Home \ Hobbyer
 

Lag et armbånd.

 

Vil du ha på deg fasjonable armbånd som viser din flotte stil? Trenger du et tilbehør til neste kveld i byen? Kanskje du bare trenger en flott personlig bursdagsgave til din venn. Uansett hvorfor du trenger et armbånd for å lage et spesielt armbånd, kan det være gøy. Følg disse teknikkene for å lage din egen!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Ideer og rekvisita  ,

    
   
 1.            1      Finn ideer. Før du begynner å lage armbånd, tenk på hva du vil gjøre. Å vite hva du vil gjøre, vil hjelpe deg med å forberede deg bedre og sørge for at du ikke kaster bort tid og forsyninger på noe du egentlig ikke vil ha, og det vil hjelpe deg med å finne et bedre sluttprodukt. 
    
  • Ta en titt på din egen samling. Se på dine egne armbånd, kjøpt eller laget av andre. Du kan etterligne eller være inspirert av ideer om deler du allerede eier og liker. Kanskje du liker en viss slags perle, lukking eller farge. Du vil kanskje også se på samlingen din for å avgjøre om det er en armbånd du trenger. Se etter hull i samlingen din, for eksempel mangel på armbånd for hver dag, og tenk på hva du kan gjøre for å fylle det tomrummet.
  •  
  • Se på hva andre har. Du kan også få ideer om armbånd som du ser i andre mennesker. Har din beste venn et armbånd som du helt elsker? Prøv å etterligne egenskapene du liker om armbåndet, slik at du kan få det til å se det også. Du kan også bli inspirert av moteblad eller kjendiser.
  •  
  • Se på de lokale smykkerbutikkene. Besøk butikker som spesialiserer seg på smykker, små eller store, for å samle ideer om hva du kan gjøre. Det brede utvalget i butikkene vil hjelpe deg med å få flere ideer og holde deg oppdatert med mote.
  •  
  • Søk på Internett. Internett er et flott sted å se etter å lage ideer. Nettsteder som Pinterest hjelper deg ikke bare med å samle ideer, men også å finne helt nye som andre har skapt. Du kan bare søke etter armbånd eller prøve å se etter stil, farge eller materialer. Internett kan være nyttig fordi du ofte finner ideer og forklaringer.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Samle rekvisita. For å lage armbånd, trenger du forsyninger. Disse kan være enkle og billige eller raffinerte og dyrere. Det avhenger av hva du personlig foretrekker og hva du trenger. Aksjer kan enkelt kjøpes fra en rekke steder. 
    
  • håndverk butikker. I lokale håndverksbutikker finner du mange tilbud. Pearl butikker er mer spesielle og har bare forsyninger for å lage armbånd når det er en slik butikk i nærheten av deg. Det bør være et bredt utvalg av alternativer, samt ansatte som kan gi råd om hva du trenger og fortelle deg om teknikker. Håndverk butikker tilbyr også ofte kurs og andre ressurser, så spør hva du kan gjøre eller la dem sette deg på deres meldingsliste.
  •  
  • Secondhand og vinbutikker. Du kan kjøpe eldre gjenstander for å innlemme i et nytt armbånd som har en vintage touch. Finn vintage eller bruktbutikker i ditt område. Du kan bruke gamle øredobber til å lage anheng eller bruke perler av halskjeder og armbånd. Dette er miljøvennlig som du bidrar til å redusere søppel og det er også svært kostnadseffektivt.
  •  
  • Bøndermarkeder og lokale kunstnere. Besøk Farmers Markets for å se hva lokale artister gjør. Kanskje du kan finne noen som gjør perler som er vakre og perfekte for din neste jobb. Du kan fremdeles finne håndverkere i ditt område, for eksempel nær kunstbutikker eller Internett. Hvis du kjøper noe fra slike kunstnere, støtter du den lokale økonomien, så vel som den lokale kunst og håndverkskulturen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kjøp din lås. Uansett hvilken stil eller stil armbåndet ditt har, er lukkene vanligvis de samme og er mindre basert på preferanser. Besøk en håndverks- eller perlbutikk og kjøp låsen du foretrekker. Vurder hvordan du kan legge den til på båndet for å sikre at lukkeren fungerer sammen med prosjektet.  
    
  • Enkle lukninger, som for eksempel et vekselspenn eller krok og øye, er sannsynligvis bedre hvis du vil at armbåndet ditt skal være enkelt å sette på og av, eller hvis du foretrekker et kunstnerisk utseende.
  •  
  • Hummerklammer er de mest populære de siste årene. De er enklere å bruke og veldig trygge, noe som er bra å ikke miste armbåndet ditt.
  •  
  • Forbindelser som er skrudd sammen, finnes ofte i barnas smykker. Dette skyldes at disse lukkene er sterke og sikre, men krever mindre koordinering og ferdighet enn andre nedleggelser. Likevel passer disse bedre på halsbånd enn på armbånd.
  •  
  • Looper og ledninger. Et annet alternativ er å bruke armbåndet som et lukket ved å la det gå lenge nok til å knytte en løkke for å lukke armbåndet. Du kan gjøre det med en Bamd eller med andre materialer som raphia eller grove strenge. Det er viktig å huske at du trenger tykkere ledninger, fordi de tynne bryter lett eller løsner seg.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Uformelt  ,

    
   
 1.             1      Kjøp rekvisita. Du kan lage et morsomt, fargerikt og uformelt armbånd ved å koble knapper med en fiskelinje. Kjøp vanlige tohulls knapper i forskjellige størrelser og farger, avhengig av din personlige stil. Du trenger også en lang fiske linje eller et elastisk band som du bruker to ganger for å styrke det.       
 2.  
 3.                  2      Trekk på knappene. Trå dem sammen ved å gå gjennom det høyre hullet og deretter den andre veien til venstre. Ta neste knapp og trå gjennom tråden. Den neste knappen skal knyttes som den første. Fortsett med dette til armbåndet er lenge nok.  
    
  • Du kan enten måle lengden ved å måle med håndleddet eller bare ved å prøve det ut under prosessen.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Fullfør armbåndet. Legg til lukning av ditt valg, og så er du ferdig! Dette er et bra armbånd som du kan bruke hver dag. Det kan legge farge til et antrekk, så vel som en feminin touch.        
 6.  
             

    3      Formelt  ,

    
   
 1.             1      Velg ditt utseende. For et mer formelt utseende, kan du lage et armbånd som du kan bære med en cocktailkjole og gå ut med den. Du kan lage et stilig, elegant utseende med et enkelt bånd av runde perler. Dermed har bandet ditt et perle utseende uten at det har prisen på perler.       
 2.  
 3.             2      Kjøp perler. Avhengig av stilen din, se etter metalliske, ekte perler eller imitasjonsperler. De bør være om ert-størrelse. 
    
  • De burde være enkle. Prøv å ikke bruke mer enn tre farger og kontroller at de brukte fargene er like. Kanskje du vil ha perlene i litt forskjellige størrelser. Bruk dem i tilfeldig eller semi tilfeldig mønster for å gi litt variasjon på armbåndet ditt.
  •  
  • Du vil kanskje også legge veldig små perler mellom de større. De jobber da som gapfyllere og kan skape litt annerledes utseende og gjøre armbåndet ditt mer fleksibelt.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Finn et bånd. Neste, kjøp en fiske linje eller noe lignende. Du kan bruke elastiske stropper hvis du ikke vil at armbåndet ditt skal ha et lås. Dette brukes til å holde anhengene sammen. Det er også mulig å bruke et bånd og knytte en løkke, men det avhenger av størrelsen på dine anheng og hull.  
    
  • Mål håndleddet og lengre armbåndet, avhengig av hvor lett det er å sitte. Du kan også måle lengden ved hjelp av andre armbånd. Ikke glem å forlate noe på enden for å feste lås eller hvis du ikke vil knytte de elastiske stroppene sammen. Unødvendig tråd kuttes senere.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Tre på pendlene på tråden du valgte. Sett det på måten du synes det ser best ut. Bruk metoden du har valgt på emballasjen du har valgt. Klipp av tråder som er overflødige og du er ferdig!        
 8.  
             

    4      Barn armbånd  ,

    
   
 1.             1      Kjøp materiale. Du trenger tape, plastperler, stråer, innpakningspapir, lim og saks. Velg merkene, papiret og båndet. Prøv å velge farger som passer godt sammen og samsvarer med barnets personlighet.       
 2.  
 3.                  2      Lag perlene. Du vil lage perlene ved å pakke inn halmen med innpakningspapiret. Barnet vil kunne gjøre det nesten uten hjelp når det er gammelt nok. Disse halmperlene er billigere enn glassperler og også sikrere.  
    
  • Begynn med å kutte papiret i små trekanter, kanskje en tomme høy og halvveis over langsiden. Sett litt lim på baksiden av papiret og rull papiret rundt stengelen. Klipp av stykket som nå er dekket med papir for å danne perlen.       
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Treng armbåndet. Bytt halmperler med plastperlene og bind deretter båndet med et bånd for å lukke armbåndet. Du er ferdig! Dette er et flott prosjekt du kan gjøre med barnet ditt fordi du hjelper ham med å forbedre sin kreativitet mens du praktiserer hånd-øye-koordinering og andre viktige ferdigheter.        
 6.  
             

    5      Menns armbånd  ,

    
   
 1.             1      Bare hold den. Menn foretrekker vanligvis et enkelt utseende med maskulin materiale. Bruk materialer som skinn og metall og bruk tre eller glass pendants. Unngå sterke farger og bånd. Hvis du fortsatt tror at mannen i livet ditt foretrekker noe annet, bruk deretter det du tror han liker.       
 2.  
 3.             2      Lærflettet armbånd. Et skinnflettet armbånd er en enkel stil du kan prøve. Begynn med å kjøpe lærremmer i farger du foretrekker. Du kan også kjøpe forskjellige farger og deretter bruke dem sammen. 
    
  • Båndene skal være flate og ikke for løse, da det er lettere å flette. Pass også på at læret er sterkt. Det skal ikke være for tynt som læret på klærne.
  •  
  • Du trenger ikke å kjøpe ekte lær. Hvis du er imot bruk av animalske produkter, kan du bare kjøpe falskt lær for å skape det samme utseendet.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Forbind båndene. Gjør båndene så komplekse eller enkle som du vil. Du kan flette som vanlig eller se etter mer kompliserte vevemetoder i en bok eller på internett. Prøv å flette franske eller forskjellige Celtic knot teknikker. Lichen til du når ønsket lengde.        
 6.  
 7.                  4      Lag lukkingen. Fullfør armbåndet med et vekselspenn ved å knytte den ene enden av båndet og danne en sløyfe med den andre. Pass på at knuten er liten nok til å passe gjennom løkken, men ikke så liten at den glir for lett. En liten ekstra tråd fra knuten kan forhindre at luken åpnes. Alternativt kan endene enkelt knyttes. Du er ferdig!        
 8.  
                
Hobbyer populær:
Lag en enkel klutpose.

Skriv bursdagsønsker selv.

Gjør blomster fra blonder.

Raskt lage en drage ut av et stykke papir.

Canasta lek.

Slank man tegning.

Krigspill (kortspill).

Lag lysende farge i mørket.

Brett en papirhelikopter.

Tegner søte dyr.

Lag såpebobler.

Spill tre kortspoker.

Lag mokasiner.

Bygg en musebil.

Løsn plastikk.

Spill The Walking Dead.

Lodding.

Tetningsledd.

Tegn Lyn McQueen.

Gjør Castilian olivenolje såpe.

Tegn et juletre med Open Office Draw.