Home \ Hobbyer
 

Blitz Brigade hack.

 

Blitz Brigade er et online førstepersonsskytespill utviklet av Gameloft og nå tilgjengelig for iOS og Android smarttelefoner og -tabletter. Som de fleste spillene som er utgitt på mobilplattformen, er Blitz Brigade også gratis, men er i stor grad drevet av kjøp i appen eller i spillet som er kjøpt med ekte penger. Hvis du liker å spille Blitz Brigade, men du ikke har penger for disse virtuelle elementene, kan du også hack Blitz Brigade.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Last ned et Cheat Engine program  ,

    
   
 1.            1      Finn en side hvor du kan laste ned en juksemotor. Åpne en ny nettleserfane på datamaskinen din og se etter nettsteder der du kan laste ned slike programmer. 
    
  • En side hvor du kan få en Blitz Brigade juksemotor er http://gamescheatparadise.com/blitz-brigade-hack/.
  •  
  • Cheat Motorer er tredjepartsapps som hakker inn i spillet og serveren for å gi deg gratis kjøp i appen du vanligvis kjøper for ekte penger.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Last ned juksemotoren. Bla nedover siden og klikk på "Last ned" -knappen. Du laster ned en komprimert ZIP-mappe som inneholder svindelmotoren. 
    
  • Før du begynner å laste ned, må du først svare på en kort, tilfeldig quiz eller undersøkelse. Det tar bare noen sekunder og er veldig enkelt å fullføre.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Unzip den nedlastede filen. Når filen lastes ned, høyreklikker du på den komprimerte mappen og velger "Unzip All" fra hurtigmenyen for å pakke ut alt innholdet i en mappe.       
 6.  
 7.             4      Kjør juksemotoren. Åpne mappen og dobbeltklikk på Cheat Engine-appen. Programmet åpnes i et lite vindu.                 
 8.  
             

    2      Bruk Cheat Engine  ,

    
   
 1.             1      Koble enheten til datamaskinen din. Koble din iOS- eller Android-telefon / nettbrett til>     
 2.  
 3.             2      Velg enheten. I vinduet Cheat Engine klikker du på "Velg enhet" og velger fra listen drop-list, hvilken enhet du bruker til å spille spillet. Klikk på "Discover Device" -knappen for å koble Cheat Engine til smarttelefonen eller nettbrettet.       
 4.  
 5.             3      Angi ønskede diamant- og myntverdier. Skriv inn mengden mynter og verdier du vil legge til i de aktuelle tekstbokser.       
 6.  
 7.             4      Klikk på "Download Hack" -knappen. Dette initialiserer hackingsprosessen og prøver å legge til verdiene du skrev inn i din lagrede spillfil. Hele prosessen tar bare noen få sekunder.       
 8.  
 9.             5      Start Blitz Brigade. Trykk på spillikonet på startskjermen på enheten for å åpne det. Vent til den lastes, og når du kommer til spillets hovedmeny, kontroller verdiene til diamanter og mynter for å se om juksen har fungert.       
 10.  
             

Advarsler .

             
Hobbyer populær:
Spill med Pokemon kort.

Sy en sommerkjole fra et laken.

Utfør magiske triks uten verktøy.

Lag en abefist.

Ringer og eyelets under båtarbeid.

Vok din Tamagotchi.

Bygg en rakett ut av en vannflaske.

Stopp en avhengighet til World of Warcraft.

Tegne et realistisk øye.

Heklet kviser.

Polske steiner.

Tegn et bord.

Lag slime fra vaskemiddel.

Publiser og markedsfør manga selv.

Broderi.

Bruk te kopper som gardinholder.

Forbedre sjansene dine ved McDonalds monopol.

Lag en collage av bilder.

Lag en arbeidsbenk i Minecraft.

Kobber alder.

Lag et skallhalsbånd.