Home \ Hobbyer
 

Grow en ren drage i Dragon City.

 

I gamle versjoner av Dragon City var rene drager den sjeldne av de sjeldne. Du kan bare få dem ved å krysse to legendariske drager og håpe på det riktige resultatet. I lov og krigsoppdatering av 2013 ble dette systemet vendt opp ned. Pure Dragons kan nå kjøpes i butikken etter at du har nådd et visst nivå. Deretter kan de krysses for en sjanse til en av de seks legendariske drager. Pure Dragons kan også brukes til å avle hybridhyre, som Pure Electric, Pure Dark, og så videre.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Få din første rene drage  ,

    
   
 1.            1      Ikke prøv å få det ved avl. Siden Light and War Update i juli 2013 er det ikke lenger mulig å få en 100% Pure Dragon ved avl. De er mye mer vanlige nå, men må kjøpes i butikken, som beskrevet nedenfor. 
    
  • Hvis du leter etter en utfordring, må du prøve å avle en "legendarisk" drage i stedet. Siden oppdateringen er disse de rareste drager i spillet. Å krysse to rene drager gjør en middelmådig sjanse til en legende. Så vurder denne metoden som et springbrett til den sjeldnere dragen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Reach Level 34. Dette er nivået som kreves for å se Pure Dragon dukke opp som et alternativ i butikken.  
    
  • Hvis du har gull igjen, må du bygge en gård og selge den til XP. The Huge Food Farm gir den største slag for pengene dine, hvis du har råd til det. Vær forsiktig så du ikke bruker for mye, for du trenger også mye gull for å kjøpe din rene drage.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Få 15 millioner gull. (OBS: I den nåværende versjonen av Dragon City koster boliger og drager 2,2 millioner). Ja, det er hvor mye en ren drage koster deg. Hvis dette føles som en umulig mengde, prøv å bygge og oppgradere så mange gårder som mulig. Dette lønner seg i det lange løp.        
 6.  
 7.             4      Kjøp Pure Dragon. Besøk Tree Shop Dragon Shop og kjøp din første rene drage. Mange spillere kaller ham "Pure Unicorn" på grunn av sitt opprinnelige hornede utseende, men han kalles Pure Dragon.                 
 8.  
             

    2      Avl Pure Dragons å lage nye drager  ,

    
   
 1.             1      Kryss med andre enkeltelementdrager for å lage hybrider. I nesten alle tilfeller har cruising en ren drage med en annen generasjon 1 drage bare ett mulig utfall: en hybrid av de to artene. For eksempel vil kryssing av en ren og en mørk drage sammen alltid resultere i en ren mørk drage. 
    
  • To av disse hybrider har spesielle navn. Kryssing med vann resulterer i en "Kratus Dragon" og krysser en ren med en akeengel (Lys) resulterer i en "Zen Dragon".  
  •  
         
 2.  
 3.             2      avle spesielle drager. Det er tre spesielle drager i spillet som kan avles fra rene forfedre: 
    
  • Kryss et nivå 15+ Pure Dragon med en nivå 15 + Earth Dragon for å få en elfenben drage.  
  •  
  • Kryss en drage med et rent element sammen med en hvilken som helst drage med et lyselement i et Tier 7+ ly for en sjanse på en Core Dragon. Noen uvanlige kombinasjoner med havelementer virker også.  
  •  
  • Kryss en drage med et rent element sammen med en hvilken som helst drage med et flammeelement i en Tier 8 Animal Shelter for en sjanse til en basilisk drage.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kryss to rene drager for en sjanse til en legendarisk. Hver gang to drager krysses med et rent element, er det en 6% sjanse for at en av de legendariske drager vil vises. Hvis du prøver å maksimere sjansene dine for å få en legendarisk drage, er den beste avgjørelsen å krysse to enkle rene drager, da hvert forsøk krever 12 timers ventetid. Andre kombinasjoner varer lengre i gjennomsnitt og har fortsatt bare 6% sjanse. 
    
  • Ulempen med denne strategien er at du ender med 94% av tiden for en annen ren drage. Hvis du helst vil få nye spennende drager, fortsett å krysse drakekombinasjoner som begge inneholder rene elementer, som Kratus Dragons + Pure Dark Dragons. I gjennomsnitt må du vente lenger hver gang, men hvis du ikke kan få en legende, kan du ende opp med en kul ny drage.
  •  
  • Hvis du bare har en Pure Dragon, i stedet, fortsett å kjede en Pure Flame og Pure Earth Dragon sammen til du enten får en legendarisk drage eller en annen ren drage å avle.  
  •  
         
 6.  
             

Tips .

    
   
 • Noen vanskelig å skaffe drager kan virke som "wildcards". Så du kan ha en liten sjanse til å få en ren drage ved å krysse Mirror + Mirror eller Legendary + Crystal sammen. Men å få disse drager til deg selv er vanskelig, så det er en mye bedre måte å spare på en og kjøpe den.
 •  
 • Det er totalt seks legendariske drager og flere andre drager som kun kan oppnås ved å krysse legendariske drager.
 •  
             

Advarsler .

    
   
 • Det er mange utdaterte instruksjoner på Internett som sier at du må krysse to legendariske drager for å skape en ren drage. Dette er ikke lenger mulig siden lov og krig oppdatering av 2013.
 •  
           Les mer... (7)      
Hobbyer populær:
Ordne bilder riktig.

Gjør stearinlys.

Bruk en kunstjournal.

Tegn hai.

Lag en enkel kjole til en jente.

Lag Minecraft.

Tegning Stewie fra Family Guy.

Bruk Realm Pop til å velge den perfekte serveren for World of Warcraft.

Lag en fallskjerm.

Spill bananagrammer.

Se tynnere på bilder.

Draper en kjole.

Fargestoff jeans svart.

Ta en hest i Minecraft.

Lag et balansert Pokemon svart hvitt team.

Ta bilder av bygninger.

Lag et hefte selv.

Jailbreak på en PS3.

Tic Tac Toe (tre vinn, XXO) spill.

Å lage kunstige blomster.

Tegn et tre.