Home \ Hobbyer
 

Gjør hånddukker.

 

Er barna kjedelig eller vil du ha det gøy med dem? Hånddukketeater er veldig gode til å fylle litt tid, men du trenger hånddukker. Her er en kort veiledning om hvordan du lager dem.

             

Fremgangsmåte .

    

    1      2D Papirhånddukketepper  ,

    
   
 1.            1      Lag tegnet. Tegn en figur på papir som er den størrelsen du vil ha. Det er tegn overalt, på internett, i avisen, er det mange muligheter. Prøv å velge et tegn med en ambivalent karakter eller beskrivelse slik at du kan bruke den igjen og igjen for et dukke show. Du kan lage papiret med litt papp, eller trekke på papp, slik at papiret ikke faller sammen under ytelsen.       
 2.  
 3.             2      Fargelegging. Farge er en viktig del av et dukketeater. Gjør tegnet fargerikt og interessant slik at det appellerer til publikum.        
 4.  
 5.             3      Ta grepet. Finn et plaststrå og bind det på baksiden av figuren med litt tape eller tape. Pass på at det er lenge nok for at hånden din skal være langt nok unna hånddukken selv.                  
 6.  
             

    2      Håndpupper av strømpebukser  ,

    
   
 1.             1      Velg strømpene. Du trenger først strømper. Prøv å finne sokker, så hvis hånddukkene har dem, ser det ikke ut som om du har en strømpe på hånden, men det ser ut som en figur. Stripete strømper gjør figuren fargerik og gjør dem ser lykkelige mens sorte strømper gjør dem til å virke mystiske eller kriminelle. Det riktige valget av strømper er avgjørende. Men ikke ta nye strømper! Ta de gamle som enten ikke lenger passer deg eller at du ikke lenger bærer.        
 2.  
 3.             2      Øynene. Hånddukker laget av strømper trenger øyne. Du kan kjøpe øyne i håndverksbutikken. Velg store iøynefallende øyne som gjør at figuren din virker litt spotty. Pass på at de også samsvarer med karakteren sin.        
 4.  
 5.             3      Lag en hånd. Når du gjør dukken for hånd, legg litt klut mellom tommelen og pekefingeren. Så du holder opp. Du bør også holde hånden i rette vinkler mot armen slik at publikum vet hvor hodet slutter og kroppen begynner.        
 6.  
             

    3      Lag et trinn  ,

    
   
 1.             1      Scenen. For å lage et enkelt stadium, dekke et bord med en duk som når ned til gulvet. Bordet skal være høyt nok slik at barna dine (eller deg selv) lett kan knelte bak det uten å bli sett.        
 2.  
 3.             2      Bakgrunnen. Mal en veggmaleri på et stort stykke papp og heng det bak deg. Veggmaleriet kan være et sted (park, strand, etc.) eller bare navnet på stykket med store bokstaver. Husk at du skal henge tegnet foran bordet med bordduken som det kunngjør stykket. Hvis du gjør det, trenger du ikke et skilt med en veggmaleri bak scenen.        
 4.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Vinn på roulette.

Lag en marionett.

Skisse motedesigner.

Lag en gummiform.

Lag Flubber.

Organiser en scavenger jakt.

Å lage papirblomster.

Draw Finn fra Adventure Time.

Rainbow Loom Armbånd.

Lag en collage online.

Tegn 3D bokstaver.

Lag en origami stjerne.

Lag en kniv.

Start et Airsoft team.

Overfør bilder fra et digitalkamera til datamaskinen.

Grow frø i Minecraft.

Bygg en rakett.

Tegne lepper.

Polske steiner.

Bygg et slott.

Å tjene lønnsomt håndverk.