Home \ Hobbyer
 

Spray graffiti navn.

 

Mange forbinder først vandalisme og skade med ordet "graffiti". Graffiti er imidlertid en kunstform som har eksistert siden antikken, og du kan også tegne graffiti uten å bryte lovene. Gjennom årene har ulike graffiti stiler utviklet seg. Når det gjelder graffiti tegning, er det faktisk ingen riktig eller feil stil, men hver utvikler sin egen stil over tid. Her er noen tips for å tegne graffiti navn på papir.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.      1      Se på forskjellige graffiti stiler. Graffiti finnes nesten hvor som helst, men det er mest sett i større byer. Selv på Internett kan man lett se etter bilder med graffiti.        
 2.  
 3.      2      Skriv et navn på papiret. Det kan være noe ord, men mange nybegynnere er mest komfortable med sitt eget navn. Skriv alle bokstaver med store bokstaver. Det er best å bruke en blyant og trykk lett slik at du enkelt kan slette linjene senere. Legg nok plass mellom bokstavene slik at du kan omgir og fargelegge dem senere.     
 4.  
 5.   3      Velg en graffiti stil. En spesielt populær stil er "boble stil" der bokstavene ser ut som de er oppblåst. Du kan tegne runde eller firkantede kanter og bruke bokstaver av samme eller samme størrelse.     
 6.  
 7.      4      Sett opp de skriftlige brevene i den valgte stilen. Bruk en blyant igjen. Det tar litt tid før bokstavene ser veldig bra ut. De opprinnelige brevene er bare en hjelp i tegningen, du kan endre dem så mye at du nesten ikke kjenner igjen dem.     
 8.  
 9.      5      Bruk forskjellige linjevekter. Ved å bruke tynne og tykke linjer på forskjellige steder, kan du oppnå stor skygge og 3D-effekter. For eksempel kan du gjøre omrisset av en "o" øverst og den ene siden veldig tykk, mens du legger den veldig tynn nederst og på den andre siden.     
 10.  
 11.      6      Kanskje legge til flere detaljer. Når du er fornøyd med bokstavene, kan du tegne flere detaljer. For eksempel, et blits foran et i-punkt eller øyne i hullene i "B". Det er ingen grenser for fantasien her.     
 12.  
 13.      7      Kopier designen din. Fra nå av jobber du med feltpenn og penn, og feil kan ikke slettes. Så det er en god ide å kopiere blyantdesignet noen ganger. Så du har en mal for flere tegninger og trenger ikke å starte fra scratch hver gang.     
 14.  
 15.      8      Tegn blyantene med svart markør eller markør. Vær veldig forsiktig. Men små feil kan vanligvis være dyktig malt over tykkere linjer, så det vil ikke bli merkbart lenger og ser ut som en 3D-effekt.     
 16.  
 17.      9      Mal bokstavene med farge. For en enkel graffiti er enda en enkelt farge nok. Du kan også male hvert brev i en annen farge eller male detaljene i en annen farge enn bokstavene. Men for mange farger ser overdrevet ut, og derfor er mindre ofte mer.     
 18.  
 19.      10      Øv med nye ord. Hvis du er fornøyd med det første graffitinavnet, prøv nye ord og effekter. Snart har du utviklet din egen stil!               
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Vær illustratør.

Saks spiller stent papir.

Ullspinning.

Tegn en søt tegneseriefigur.

Spill på et hesteveddeløp.

Bygg et skur ut av hauger.

Løs logiske puslespill.

Spill mafia.

Lag sommerfuglvinger.

Dekorer til jul.

Lag en ballongbil.

Tegn biler.

Lag en dressmaker's dummy ut av duct tape.

Blek jeans med klor.

Lag en jeans veske.

Spill Mastermind.

Gjør papp.

Være en spion.

Tegn en astronaut.

Tegn et bord.

Tegn Tigger fra Winnie the Pooh.