra til at byggeplassen ser mer produktiv ut. Du kan bruke Vannkoker til å vaske av rustningens farger, eller å slukke deg selv hvis du brenner. Hvis du tilbringer mye tid i Nederland, er en kjele avgjørende for å brygge sterke drikker mens du er borte fra hjemmet. Kjeler er ikke tilgjengelige i Minecraft Pocket Edition.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Få Iron Ingots  ,

    
   
 1.            1      Lag eller finn syv jernstenger. Du trenger syv jernstenger for å lage en kjele. Du finner jernstenger i festninger og fangehuller, og jern golem gir dem bort, men du kan finne det lettere å lage dem fra jernmalm selv.       
 2.  
 3.             2      Grave etter jernmalm. Du trenger en stonecutter eller noe bedre å ødelegge jernmalmblokker. Du finner jernmalm underjordisk, og det er en av de vanligste metaller. Det er vanligvis funnet mellom lag 1-63 i årer med 4-10 blokker.        
 4.  
 5.             3      Bygg en smed, hvis du ikke har en. Hvis du vil lage ingots selv, trenger du smed for å smelte jernmalm. Plasser åtte brosteinsblokker rundt kanten av byggevinduet for å gjøre smeden.       
 6.  
 7.             4      Åpne smedevinduet og legg til drivstoff i nederste boksen. Du kan bruke noen form for drivstoff når du lager jernstenger. 
    
  • Lava bøtter, kull og kull gir av de mest effektive drivstoffene, men du kan også bruke treblokker, andre treobjekter (arbeidsbenk, stol osv.) Og små trær.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Legg en blokk med jernmalm i boksen over drivstoffet. Et øyeblikk vises en jernfelt i høyre boks. Gjenta til du har syv jernstenger. 
    
  • Med mer effektivt drivstoff kan du gjøre gutten mye raskere.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Å lage en vannkoker  ,

    
   
 1.             1      Åpne bygningsvinduet ved hjelp av arbeidsbenken. Når du har strykejern, kan du lage vannkoker på arbeidsbenken.       
 2.  
 3.             2      Sett tre barer på venstre side, tre til høyre og en ned. Barene skal danne en "U" -form i byggevinduet.       
 4.  
 5.             3      Dra kjelen fra byggevinduet til lageret ditt. Du kan da trekke kjelen over hele verden.       
 6.  
             

    3      Bruk kjelen  ,

    
   
 1.             1      Bruk Cauldron til å bryte potions i Nether. Vannkokeren har ikke mange bruksområder, men det er veldig viktig å tilbringe tid på nett. Det er fordi han er en av de få måtene å få vann til å lage potions.  
    
  • Ta kjelen med deg til utposten i Nether.
  •  
  • Gå tilbake til overflaten og fyll så mange bøtter som du kan bære med vann.
  •  
  • Plasser alle dine vannbøtter i en boks nær kjelen din i Nether Outpost.
  •  
  • Fyll vannkoker med vann med en bøtte. Du kan fylle tre glassflasker med vann før du må fylle kjelen med en annen bøtte.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk cauldrons som regnfat. Hvis du har bodd i et ufruktbart område, kan du ikke ha mange kilder til vann for hånden. Kulden kan spare deg og samle regnvann for deg. Bare sett noen kjeler utenfor, og de fyller opp når det regner neste gang.       
 4.  
 5.             3      Bruk kjelen til å brenne folk (inkludert deg selv). Hvis du finner deg brenner oftere enn du vil, kan du hoppe inn i en kjele for å slukke flammene. Bare vær forsiktig med at det er vann i det!       
 6.  
 7.             4      Dekorer huset ditt med vannkoker. Hvis ditt Minecraft-hjem ser litt mer autentisk ut, legg en vannkoker i byggeplassen og hold den opp. Det får ham til å føle seg mer nyttig og aktiv.       
 8.  
 9.             5      Vask fargestoffene av skinnpanselen. Hvis du ikke lenger liker rustningen din, kan du vaske den av ved å holde panseren og deretter bruke kjelen. Du kan også gjøre dette for å fjerne det øverste laget av et banner.       
 10.  
             

Tips .

                     
Hobbyer populær:
Koble til en sokk.

Bygg en langbue.

Tegn en delfin.

Mal en lavur med akvarellmaling.

Lag en maske av håndflatepapir.

Canasta lek.

Lag en rustling baby leketøy.

Påfør overføringer på skjorter og lag design på datamaskinen.

Lag en vannbombe.

Mikke mus gjør ører.

I Pokemon finner du Emerald Latios.

Lag en choker.

Overfør bilder til stoff.

Ta et fotografi av kvinnelige nakender.

Senk skruene.

Løs opp gåter.

Videreutvikle Skorgla.

Lag et hefte ut av papir.

Sy en sash.

Vær kreativ.

Bruk en kunstjournal.