Home \ Hobbyer
 

Reparer en ødelagt nippel.

 

Av en eller annen grunn kommer glidebryterne av gamle eller billige glidelåser, og det er ingen måte å erstatte dem på. Den første metoden vil ikke skade plagget, men det kan skade glidelåsen. Den andre metoden sparer glidelåsen og sparer utgiftene for plagget.

             

Fremgangsmåte .

    

    1      1  ,

    
   
 1.   1      Sett begge sidene av glidelåsen sammen så godt du kan. Den enkleste måten er å gjøre dette på en flat overflate.        
 2.  
 3.   2     Skyv tennene fra den ikke-tilkoblede siden inn i skyvekontrollen så langt du kan.     
 4.  
 5.   3      Bruk en liten tang ovenfra (slik at tverens innsideoverflate griper gliderenes utside) og skyv den frakoblede siden inn i glidebryteren. Den frakoblede siden skal nå være mest i glidebryteren.     
 6.  
 7.   4      Dra glidebryteren opp og ned for å se om glidebryteren kommer tilbake til sin fulde posisjon av seg selv. Du velger bedre delen hvor du begynner å lukke glidelåsen.     
 8.  
 9.   5      Plasser tangen slik at de innvendig fanger opp og nederst på glidebryteren. Dra tangen ned til den ikke-tilkoblede siden klikker på plass igjen.     
 10.  
 11.   6     Det kan hende du må endre bruken av tangen på sidene og fra toppen til den frakoblede siden er helt tilkoblet.     
 12.  
 13.   7     Når du er ferdig, vil du ikke kunne åpne glidelåsen lenger enn det punktet du drev den ikke-tilkoblede siden tilbake i glidebryteren fordi du har flere på den tilkoblede siden Tenner bøyd.               
 14.  
             

    2      2  ,

    
   
 1.   1      Se på den skadede glidelåsen din. En side vil fortsatt være koblet til skyvekontrollen, men den andre siden vil ikke. Glidelåsen har en "topp" retning (du beveger glidelåsen i den retningen for å lukke den) og en "ned" retning.     
 2.  
 3.   2      Med god sakse, ta et kutt på kanten av glidelåsen der glideren er i laveste posisjon, på siden av glidelåsen som ikke er koblet til glidebryteren. Lag kuttet mellom to tenner på glidelåsen.     
 4.  
 5.   3     Sett inn den frie siden av glidelåsen på plass i toppen av glidebryteren hvor du gjorde kuttet.     
 6.  
 7.   4      Trekk glidebryteren helt til toppen av glidelåsen der du ikke kan flytte den lenger. Den kutte siden kan ha en liten ujevnhet. Hvis det er tilfelle.......     
 8.  
 9.   5     Trekk siden av glidelåsen til side slik at du har to løse ender under glidebryteren.     
 10.  
 11.   6      Trekk glideren ned fra glidelåsen slik at støtene på de to halvdelene av glidelåsen forsvinner. Du må kanskje trekke veldig hardt.     
 12.  
 13.   7      Påfør et lim på kutt og glidelås under kuttet for å holde det sammen. Du kan ikke dra sidene lenger nede til dette punktet.     
 14.  
             

    3      3  ,

    
   
 1.   1     Bruk en skrutrekker med flathodet og sett det inn i siden av glidebryteren som glidelåsen er plassert på.     
 2.  
 3.   2     Plasser den på en solid overflate og skyv spissen av skrutrekker ned litt, med glidebryteren litt (merk at dette kun fungerer med glidelås).     
 4.  
 5.   3      Sett glideren over glidelåsen. Ved å bruke litt kraft, skyv den opp og ned til skyvekontrollen glir inn i posisjon på glidelåsen.     
 6.  
 7.   4      Nå skyver du glidebryteren tilbake ved hjelp av tangen. Ikke bruk for mye kraft for å hindre at glidebryteren bryter.     
 8.  
             

    4      4  ,

    

Bruk en sikkerhetsnål for å koble de to delene som er separate.

            

    5      5  ,

    

Når glideren slippes og glidelåsen er lukket, kan du gå glidebryteren tilbake til sin posisjon med et lite tap på glidelåsen.

 
   
 1.   1      Separat de to ender av glidelåsen bare litt. Prøv 5 eller 6 tenner. (Du kan skyve tennene sammen igjen hvis du åpner for mange i begynnelsen.)     
 2.  
 3.   2      Hvis du har et praktisk verktøy å håndtere (en liten boltskutter), ta den ene siden av den åpne glidelåsen og klipp av knappene fra de 5 eller 6 tennene du har skilt fra. Den siste delen av glidelåsen lukkes ikke lenger (dette er tapet).     
 4.  
 5.   3      Hold endene sammen og begynn å sette glideren bakover i glidelåsen. (De sammenholdte ender skal glide inn i smalføreren av lysbildet).     
 6.  
 7.   4     Fortsett å skyve glidebryteren ned, glidelåsen skal åpnes i glidebryteren fordi du slår av knappene.     
 8.  
 9.   5     Hvis du fortsetter å trekke ned, bør skyvekontrollen bevege seg på de tilkoblede delene av glidelåsen og skille sidene pent.     
 10.  
 11.   6     Bruk en sikkerhetsnål eller reparer glidelåsen eller plagget for å stoppe glidebryteren neste gang du trekker glidelåsen.     
 12.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

    

Metode 3 kan forårsake skade på hånden når skrutrekkeren glir ut av glidebryteren.

           

Metode 1 .

   

Metode 2 .

    

Hva du trenger .

                  

Metode 1 .

                             

Metode 2 .

             
Hobbyer populær:
Heklet baby sandaler.

Sy en fransk søm.

Lag en hjemmelaget varmepute.

Smeltende messing.

Åpne en geode.

Som å bygge en tidsmaskin.

Tegne en isbjørn.

Lag en Wordle.

Installer Skyrim Mods.

Tegne en politibil.

Lag en gitar ut av papp og gummibånd.

Brett en regning i et hjerte.

Lag en mappe med papir.

Klipp glassflasker.

Kyssende folk tegner.

Spill Slap Jack (Blow the Jack).

Mal et vilkårlig, abstrakt bilde.

Lag din egen smykker linje.

Rengjør akrylbørste.

Vedlikehold din nye orale piercing.

Lag en enhjørningshorn.