Home \ Hobbyer
 

Tegning Barbie.

 

Lær hvordan du tegner en Barbie dukke, det mest anerkjente dukkeikonet for små jenter. Barbie ble skapt av Ruth Handler, en amerikansk forretningskvinne. Inspirert for å gi datteren sin en kleedukke, designet hun Barbie, en dukke som kan kle seg og utsmykket. Prøv denne guiden og nyt skisse mote og glamour hvis du er en stor fan av dette dukkeikonet.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Begynn å tegne vertikale og horisontale linjer eller guider på Barbie's hode. Tegn deretter hodet ved å skape en avrundet rektangulær form. Den skal være litt spiss i venstre hjørne og hakket midt på venstre side. 
    
  • Prøv å bruke en skjerpet blyant og til og med en knådende viskelær for denne illustrasjonen, slik at du enkelt kan tegne.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tegn hennes lange hår ved å skisse flytende linjer fra hodet til under hodet hennes.        
 4.  
 5.             3      Tegn detaljene i ansiktet, for eksempel øyenbrynene, øynene, nesen og leppene. Tegn øynene dine ved først å tegne to mandelformer og tre sirkler i den.       
 6.  
 7.             4      Etter å ha tegnet hodet, kan du nå tegne kroppen din. Start med å sette en veiledning. Skisse en buet linje fra hodet til fire firkanter under.       
 8.  
 9.             5      Tegn nakken, torsoen og armene fra føringen. Bruk sirkler til skuldrene og albuene og forvrengte bønneformene til hendene.       
 10.  
 11.             6      Neste, tegner hennes underkropp. På bildet av Barbie som brukes i dette eksemplet, har hun på seg en kjole over kneet hennes. Først skiss kjolen av kjolen og deretter beina hennes. Bruk sirkler til knærne igjen og forvrengte bønneformer for føttene. 
    
  • Prøv å trekke sirklene for knærne først eller til for albuene og skuldrene og koble dem deretter til skjørt eller nakke.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Bli med dine sirkler og ovaler med hodet og kroppen for å understreke silhuetten ytterligere. Slett styrene i den for å knipse tegningen.       
 14.  
 15.             8      Legg detaljer på håret, kjolen og hendene sine ved å skisse linjer som kan etterligne bevegelsen av håret og kjole. Legg også til detaljer om kjole, som et bånd og en hjerteformet bodice.       
 16.  
 17.             9      Legg deretter til Aessoires til din. Skiss din overdimensjonerte veske, solbriller og tettsandaler. Bruk det vedlagte bildet for å logge av tilbehør.       
 18.  
 19.             10      Nå kan du ramme tegningen din. Skitsere dem ved å skisse tykke til tynne linjer med en svart ballpenn eller en penne.       
 20.  
 21.             11      Til slutt legg til siste berøringer på tegningen din, for eksempel grafiske striper på Barbie kjole, armbånd, øyenvipper på øynene og øredobber.        
 22.  
 23.             12      Merk henne! Bruk farger som gul for håret, blått for øynene og rosa variasjoner på kjolen og tilbehør.                 
 24.  
        
Hobbyer populær:
Spill papirkurven.

Fest en nese.

Lag en bobble av garn.

Gullraffinering.

Tegne animasjonshender.

Gjør stoffblomster.

Gjør pompomer ut av servietter.

Fest en bukett med babybody.

Tegn en blomst.

Tegn et animasjonslegeme.

Løs Sudoku.

Tegn supermann.

Spill Minecraft Multiplayer.

Kobber alder.

Avslutt messing med en patina.

Bygg en brannkasse i hagen.

Tegn Domo.

Folk lar deg betrakte en varulv.

Få en tatovering gjort og skjul fra foreldrene dine.

Spill ufarlige pranks på søskenene dine.

Lag et trådtre.