Home \ Hobbyer
 

Tegn veggmalerier.

 

Maling av veggmalerier krever mye forberedelse, materiale og innsats, men det er bare noen få kunstformer som kan presenteres på denne skalaen. God planlegging og et øye for detaljer hjelper deg å mestre disse utfordringene.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Tenk på detaljene i prosjektet ditt. Du bør være spesielt oppmerksom på dette:  
    
  •   Stedet . For en veggmaleri trenger du først en matchende vegg med en overflate som er egnet for maling. Flate og glatte overflater er ideelle, men med litt forberedelse kan det også overveies til og med buede eller ru overflater.
  •  
  •   Fargetypen . For utendørs prosjekter som skal vare i flere år, er bruk av oljebasert alkydlakse, polyuretanlakse eller 100% akryl utvendig maling det beste valget. Hvis du derimot vil male innvendig, er det bedre å bruke latexmaling på grunn av enklere rengjøring av verktøyene, lavere kostnader og lavere luktutvikling. Men for hva du velger, må du kontrollere at fargen er tilgjengelig i nyanser du trenger for prosjektet ditt.
  •  
  •   Mengden farge . Siden en vegg kan være noen meter lang og noen meter høy, kan det kreve store mengder maling. Selv om det totale beløpet som er nødvendig, kan beregnes ved å beregne området som skal males, men siden flere forskjellige farger kan brukes i veggmaleriet, må overflaten som skal males beregnes separat for hver farge for å kunne kjøpe riktig mengde.
  •  
  •   Metoden for malingapplikasjon . For store områder, for eksempel I bakgrunnen er malingen best brukt med en vals eller en sprøytepistol, og detaljene kompletteres deretter med en pensel eller en airbrush.
  •  
  •   Beskyttelse mot værforhold . Farger er følsomme for direkte sollys, ekstreme temperaturer og fuktighet. Hvis du allerede tenker på hvordan du vil håndtere disse faktorene, blir det lettere senere. En innvendig maleri er selvfølgelig mindre komplisert enn et utvendig maleri i denne forbindelse, men på offentlige steder kan beskyttelsen av bildet ditt også spille en rolle uavhengig. I så fall kan du for eksempel Bruk en beskyttende lakk.
  •  
  •   Designet. For prosjektet, velg først et design (for eksempel et fotografi eller en skisse) for å få en følelse av proporsjonene og en ide om farger som skal brukes - fordi en liggende scene er f.eks. noe helt annet enn et stille liv eller et portrett.
  •  
         
 2.  
 3.           2      Lag en nedskalering av veggen din. Ta et fotografi (eller flere sammensatte fotografier) ​​eller en nøyaktig skisse av hva du vil male, og avgjøre avstandene og plasseringene til forskjellige punkter i motivet. Et eksempel på dette er horisontlinjen som skiller den nedre tredjedel av bildeoverflaten i en landskapscene. Beregnet over skalaen kan du bestemme behovet for de enkelte fargene.        
 4.  
 5.             3      Forbered veggen eller annen overflate som skal males. Hvis toppen av overflaten som skal males ikke er for høy, kan du male hele veggmonteringen opp eller fra en stige. I så fall kan du begynne å rengjøre og primer overflaten med en gang. For å arbeide i høyere høyde må du enten få stillas eller heis.        
 6.  
 7.             4      Merk plasseringen av bestemte elementer i bildet ditt på veggen etter å ha forberedt overflaten for den valgte fargetypen. For et landskap kan det for eksempel være nyttig å markere horisontlinjen som den markerer overgangen fra himmel til land, og krever dermed en annen bakgrunnsfarge.        
 8.  
 9.             5      Bruk bakgrunnsfargen på bakgrunnen. Når det gjelder landskapsmaleri, ville himmelen være en lyseblå (i det minste hvis det skal bli en dagstidshimmel), forgrunnen grå, brun eller grønn - avhengig av hvilken type landskap du vil male.        
 10.  
 11.             6      Når bakgrunnsprimeren og bakgrunnen har tørket, kan du begynne å tegne senterelementene i forgrunnen ved hjelp av fullskalavisningen. Enten du markerer mange poeng som bare må kobles etterpå, eller tegne alle detaljer frihånd, avhenger av vanskelighetsgraden til ditt valgte emne og tillit til dine kunstneriske evner.        
 12.  
 13.             7      Arbeid med bildet ditt fra "bak" til "front" og fyll alltid så store områder som mulig med individuelle farger. Vær oppmerksom på klare overganger fra en farge til den andre (eller fra ett element til et annet) og husk at feilene senere kan enkelt retusjeres. Hvis du starter med de største flatene, kan du bruke malingen mest effektivt, enten du bruker en vals eller en sprøytepistol. Vent til hver farge blir brukt til den er helt tørr før du går videre til neste - med mindre du vil blande to eller flere farger for å oppnå skygging eller fargeoverganger.        
 14.  
 15.             8      For detaljer, ta en børste hvis størrelse passer til elementet i bildet du arbeider med. Hvis du for eksempel maler et stort tre, tar du en stor børste (eller enda en rulle) for stammen og store grener eller sprøytepistolen) og deretter for de små grenene og kvistene mindre børster (hvis bildet skal være så detaljert).        
 16.  
 17.             9      Rework arbeidet ditt med de originale farger. Hvis det er maling splatters eller blødende farger et sted, kan du male over dem med riktig farge. Du kan tegne uklare linjer mellom fargene og, hvis ønskelig, legge til markering eller skygge.        
 18.  
 19.             10      Påfør et klart tetningsmiddellag hvis veggmuren din skal vare lenge på en overflate som må slettes av.                  
 20.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

      

            

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Mal en stein.

Sy en vest.

Lag blomster fra toalettpapir.

Lag et Cornhole Game.

La et egg lande sikkert.

Spol deg hjemme for en hel dag.

Skriv en bamse.

Hvordan hekle en sirkel.

Tegn Homer Simpson.

Lag en cutoff skjorte.

Sy en duk.

Utvikle dine egne fotofilmer.

Skisse motedesigner.

Male føtter.

Dekorer et hårbånd.

Gjør rosenblad parfyme.

La oss pierce et ørehull uten panikk.

Lag en boomerang.

Maling av et barneteppe.

Tegn en retning.

Vis den nakne rumpen til noen (Mooning).