Home \ Hobbyer
 

Mal kunstskinn.

 

Kunstskinn er et materiale som ofte brukes til å lage polstrede møbler, klær og tilbehør. Det er vanligvis laget av plastpolymer og imiterer utseendet og tekstur av ekte lær. Maling kunstig skinn er en morsom, rimelig måte å forvandle et antrekk til eller spice opp et gammelt tilbehør. Velg en farge som holder seg til materialet. Ha det gøy å male en gammel lærestol eller lage et design på en veske eller et skjørt!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Velg riktig farge  ,

    
   
 1.            1      Bruk akrylmaling. Akrylmaling finnes i en rekke farger, inkludert metalliske og glitrende nyanser, i kunst- og håndverksbutikker. Den kan brukes på mange overflater og holder seg godt til kunstig skinn. Akrylmaling fades ikke så lett som andre farger. Det er også fleksibelt, noe som gjør det mindre sannsynlig at det riper med tiden.       
 2.  
 3.             2      Velg en skinnfarge. Lærmaling er en akrylbasert maling som finnes i kunst- og håndverksbutikken. De kommer i et bredt spekter av farger og er spesielt designet for å holde seg til både ekte lær og imitert skinn. Lærfarge er litt dyrere enn akrylmaling og kan koste mellom to og åtte euro for en liten flaske. Selv om det er litt dyrere, er det mindre sannsynlig å splinter eller falme over tid.        
 4.  
 5.             3      Velg kalkbasert maling. Kalkbasert maling kan gi et tilbehør eller møbel et slitt, elegant, gammelt utseende. Det holder seg til mange forskjellige overflater og stoffer, noe som gjør det til et godt valg for å male kunstskinn. Mange merker har skapt variasjoner av krittmal, som finnes i kunst- og håndverksbutikker eller i maskinvarebutikken.                 
 6.  
             

    2      Påfør malingen  ,

    
   
 1.             1      Rengjør kunstig skinn. Bruk en liten mengde isopropylalkohol for å fjerne støv, smuss, fett og voks fra imitert skinn. Fukt en bomullsboll og tørk hele overflaten av materialet med den. En ren overflate, uten smuss og fett, lar malingen holde seg sterkt til kunstskinnet.        
 2.  
 3.             2      Bruk en fargepalett. Forbered en fargepalett slik at du enkelt og effektivt kan få tilgang til ønsket malerfarge mens du jobber. Du kan kjøpe en rekke kunstnere laget av tre eller plast i kunst og håndverksbutikk. Du kan også bruke et ark med aluminiumsfolie, avis eller magasin for å imøtekomme fargen din.        
 4.  
 5.             3      Bland en liten mengde aceton i akrylmaling. Trykk på de ønskede flekkene på fargepaletten din og legg til noen dråper aceton i maling hvis du jobber med akryl. Aketonet smelter, noe som gjør det jevnere og lettere å jobbe med. Bland forsiktig maling og aceton med en liten børste. Legg i alle fall bare noen få dråper eller opptil en teskje aceton til fargen din, slik at den ikke blir for vassen.  
    
  • Akrylmaling kan tørke ut raskt, så overstyr det ikke på pallen din på en gang.
  •  
  • Legg gradvis noen ekstra dråper aceton hvis fargen er for tykk.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Påfør et underlag på store flater. Hvis du maler en stor overflate i en enkelt farge, bør du bruke et jevnt underlag av maling på den. Bruk farge du valgte for prosjektet og legg det på overflaten. Dette er ideelt hvis du jobber med møbler eller klær.        
 8.  
 9.             5      Påfør farge med en svamp på den ene siden. Trykk lett svampen inn i fargen på paletten. Fordel fargen med lange vertikale linjer på kunstig skinnoverflate. Akrylmaling kan tørke raskt, så du må jobbe fort hvis du jobber med dette mediet.  
    
  • Konsentrere deg om å lage lange slag når du maler en stor overflate for å unngå striper. Mal kun én side om gangen, hvis du jobber med polstrede møbler.
  •  
         
 10.  
 11.             6      La malingen tørke. Før du legger til flere lag, må malingen tørke helt. Plasser varen på et trygt sted der det ikke vil bli forstyrret, skadet eller flyttet. Vent ca 15 til 30 minutter for laget å tørke helt.       
 12.  
 13.             7      Forsterk fargen med flere lag. Legg til et annet lag maling etter at det første lag maling har tørket grundig. Så du øker lysstyrken og metningen av fargen. Pass på at det forrige laget er tørt før du påfører et annet lag maling.       
 14.  
             

    3      Maling av et design  ,

    
   
 1.             1      Tegn et design på overflaten. Tegn ønsket design på læret med blyant. Ikke trykk for hardt som det vil skåre læret. Fargen er også halvtransparent, så sterke linjer kan vise seg under fargen.        
 2.  
 3.             2      Mal designet. Fyll designet med en pensel av de fargene du vil ha. Prøv å unngå tykke lag med maling. Et tykt lag med maling har en tendens til å bryte med tiden. La hver farge tørke før du går videre til neste, hvis designet inneholder flere farger. Så unngår du å smøre malingen. 
    
  • Pass på at du rengjør børstene hver gang du velger en ny farge for å jobbe med. Ha en liten kopp vann ved siden av skrivebordet ditt. Dyp penselen i vannet før du legger den i en annen farge.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Eliminer feil med aceton. Bruk en liten mengde aceton på en bomullskule eller bomullspinne for å løfte forsiktig av maling hvis du gjør en feil mens du maler. Hvis malingen har blitt fjernet og stedet har tørket, kan du fortsette å male.       
 6.  
 7.             4      La det tørke. Legg det til side og la det lufttørke når du er ferdig med designet. Varen skal oppbevares på et trygt sted der det ikke vil bli skadet eller forstyrret. Malingen bør være tørr innen 15 til 20 minutter.       
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (9)      
Hobbyer populær:
Plukk opp sømmer.

Lag Flubber.

Tegne en mangakatt.

Lag et kryssord.

Lag en collage.

Lag en kjegle.

Å lage glitterbomber.

Bygg en pappkasse.

Spill Dungeons and Dragons.

Vinn på Scrabble.

Velg riktig objektivfilter.

Lag en candy bukett.

Ta en hest i Minecraft.

Fargestoff jeans svart.

Lag en lyspære.

Lag papirperler.

Snakes and Ladders spiller.

Lag en vannkoker i MInecraft.

Å lage papirliljer.

Bruk papir kreativt.

Lag en Batman maske.