Home \ Hobbyer
 

Sy et sengeteppe.

 

Et sengeteppe er en slags teppe som er polstret og brukes som et sengeteppe. Det gir varme og er samtidig en viktig del av innredningen av et soverom. Sengetepper definerer hele atmosfæren i soverommet, fordi de opptar sengen, som vanligvis er hovedfokus i et soverom. For sengetepper er det et bredt utvalg av tykkelser, størrelser, farger og design. Hvis du vil ha et unikt kaste for sengen din, som passer perfekt til din smak og innredningen i hjemmet ditt, er det en god idé å gjøre det selv. Og det er ikke nødvendig å ha mye erfaring med stoffmønstre eller sying. Selv en nybegynner kan designe og sy et sengeteppe med følgende trinn.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Velg en slags sengeteppe. Vil du ha et enkelt kaste, et teppe eller et mer robust teppe? Forskjellen mellom disse alternativene er hovedsakelig i styrke og størrelse.  
    
  • En tradisjonell overbed er stor nok til å dekke hele sengen, den når ned til gulvet og har en middels tykkelse.
  •  
  • Sengetøyet ditt kan bare dekke madrassen slik at sengen er fortsatt synlig.
  •  
  • Avhengig av materialet, kan teppet ditt også være et ekte tykt teppe.
  •  
  • Du kan også vurdere å sy bare et tynt teppe som du bruker i tillegg til en overbed over arkene eller som et lett sengeteppe i de varmere månedene.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta et mål på sengen din. Bruk et målebånd for å bestemme lengden og bredden på sengetøyet ditt. Tenk på hvor langt dekslet skal nå ned til gulvet, og ikke glem å beregne nok materiale til sømmen.        
 4.  
 5.             3      Bestem hvor tykk din coverlet skal være. Det vil være avgjørende for fyllingen du skal bruke. Mengden kan ikke nå fra en fylling til et dobbeltlag av stoff, det er opp til deg.        
 6.  
 7.             4      Velg stoffene dine. Du trenger et stoff for toppen som vil være synlig, og en for bunnen.        
 8.  
 9.             5      Pass på at du har tilbehør i riktig mengde før du begynner å sy sengetøyet.        
 10.  
 11.             6      Klipp ut topp og bunn av sengetøyet fra de valgte stoffene. Avhengig av størrelsen din, kan dette bety at du må knytte to eller flere stykker sammen for å få den størrelsen du vil ha.        
 12.  
 13.             7      Lukk topp og bunn av dekselet sammen. Legg de to stoffstykkene - med de fine sidene inni! - på hverandre og sy dem sammen på tre sider, men la en av lengdene åpne.        
 14.  
 15.             8      Forbered fyllingen. For store sengetepper eller tykke tepper, må du sannsynligvis sette sammen flere lag med polstring for å oppnå den størrelsen og styrken du vil ha. Klipp deretter dem til riktig størrelse. Hvis du gjør et enkelt kaste, kan du hoppe over disse trinnene.        
 16.  
 17.             9      Fest stoffet til stoffene. Lukk hånden til hjørnet av stoffet du har laget, lett i stoffets hjørner. Pass på at du ikke påfører fyllingen til toppen og bunnen av sengeteppet, ellers vil du ikke kunne vende om teppet.        
 18.  
 19.             10      Vri innsiden av sengeteppet ut gjennom den åpne siden. Da må du justere fôringen, toppen og bunnen riktig for å fullføre sengetøyet.        
 20.  
 21.             11      Brett stoffet på toppen og bunnen innover på den åpne siden. Skjul de grove kanter.        
 22.  
 23.             12      Lukk den åpne siden med pinner.        
 24.  
 25.             13      Lukk den fortsatt åpne siden. Nærhet så nært som mulig på stoffets kant.        
 26.  
 27.             14      Fest polstring. Dette gjøres ved å helt innramme takets ytre kant, og vær forsiktig med å sy på klærne også. Du kan kanskje skjule sengeteppet med et bestemt mønster eller bruke det på hele overflaten av teppet for å gjøre det enda bedre.                  
 28.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                  
Hobbyer populær:
Juster stemmen din.

Tegn et skjegg.

Tegner søte tegneserier.

Tegn en snømann.

Skarp en blyant med en kniv.

Legge i en dyne.

Bygg en luftballong.

Spillinstruksjoner for kortspillets hastighet.

Spill Mahjong.

Gjør blomster fra hule.

Lær å tegne manga og utvikle sin egen stil.

Craft Harry Potter Tilbehør.

Spille assassiner.

Lag en ring ut av en dollarregning.

Utfør magiske triks uten verktøy.

Bøying av tre.

Lag en fleece pute uten å sy.

Tegne et fly.

Bygg et dukkehus.

En batiken batiken.

Maling flaggermus.