Home \ Hobbyer
 

Bygg en Yugioh-dekk som passer deg.

 

Denne veiledningen ble laget for å hjelpe Yu Gi Oh! Spillere skaper den perfekte dekk for deg en dag. Denne artikkelen ble skrevet ut fra antagelsen om at du allerede har noen Yu Gi Oh! Cards og litt erfaring med å spille.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Velg din spillstil - Dette er viktig fordi det bestemmer hvordan folk ser deg som duellister. Er du en rask duellist som kaller, angriper og aktiverer kort raskt? Eller er du den dype tenkeren som analyserer din hånd og feltet før du tar et trekk? Eller kanskje duellisten som tar kort fra spillet ditt, slik at motstanderen din ikke kan bruke dem? Å ta dette i betraktning vil bidra til å velge en dekkarketype.       
 2.  
 3.             2      Velg din dekk type - et tema dekk, eller en som følger et bestemt kart tema. Har aldri et dekk med for mange tilfeldig valgte kort i den. Dette kalles en kortsalat, og du trekker ikke kombinasjonsstykker av.        
 4.  
 5.             3      Velg din dekkbase - jeg vil helst anbefale en Themed Deck fordi kortene ikke er utestengt, noe som medfører trygg spillbarhet.        
 6.  
 7.             4      Velg dine monstre - Når du vet hva dekk og hvordan du vil spille det, velg din base monstre. Hver arketype har minst 10 store monstre. Hvis du først angir dem på en liste over kort du vil ha, må du inkludere den aktuelle støtten. Hold dette opp til ca 18 kort, med mindre du virkelig trenger dem, som kanskje i tilfelle av Elemental Heroes.        
 8.  
 9.             5      Kontroller mengden - du burde ha:  
    
  • LV 1-4: Omtrent 12
  •  
  • LV 5-6: Omtrent 4
  •  
  • LV 7-8: Omtrent 1 eller 2
  •  
  • LV 9 og høyere: Aldri mer enn 2, avhengig av dekk. Noen dekk kan og må bestå helt av høye monstre. Faktisk er Malefics en arcane type med bare høye monstre, med de to hovedmonstrene som nivå 10. De er enkle å samle og trenger bare de ikke-malefiske skjemaene og et felt magi.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Velg dine staver - Igjen, om lag 1/3 av de 12 staverne i dekkene dine er der for monsterstøtten / kombinasjonene. Resten kalles favoritter og fyllstoffer. Legg dem til listen din hvis du bestemmer deg.        
 12.  
 13.             7      Velg dine feller - 10 feller, ikke mer og ikke mindre for hver dekkstype. Det eneste unntaket er dekk som stole på feller, for eksempel dekk som har mange svake monstre. Blant disse skal 3-5 være til støtte for din dekktype, og resten skal være fyllstoffer som Mirror Force, Dimensional Prison og Bottomless Trap Hole.        
 14.  
 15.             8      Hvis du har et stort antall monstre, for eksempel i Dragon Rulers eller Mails, bør 3-6 feller være nok. Et godt valg for et dekk som bare er avhengig av monstre, ville være kongelig anordning.        
 16.  
 17.             9      Legg ut kortene dine og sørg for at de fungerer godt sammen. Det hjelper ikke hvis du har kort som ikke fungerer godt sammen. Oppgi kortene du trenger for å oppgradere ditt dekk og gjøre det til din bedrift å kjøpe de kortene. se kortene som spilles av din vanlige motstander. Legg også til noen generiske kort på sidedekket ditt, som du kan bruke senere mellom dueller.        
 18.  
 19.             10      Få kortene - Selvfølgelig, neste må du finne kortene du trenger. Gå alltid til kortbutikker i nærheten av deg og be om handelssett eller enkeltkort.        
 20.  
 21.             11      Spill med venner og spillere i nærheten av deg for å ha det gøy og finn ut mer om dekkene, for eksempel svakhetene.        
 22.  
 23.             12      Etter noen flere spill er det på tide å dekke dekkets svakheter og dra nytte av styrken i tillegg til å endre den med nye støttekort. I løpet av denne tiden burde du ha tatt ut minst 5 kort og erstattet dem med noe mer nyttig.        
 24.  
 25.             13      Gjenta deretter prosessen med å spille og endre og aldri være redd for å ha et perfekt dekk. Et kort skal alltid skiftes, med nye kort i hver spilluge.        
 26.  
 27.             14      Halvparten av ditt dekk skal være monster kort. Ett monsterkort for hver stave / felle i ditt dekk. Det er et godt utgangspunkt. Du vil nok ende opp med et par mer enn 20 monstre til slutt.        
 28.  
 29.             15      Velg dekkene dine. Strukturdekk er bra for kort som fungerer sammen og har samme type, men de har ikke synkron- eller tunermonster. Starterdekk har mange forskjellige kort og Tuner / Synchro-kort. Forsterkningspakker inneholder kort som ikke fungerer sammen, så få dem i butikken i nærheten av deg, for hvis du kjøper dem i butikken, forteller du på baksiden av pakken hvilken kortvariasjon du kan få. Det andre alternativet er nettsteder som selger hver pakke fra første til siste, noe som betyr at du vil finne alt. De selger også hvert kort individuelt. Dette gjør det mulig å få kort som er svært sjeldne. Det er ikke alltid billig, men hvis det ikke er et kort du trenger, virker det.        
 30.  
 31.             16      Du bør ha rundt 13 monstre på nivå 4 eller under. De er tilgjengelige i tre hovedtyper - Normal Monsters, Effect Monsters, og Tuner Monsters. Ligner hver type, slik at omtrent samme antall normale og effektive monsterkort (som 8 eller 9) er på ca. 4-5 tunermonster her.  
    
  • Normale monokort med gul ramme og ingen effekt som ikke hylder skal ha 1600 eller mer angrep. I det nåværende meta-spillet (de populære kortene og dekkene folk bruker), er den eneste grunnen til at folk kjører et normalt monster, at de har et mål for Rescue Rabbit, og gir dem en gratis 4 xyz rang.
  •  
  • Effekt monsterangrep kan variere, men vær sikker på at effekten hjelper deg. Flip effect monstre kan ha svært gode effekter, som for eksempel basert på spesifikke korttyper motstanderen din har i feltet, håndterer skade mot motstanderen eller ødelegger monstre, for eksempel Old Vindictive Magician. Det gode angrepet for et nivå 4 eller et lavere effektmønster er 1600 eller mer (med mindre det er et Flip Monster, dets angrep og forskjell spiller ingen rolle). Hvis de angriper direkte eller et annet monster kan ta mye angrep, spiller det ingen rolle hva angrep / forsvarspunkt de har. Noen kan ikke bli ødelagt hvis monsteret har et visst angrep, bra for Defence Position-monstre, og noen kan angripe / forsvare mer enn en gang. Dette er flotte monstre. Skjoldfløyen, som kun har 900 forsvar, kan angripe to ganger per sving og vil ikke bli ødelagt.
  •  
  • Tribute kort trenger minst 2300 Attack. har 4 eller mindre av dem. Det avhenger av kartet og dekk. Noen Arcane typer, samt ikke-Arcane type kort, er på Tribute Level 5 eller 6 med mindre enn angrepet og kan være ekstremt nyttig. For eksempel har Reeze Whirlwind av Gusto bare 1.900 ATK, og likevel er hun Sphreez beste velsignelse fordi hun bytter et kort på din side av feltet med en motstanderens monster, og hvis hun dør, holder du fortsatt monsteret med det du handlet.
  •  
  • To hyllekort trenger minst 2600 angrep. Fyll resten av kortets del av kortkortet ditt med disse kortene.
  •  
         
 32.  
 33.             17      Trap-kort er nyttige, men spesielt de som hindrer fiendtlige monsterangrep. Du bør ha omtrent 6 eller flere av disse Trap Cards, og noen eksempler er Scrap Iron Scarecrow, Negate Attack og Sakurestu Armor. Spellbinding Circle and Nightmare's Wheel forhindrer at monsteret angriper mens i feltet. Din stil spiller ingen rolle, det avhenger virkelig av hvordan du spiller.  
    
  • Du bør ha ti Trap Cards, så finn fire mer for å hjelpe deg i spillet.
  •  
         
 34.  
 35.             18      Stavekort skal enten ødelegge fiendtlige monstre, forårsake skade på motstanderen din, eller føre til at monstrene dine mottar store mengder angrep. Du bør ha minst 7-10 av dem. I dag er spesielle påkjenningssjarmer også nesten obligatoriske for å komme i gang        
 36.  
 37.             19      For å få et monster på høyt nivå. Selv de med en hyllest er nesten umulige hvis du bare oppfordrer deg til å vinne, fordi denne form for innkalling skjer bare én gang per runde. Så du kan slippe ut lavt nivå, og det er sannsynlig å dø før neste runde, så du må tilkalle en annen, og du blir ganske smurt på den måten.  
    
  • Det er også en belastning som heter Quick Play Spell Cards. Du har skrevet ut et lynboksikon ved siden av ordet "magisk kort" på kortet. Du bør ha tre til fem av dem fordi de kan brukes i motstanderens runde. Book of Moon er en vanlig hurtigspillspell.
  •  
         
 38.  
 39.             20      Unngå å bruke kort som er forbudt. Noen eksempler er Grasiful Charity og Pot of Greed. Disse kortene er kjent for å være for sterke, noe som på en måte ville "jukse" ditt dekk. Disse kortene kan også kjempe med andre duellister.  
    
  • Husk å aldri bruke forbudte kort i turneringer. Du kan bruke dem når dueller med en venn, men han kunne ikke godta tilbudet.
  •  
         
 40.  
 41.             21      Test ditt dekk mot en tøff motstander, og gjør ditt kort sterkere ved å kjøpe flere kort og ikke kjøpe når det ikke er nødvendig.        
 42.  
 43.             22      Oppdater ditt dekk! Vent til de nyeste amp-pakkene skal slippes ut, og hvis amp-pakken passer dine behov, så kjøp en pakke for å prøve lykken. Vær alltid oppmerksom på at noen erfarne duellister bruker gamle kart / kombinasjoner, så mens du venter på en ny amp-pakke, sjekk din samling eller forskning online for å finne gamle kart / kombinasjoner som hjelper deg og ditt dekk!                  
 44.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Lag skjerm utskrift stenciler.

Lag en enkelt rad vev armbånd.

Vaske gull.

Kast en hestesko.

Lag et papirgyroskop.

Gjør enkle dukkeklær selv.

Dekorer til jul.

Lag et kunai kniv ut av papir.

Sy en rund duk.

Lag en bandskjorte selv.

Lag stearinlys fra mason krukker.

Tegne øyevipper.

Lag en bil ut av papir.

Ta bilder av bygninger.

Impregnere stoff.

Tegnhus.

Lag flytende såpe.

Magic Tricks.

Å gjøre en balanse bar.

Stenutskjæring.

Tegn en hund.