Home \ Hobbyer
 

Finn en NPC-landsby i Minecraft PE.

 

Landsbyboere med selvflyttende landsbyboere har blitt introdusert til Minecraft Pocket Edition versjon 0.9.0, men deres tilfeldige gyteplassering gjør det vanskelig å finne dem. Den enkleste måten å finne dem på er å skape en ny verden med miljøer som oppfordrer dem til å dukke opp. For å finne dem i en allerede eksisterende verden, kan du lage et kart og forberede deg på å reise gjennom alle nivåer og miljømessige bakgrunner du finner.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Opprette en verden med flere landsbyer og landsbyboere  ,

    
   
 1.            1      Oppdater Minecraft Pocket Edition. Du trenger Minecraft Pocket Edition 0.9.0 eller det neste bedre for å finne landsbyene og deres innbyggere i spillet. Oppdater om nødvendig din app før du fortsetter!  
    
  • Versjonsnummeret ditt vises vanligvis i hovedmenyen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Søk på Internett for en "startverdi" (optimal). Hver Minecraft-verden er designet for å bruke en base-basert algoritme på et "frø" eller tekstelement. En viss startverdi fører alltid til samme verden, så hvis du finner en startverdi på Internett som inneholder landsbyer, kan dette gjøre søket ditt enklere. Søk på Internett for "Minecraft Pocket Edition Village - Seed" sammen med versionsnummeret ditt og mod / serveren du bruker til å spille Minecraft (dvs. Android eller Apple). Når du har funnet et utgangspunkt som lar deg starte i nærheten av en landsby eller vise deg retningen til en, så legg den startverdien i "startverdien" -boksen når du oppretter en ny verden. Hvis du ikke finner en, bruk følgende trinn i stedet.  
    
  • Prøv Android Pocket Edition 0.9 "kop", "johnny appleseed" eller "super pig" uten tegnsetting eller anførselstegn. "1388582293" lar deg starte i en travel by, mens "AcE" skaper en landsby bygd på vannet. " /feature.asp?c=60678\n\nIf</ref>
  •  
  • Du må kanskje bruke de samme omgivelsene som personen som skrev ut startverdien, for eksempel "uendelig" eller "begrenset" bruk.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kontroller at disse landsbyene er utgitt. Klikk Opprett ny verden → flere verdensalternativer og kontroller at avkrysningsboksen ved siden av "skapte strukturer" er merket av. Denne boksen må klikkes for å ha landsbyer i din verden.        
 6.  
 7.             4      Velg en verdenstype! Når du oppretter en ny verden, har du noen alternativer på hvilken verden du vil lage. "Big Biome" øker sjansen for at landsbyer gyter, og det gjør søket enklere. "Super Limited" vil øke sjansen igjen, men du kunne ikke nyte å spille i en så liten verden. Hvis disse alternativene ikke er tilgjengelige, velger du "Standard".  
    
  • Noen bein kan bli sittende fast eller krasje i store verdener. Hvis dette skjer med deg, må du skape en eldre verden og håper at det er landsbyer i denne lille, begrensede verden.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Søk etter byer  ,

    
   
 1.             1      Lag et kort og utruste deg selv med det. Lag et kompass og åtte ark papir for å lage en "minimap" på ditt frynsegruppe som lar deg utforske alt. Utvid størrelsen på kortet ved å utstyre det med åtte ekstra ark med papir! Du kan øke kortet fire ganger. Du trenger førti ark for det, men du trenger ikke å utvide kartet til du har nådd kanten.  
    
  • For å lage et kompass må du koble en redstone og fire jernstenger.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forbered deg på en lang reise! Det kan ta flere timer å finne en landsby, spesielt hvis du ikke bruker den spesielle verden som beskrevet i World Creation-delen. Ta opp ditt grunnleggende verktøy, en seng, mat og våpen før du reiser! Forvent ikke å gå tilbake til utgangspunktet så snart!        
 4.  
 5.             3      Tame a mount (optimal). Hvis du har funnet en sadel et sted, kan du bruke den til å få en montering og raskere leting. Søk etter en hest og samhandle med det noen ganger med en tom hånd til den ikke slår deg av. Snu opp på den tamme hesten og sadel den for å kontrollere den mens du kjører på den. En gris kan også saddles, men det krever en jevn tilførsel av "gulrøtter på en pinne" for å kontrollere den. Du kan lage denne gjenstanden ved å kombinere en gulrot med en fiskestang.        
 6.  
 7.             4      Øk synligheten din. Gå til skjermbildet Alternativer og øk synligheten til det høyeste nivået, slik at du kan fortsette å se når du undersøker alt. Hvis spillet ditt henger på grunn av dette, reduserer du det igjen og øker det for kort tid hver gang du er på et høyt nivå og ser deg rundt etter et nytt mål, som beskrevet nedenfor.        
 8.  
 9.             5      Finn et flatt biomateriale. Landsbyer vises ofte i biomer som for det meste er grunne, som en prærie (kort gress), en savanne (høyt gress og noen trær), eller en ørken (sand). Hvis du ikke finner slike steder i nærheten av deg, klatre et fjell eller et tre, eller bygg et tårn av jord eller grus å lete etter.  
    
  • Om natten bør du kunne se en lengre landsby på grunn av fakkelen, men pass på monstrene i overlevelsesmodus!
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bruk kortet ditt når du søker etter biomet. Det er ingen garanti for at det er en landsby i biomerne, men du bør grundig utforske disse stedene for å øke sjansene for å finne en! Se nå og da på kartet ditt for å se om det er noen visningspunkter som peker på en landsby i nærheten av deg.  
    
  • I prærier eller savannene er landsbyene bygget av tre og vises i kartet som brune piksler på en grønn bakgrunn.
  •  
  • I ørkener er landsbyene bygget av sandstein, som på kartet er stort sett identisk med sanden. Dette gjør det vanskeligere å finne dem, men disse landsbyene har noen ganger pyramideformede templer som inneholder verdifulle skatter.
  •  
  • De to typer landsbyene har noen ganger uvanlige typer bergarter som viser deres plassering på kartet. Søk etter rader med hvete, små fontener, bokhyller, trykkplater eller produksjonsbokser.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Gjenta dette til du finner en landsby. Når du har utforsket et helt biom, klatre opp en høyde eller en annen høy slett og finn de neste prærier, savanner eller ørkener. Du må kanskje søke etter en ås for en stund for å finne den neste flate biomet, men prøv å gå tilbake til flatt land så snart som mulig for å øke sjansen for å finne en landsby.  
    
  • Den mest effektive måten å bruke kartet på er å tegne store sirkler rundt det punktet du først brukte kartet. Hvis du bare beveger deg i en retning, kan du bare bruke en veldig liten del av kartet før du oppretter en annen.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Følg store grupper av zombier. Noen ganger kommer en stor gruppe zombier til å angripe en landsby. Hvis du oppdager et uvanlig antall zombier i det fjerne, kan det være verdt å se hvor de skal. Det er overflødig å si at du må forberede deg til en kamp.        
 16.  
             

    3      Bruk en landsby  ,

    
   
 1.             1      Finn smeden. Hvis du har funnet en landsby, må du først sjekke om det er en smi. Dette er en rektangulær bygning med steintak. Ved siden av et bryst, som kan inneholde godt byttedyr, er et sted med lava. I Pocket Edition kan denne lava noen ganger tenne en brann som brenner ned hele landsbyen. Dump den ut med en bøtte eller legg en steinplate på den for å forhindre dette.        
 2.  
 3.             2      Se opp for iron golems! Hvis landsbyen er stor nok, springer en jern golem der. Hvis du angriper eller dreper for mange landsbyboere, vil han angripe deg. Iron golems er tøffe motstandere, så ikke synd landsbyboerne til du er godt forberedt.        
 4.  
 5.             3      Søk etter planter eller annet byttedyr. Landsbyer har vanligvis en eller flere gårder med plantningsrader eller frø som du kan høste for å starte din egen gård. Du vil vanligvis finne mindre åpenbare loot i kister på landsbyens smith, i templer eller i andre bygninger. Noen bygninger kan inneholde feller, så vær forsiktig når du utforsker dem.        
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Hobbyer populær:
Etch glass med kaustisk pasta.

Heklet tunisisk.

Gjør såpe deg selv.

Lag knapper selv.

Lag flekker.

Lag en badmatte fra kork.

Ta gode bilder med kameratelefoner.

Lær Card Trick.

Tegning med trekull.

Tegn et kryss.

Hylle ut en kokosnøtt.

Å lage vulkan ut av leire.

Lag en chainmail.

Brett en origami konvolutt.

Bli en god racer i Asfalt 8.

Lag en origami stjerne boks.

Dreamcast spill brenner.

Sammenlign digitale kameraer.

Fargestoff nylon.

Lær å tegne manga og utvikle sin egen stil.

Lag et stearinlys med eteriske oljer.