Home \ Hobbyer
 

Gjør en fotoblogg.

 

En fotoblogg er flott for å plassere favorittbildene dine og gi noen forklarende ord til folk som følger bloggen din. Enhver fotograf som ønsker å lage et navn for seg selv eller bare dele sine bilder med andre, bør tenke på ikke å få en blogg fordi hans arbeid lett kan bli funnet der - og du er så motivert til å skyte nye bilder med jevne mellomrom, som du kan publisere der.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Opprett en bildeblogg  ,

    
   
 1.            1      Tenk på hva grunnene dine er for å lage en blogg. Vil du sette opp en profesjonell side hvor du vil selge bildene dine, eller bare vil dele arbeidet ditt med andre? Hensikten med å opprette bloggen din har stor innvirkning på ham, da det er mange forskjellige bloggingplattformer designet for å møte ulike behov. 
    
  •   Profesjonelle fotografer bør definitivt vurdere å registrere sitt eget domene (for eksempel www.NicksPhotos.com) for å være profesjonell. De største bloggene, som Weebly eller Wordpress, tillater deg også å kjøpe et domene og tilpasse bloggen din.
  •  
  •   Amatørfotografer er ofte mer vellykkede på større fotodelingssteder, for eksempel Tumblr, fordi det er enkelt å vise bildene sine til andre som deler sin interesse. Disse plattformene er gratis og raske og enkle å sette opp.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Last opp fem til ti bilder når du lager bloggen din. Dette viser folk at du allerede har tatt bilder som er verdt å laste opp, noe som oppfordrer andre til å følge bloggen din. Det gir deg også muligheten til å se din mal (dvs. utformingen av bloggen din) i aksjon og tilpasse seg dine ideer. 
    
  • Når du har bestemt deg for en plattform, søk på nettet etter "Gratis fotograferingsmaler for _______". Der setter du inn plattformen, for eksempel Wordpress, Tumblr, etc. Disse maler du enkelt kan kopiere og mange kan tilpasses ytterligere.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Pass på at bildene også er hovedattraksjonen. Det første inntrykket av dine besøkende skal være bildene, ingen store tekstblokker eller samtaler, men vennligst kjøp bildene dine. Du kan gjøre det slik: 
    
  • Velg fire til fem av favorittbildene dine og vis dem ved siden av hverandre eller som en lysbildeserie på hjemmesiden din.
  •  
  • Hjemmesiden din kan også vise ditt nyeste bilde.
  •  
  • Noen maler tillater også at alt arbeidet ditt vises i et rutenett på hjemmesiden. Dette gir besøkende en direkte oversikt over arbeidene dine og kan dermed få et inntrykk av din stil.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Legg til kontaktinformasjon på siden din. Denne delen blir ofte omtalt som "Om" eller "Om meg", på mange blogging-plattformer, for eksempel Tumblr, kan du også automatisk opprette en kontaktside. Dette er viktig hvis noen ønsker å bruke bildene dine eller engasjere deg som fotograf.       
 8.  
 9.             5      Tenk på å legge til en Creative Commons-lisens. Disse gratis lisensene forteller dine besøkende hva de skal gjøre med bildene dine. Du kan velge mellom et bredt spekter av forskjellige lisenser, fra "Alle som kan bruke bildene mine på vilje" til "Mit arbeid kan bare brukes eller gjengis med min eksplisitte tillatelse". Dette vil aktivt forhindre brudd på opphavsretten. 
    
  • Du kan fortelle folk at de må først spørre før de kan bruke bildene dine, du kan forby dem eller bare tillate dem til private formål.
  •  
  • Creative Commons har også et lite, men hjelpsomt team som kan hjelpe deg med juridiske saker.  
  •  
                   
 10.  
             

    2      Velg Bilder  ,

    
   
 1.             1      Beslut om et emne. Hvis bloggen din har et tema, er det lettere å finne, enklere å markedsføre og mer sannsynlig å bli en hit. Det er mange fotoblogger der ute, men ved å foreskrive et emne på bloggen din, vil flere se nøyaktig bildene de vil se, og de vil være mer interessert i bloggen din. Temaer trenger ikke å være komplekse - "landskap", "portretter" eller "urbane liv" er allerede nok og mye bedre enn en vilkårlig samling av bilder. 
    
  • "Mennesker i New York" er en av de største fotobloggene i verden - og konseptet er overraskende enkelt.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Legg inn et nytt bilde hver dag. For å få besøkende og få deg noen følgere, bør du regelmessig legge inn nytt innhold. Hvis du ikke gjør det, vil noen andre - du vil miste dine besøkende. 
    
  • Alle blogger har en slags holdemønster. Du kan skyte 20 bilder på søndag og få bloggen din publisert automatisk hver dag.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg til bildetekster og historier - legg til personlighet på bloggen din. De beste bloggene er fulle av fotografens personlighet. La folk få vite hvorfor du tok dette bildet. Fortell den morsomme historien som skjedde med deg. Forklar seerne om motivets historie. Du kan også gå inn i de tekniske detaljene. Du kan faktisk ikke gjøre noe galt. Bare skriv om hva som interesserer deg for bildet.       
 6.  
 7.             4      Komponere bilder i sett eller "bildeserier". Dette er interessant for dine besøkende og hjelper deg med å jobbe med dine ferdigheter. Ta på en ny utfordring noen få uker: 10 bilder i svart og hvitt, portretter fra ditt nabolag eller reiser bilder. Sett deretter bildene av denne utfordringen sammen. Du kan også lage en "tag" for slike bilder slik at de besøkende kan se dine ulike talenter. I tillegg til din abstrakte fotografi, kan du opprette en gruppe med "natur" bilder, eller du kan lage en "historie" med bildene av utfordringen.       
 8.  
 9.             5      Unngå å laste opp bilder som reduserer kvaliteten på bloggen din. Mens noen bilder har en utrolig følelsesmessig verdi for deg, er det ikke verdt å laste opp bilder som forringer kvaliteten på bloggen din. Ikke legg inn et bilde for en dag. Andre vil ikke svare på slike bilder så positivt som du gjør. Så slå på hodet og ikke bare slåss med hjertet. Velg bildene du laster opp klokt. Det er selvsagt unntak, for eksempel hvis du vil forklare hva et bilde skal se ut, eller hvis noe har skjedd med deg. Men da skal historien gjøre opp for det dårlige bildet! 
    
  • Unngå skakete bilder.
  •  
  • Unngå kjedelige bilder.
  •  
  • Unngå bilder med dårlig eksponering.
  •  
  • Unngå bilder som allerede er i massene. Du ønsker å skille seg positivt ut fra mengden, så du bør også gi bedre innhold.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bli med i nettsamfunnet. Et viktig aspekt ved blogging er å dele med andre fotografer som deler dine interesser. Følg andre fotografer for å finne inspirasjon og gi dem beskjed om hvilke av bildene du liker. Bytt informasjon om sosiale nettverk og re blogg den andens arbeider hvis du finner dem spesielt imponerende. Dette øker ikke bare seendet ditt, men kan også føre til samarbeidsprosjekter og samarbeid som du gjør venner med fotografer som bor i nærheten av deg.       
 12.  
             

Tips .

                Les mer... (1)      
Hobbyer populær:
Lag oransje farge.

Bygg et teleskop.

Spill papirkurven.

Lag en papirportefølje.

Lag en pompom.

Utfør en taksidermi.

Lodding.

Lag et fiskestikkarmbånd med regnbue mønster.

Lag en indisk kostyme.

Lag en bok selv.

Lag knapper selv.

Lag Flubber.

Bytt farge når du strikker.

Heklet baby teppe.

Hvordan tegne 3D blokkbokstaver.

Bare heklet.

Gjør håret buer selv.

Spill biljard.

Lag en flybar mini luftballong.

Være en spion.

Sveis aluminium.