Home \ Hobbyer
 

Spill baccarat.

 

Baccarat er et spennende spill full av spenning og intriger! Baccarat er både lett å lære og leke. Et Baccarat-spill har tre mulige utfall: spiller vinner, bank vinner og tegner. Merk at "bank" ikke refererer til instituttet! Deltakerne i spillet har muligheten til å satse på enten spillerens hånd eller bankens

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Du kan satse på en av to hender. En er bankens hånd, den andre er spillerens hånd. En spiller kan satse på begge hender. Du må enten satse på spilleren eller banken før kortene blir utdelt.        
 2.  
 3.             2      Hvordan kortene er gitt. Spilleren og banken mottar hver to kort. En spiller eller en kasino medarbeider trekker et kort og legger seg i spillerfeltet på feltbordet. Neste kort, den første av bankens hender, er plassert i bankområdet på bordet. Huset gir deretter et ytterligere spiller kort, så det andre bankkortet. Den første runden av forhandleren består av to kort hver for spilleren og banken.       
 4.  
 5.             3      Spesifikasjon av totalpoengsummen for begge kortsettene. tiere og fotokort er alle verdt nullpunkter; alle andre kort har sin numeriske verdi, med esset som teller ett poeng. Hvis summen er større enn 10, er det andre sifferet verdien av hånden. For eksempel gir en 9 og en 6, som sammen er 15, en 5-punkts hånd. For å vinne må du legge på hånden som er nærmere ni.       
 6.  
 7.             4      "Natural" Victory. Hvis for de to første kortene er totalpoengene 8 eller 9 for spilleren eller banken, kalles det en naturlig seier og spillet er over ble utbetalt.       
 8.  
 9.             5      Bestem om spilleren får et tredje kort ved å telle totalpoengene. Spillerhånden er ferdig først. En sum på 8 eller 9 får ingen ekstra kort. Spilleren stopper ved 6 eller 7. Hvis summen er mellom 0-5, tegner spilleren et tredje kort, med mindre banken har 8 eller 9, i så fall bankhånden vinner uten ytterligere sving.       
 10.  
 11.             6      Regler som bestemmer på det tredje kortet for banken. Hvis spilleren er lik (eller ikke tegner nye kort) trekker banken med en hånd på 0-5 og er lik hånden på 6 - 7. Alle andre hender er avhengig av det tredje kortet spilleren trekker : 
    
  • Hvis det tredje spillerkortet er en 9, 10, et bilde eller et ess, trekker banken seg hvis den har 0-3 og stopper 4-7.
  •  
  • Hvis det tredje spillerkortet er en 8, trekker banken seg hvis den har en 0-2 og stopper 3-7.
  •  
  • Hvis det tredje spillerkortet er en 6 eller 7, trekker banken om den har en 0 - 6 og stopper med en 7.
  •  
  • Hvis det tredje spillerkortet er en 4 eller 5, trekker banken om den har en 0 - 5 og stopper med en 6-7.
  •  
  • Hvis det tredje spillerkortet er en 2 eller 3, tegner banken om den har en 0-4 og stopper med en 5-7.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Når alle kortene er utdelt, beregne vinnende hånd! Den vinnende hånden er den som har totalt score nærmere 9. I tilfelle av et slips vinner eller vinner ingen hånd. Noen ganger blir en fortjeneste kommisjon betalt når du satser på banken.                 
 14.  
             

Tips .

      

              

Advarsler .

             
Hobbyer populær:
Tegn en ugle.

Rask og enkel en batiken batiken.

Vinn på FN.

Lag et stereoskop selv.

Vinn på monopol.

Spill boccia.

Split hardwood.

Antiquing metal.

Fire hjørnespill.

Tegner søte dyr.

Tegn en foss.

Lag en bukett med papir.

Brett et papirhjerte.

Som jenter utgir seg å ha isstyrker.

Finn tapt ting.

Lag ugiftige akvareller.

Laryngeal sang.

Lag en papir mache vulkan.

Løsne en ballongknute.

Dekorer en gitar.

La piercing din tunge.