Home \ Hobbyer
 

Illustrer en barnebok.

 

Å skrive en enestående historie for en barnebok er bare halvparten av kampen. Selv den mest engasjerende historien kommer rett og slett ikke til å leve uten levende illustrasjoner som samsvarer med teksten. Heldigvis, ved å samle ideer, kommunisere med forfatteren, og bruke en enkel metode for akvarellmaleri, kan du gi barnas bøker mer glans og glede.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Utforme og samle ideer  ,

    
   
 1.            1      Hent og studere den korte versjonen av boka av forfatteren. Hvis du har blitt pålagt å illustrere en bok, gir forfatteren deg ofte et abstrakt - en liste over notater som viser hovedhistorien i hver del av boken. Se nøye på dem og prøv å være tro mot forfatterens plan. Hvis du illustrerer din egen bok, har du ubegrenset designautorisasjon!       
 2.  
 3.             2      Tilpass bilder til lesernivå. Ulike aldersgrupper av lesere kan kreve forskjellige typer illustrasjoner. Hvis du skriver for svært små barn, må hver eneste vri av tomten presenteres på en åpenbar og lett sporbar måte i illustrasjonene dine. Noen eldre lesere, som kan lese hele eller mye av historien selv, trenger bare illustrasjoner som skildrer sentrale temaer og øyeblikk i et kapittel.        
 4.  
 5.             3      Få inspirasjon fra andre artisters arbeid. Det er ikke synd å få ideer fra de forskjellige stilene til andre vellykkede barnebøker. Se også på andre kunstformer - som malerier, tekstiler eller filmer - for å få en ide om den generelle estetikken til bildene dine.  
    
  • Hvis du skriver for et yngre publikum, fungerer Dr. Ing. Seuss et godt utgangspunkt hans idiosynkratiske og originale stil har banet vei for mange andre barns kunstnere.
  •  
  • Prøv å se kunst i sammenheng med scenen til historien din. For eksempel, hvis du illustrerer en historie om riddere og slott, kan du prøve å se på middelalderkunst.
  •  
                   
 6.  
            

  Del 2      Tegne enkle bilder  ,

    
   
 1.             1      Lag miniatyrskisser av boken. Disse små, ikke-detaljerte skissene - kun 3 til 5 kvadratmeter i størrelse - lar deg forstå den visuelle strømmen av hele boken. Prøv å ikke slette eller revidere disse bildene; bare tegne raskt og la ideene flyte. Fokus på utformingen av landskapet, synspunktene og den generelle arrangementet av scenen.        
 2.  
 3.             2      Tegn noen skisser for historien din. Fokus på karakterutvikling og utforsk en rekke uttrykk, holdninger og stemninger for hver karakter du har til hensikt å tegne. Du kan bruke dem som maler gjennom hele illustrasjonsprosessen.  
    
  • Hvis for eksempel hovedpersonen i boken starter i et trist humør og ender lykkelig, kan du prøve å tegne dem i begge ender av stemningen og utvikle mellomuttrykk.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lag en tegnmal. Hver illustrasjon du oppretter, vil etter hvert besette en av de to sidene i den faktiske boken, så det er viktig å justere dimensjonene til tegningen til dette siste arbeidet. Prøv å lage et presist rutenett med en blyant og en linjal før du tegner dine motiver.  
    
  • Hvis illustrasjonene dine er tosidige, merk området som er opptatt av ryggraden, og unngå å tegne viktige detaljer her.
  •  
  • Bestem hvor forfatteren vil bruke teksten på hver side. Merk disse sidene med et rutenett, og unngå å bruke detaljer på dette punktet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Arbeid med teksten. Illustrasjonene dine bør følge plottene i boken sømløst, som trykt på hver side. Prøv å fange opp detaljene som presenteres i historien, og se etter måter å subtile hint på detaljer som vises på de følgende sidene i tegningene dine.        
 8.  
 9.             5      Se etter enhet. Pass på at tegnene dine er lette å se gjennom hele boken. Sjekk om uniform klær, farger og uttrykk. Hvis barns tall er vanskelig å identifisere over flere seksjoner, kan de være mindre i stand til å følge boka i boka.        
 10.  
 11.             6      Del dine tegninger med kunden din. Hvis du illustrerer for en klient, så gi ham skissene dine før du går videre. På dette stadiet er bildene relativt enkle å bytte og erstatte, og det er viktig å få forfatterens fulle godkjenning og tilbakemelding før du går til maleri.       
 12.  
 13.             7      Lag endelige skisser for hver seksjon. Bruk studie skissene som referanse, endre størrelsen på bildene dine til målrettet størrelse og legg til flere detaljer - objekter, strukturer eller bakgrunner - som du vil inkludere i illustrasjonen. For å opprettholde dimensjonene på riktig måte kan du prøve å plassere et målt rutenett over studie skissene og forstørre dem firkantet i firkantet til et større rutenett for de endelige dimensjonene.        
 14.  
             

  Del 3      Mal og ferdig maleriet  ,

    
   
 1.             1      Overfør skissene dine til akvarellpapir. Før du tar med skissene dine i livet med farge, må du overføre dem til et passende papir. En enkel løsning er å kopiere skissene dine direkte med en kopimaskin på akvarellpapir. 
    
  • Hvis kopimaskinen ikke kan håndtere tungt akvarellpapir, kan du prøve en tradisjonell kulloverføring. Gni baksiden av tegningspapiret med kull, legg det med kullplaten på akvarellpapiret, og trekk deretter bildet. Hvis du henter tegningspapiret, bør du ha en kopi av den opprinnelige tegningen på akvarellpapir.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg dine farger. Før du maler, gjør en rask miniatyrstudie av fargepaletten. Farger i en barnbok bidrar så mye til stemningen og følelsen av arbeidet som tegningenes tegning, så diskuter med forfatteren nyanser av boken. Lyse, lyse farger gir ofte lyse følelser, mens mørke gule og blå kan gi illustrasjonene dine et mørkere humør.        
 4.  
 5.             3      Tegn med en akvarell pensel. Hvis du er nybegynner i akvarellmaleri, vil du kanskje gjøre noen ekstra karbonkopier til å øve før du arbeider på ditt siste stykke. Husk: Maling med akvareller krever lettere inntrykk enn andre former for maleri. Pensle lett og trene med flere motiver for å utvikle dine ferdigheter.        
 6.  
 7.             4      Dra linjene med en penn. For ekstra kontrast, definisjon og synlighet legger du til disposisjoner til noen av strekkene dine med en penn. For å unngå blødning, prøv å bruke en vannbestandig blekk. 
    
  • For en optikk som ser mer ut som en tegneserie og har hardere, fastere kanter, kan du prøve å tegne linjene med blekk før du maler og bare fylle ut linjene.
  •  
  • Husk: Blekk er valgfritt! Hvis du ønsker å oppnå en bizar, abstrakt følelse, så bruker du konturer i begrenset grad eller utelater dem helt, er det også et alternativ.  
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (10)      
Hobbyer populær:
Gjett alderen til noen med et nummertrick.

Poserer for portretter.

Lag våtkritte tegninger.

Gjør tunge triks.

Lag en Peter Pan lue.

Ta en selvportrett.

Stopp å røyke med tartar.

Måle regn.

Lag en lanterne for ferien.

Bygg en hestesko grop.

Spille Spades.

Sy en sengevalanse.

Spill PangYa.

Lag en origami stol.

Lag slime uten lim.

Anerkjenn en lukket geode.

Lag en magisk boks.

Ramme en jersey.

Inkluder en bok.

Lag en mal selv.

Reparer en glidelås.