Home \ Hobbyer
 

Lag en iPhone ut av papir.

 

Kanskje du trenger en prop for en hjemmevideo, eller kanskje du bare liker å lage papir. Å lage et papir iPhone er et enkelt utformingsprosjekt, og du kan til og med dekorere det for å gjøre det mer realistisk.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Lag skjermen og ryggen  ,

    
   
 1.                    1      Finn det riktige iPhone-mønsteret. Lag et online bilde søk av iPhone-typen du vil ha. Siden forskjellige iPhone generasjoner har forskjellige dimensjoner, må du søke etter den spesifikke generasjonen du vil ha.  
    
  • Hvis du er på utkikk etter ønsket generasjon og også skriver "papirfremstilling" i søkefeltet, bør du få flere resultater som er i riktig skala.  
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Skriv ut papirmalen. Bruk en høy kvalitetskriver for å skrive ut din iPhone-mal. Du kan bruke vanlig skriverpapir, men glanset fotopapir gir deg et mye bedre resultat.        
 4.  
 5.                  3      Kutte ut malen. Mange papirstensiler har linjer rundt deg for å kutte ut. Klipp skjermen, baksiden og sidene av iPhone fra arket.  
    
  • Ikke kutte deler separat. Du bretter papiret til formen av iPhone, så du må kutte ut malen i ett stykke i stedet for å skjære ut skjermen, så baksiden, og så videre.  
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Brett malingen i riktig form. Lag en 90-graders krone på hver side av iPhone. Det gir deg den generelle formen på telefonen. Du har fortsatt små ryttere på utsiden av telefonen. Ikke bekymre deg om det ennå; Der vil du limke kinks sammen på enden.                  
 8.  
             

    2      Komponere iPhone  ,

    
   
 1.                  1      Følg formen på mobiltelefonen på et stykke papp. For å gi telefonen stabilitet og vekt, bør du legge et stykke papp inn i malen før du limer den sammen. Begynn med å tegne skjermstørrelsen på et stykke papp.  
    
  • Hvis du vil lage en virkelig stabil stikkontakt, kan du alltid gjøre fyllingen av kryssfiner i stedet for papp.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Klipp fyllingen ut av pappa. Klipp ut stykket papp etter at du har fullført designen. Pass på at du kutter, slik at den ikke deformerer papiret når du plasserer det inni.  
    
  • Avhengig av tykkelsen på kartongen du bruker og dimensjonene til iPhone-generasjonen du skriver ut, kan det hende du trenger to eller tre stykker papp for å få riktig tykkelse. Hvis dette er tilfelle, legg dem alle på toppen av hverandre slik at de blir glatt og lim dem sammen.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Plasser pappa i malen. Når du har pappa i riktig tykkelse, plasser den mellom forsiden og baksiden av malen. Fest pappen til skjermen og ryggen med en liten limpinne, slik at den ikke skifter i ferdigproduktet.  
    
  • Papiret skal være i samme størrelse som det brettede mønsteret, selv om en liten mengde topphøyde kan føre til at papiret bøyer eller forårsaker synlig kinking.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Lim resten av telefonen til rytterne sammen. Fest stablene som stikker ut med limpinnen og ferdigmonter telefonen. Alt du trenger å gjøre er å skyve rytteren under den overlappende delen av malen, juster den slik at den ikke ser ut som den er på den utskrevne delen, og hold den et øyeblikk til limet tørker.  
    
  • Mange papirhåndverksmaler kan også ha spor hvor du kan sette rytterne til å holde ferdigvaren sammen.  
  •  
         
 8.  
             

    3      Dekorer iPhone  ,

    
   
 1.                  1      Dra skjermen over på et tynt, gjennomsiktig stykke plastfolie. Et tynt gjennomsiktig stykke plastfolie på skjermen gir den trykte skjermen et mer strukturert og glanset utseende. Begynn med å tegne skjermstørrelsen på et stykke plast.  
    
  • Plaststykket skal være stivt, men fortsatt veldig tynt. Den typen plast som biblioteker bruker som støvdeksel for bundet bøker, er perfekt; men ikke ødelegge en biblioteksbok. Hvis du spør pent, kan de gi deg et stykke folie, eller du kan også bruke et lignende materiale.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Skjær skjermdekselet ut av plasten. Pass på at du kutter veldig rett og innenfor linjen der du tegnet bildet slik at du ikke kan se linjene på materialet.  
    
  • Ikke bekymre deg om det gjør skjermdekning litt mindre enn iPhone-formen, siden skjermdekslene er vanligvis en liten bit mindre uansett.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Klipp ut en liten sirkel med en håndkniv under. Hjemknappen nederst på iPhone-skjermen er alltid litt konkav. Ved å kutte en liten sirkel på størrelsen på hjemmeknappen fra plasten, gir du stedet en dypere illusjon av dybden. Bruk en håndkniv, slik at du kan kutte sirkelen uten å kutte helt til kanten av plasten.        
 6.  
 7.                  4      Fest den med transparent dobbeltsidig tape. Bruk et meget lite stykke klart dobbeltsidig tape for å feste skjermdekselet til skjermdelen av telefonen. På grunn av glansen på plaststykket, vil du neppe kunne se båndet.  
    
  • Hvis du skriver ut den originale stencilen på blankt fotopapir, blir båndet enda mindre synlig.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Ferdig.        
 10.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

      

            Les mer... (4)      
Hobbyer populær:
Opprett to kontoer på en Android enhet i Clash of Clans.

Tegn en sanne planløsning.

Lag en badmatte fra kork.

Charade lek.

Generer statisk elektrisitet.

Løsn plastikk.

Lag et Paracord Combat Armbånd.

Hekle en knapp.

Blek jeans med klor.

Tegn shamrock.

Slipskranser.

Maling av en baby.

Fargestoff jeans svart.

Gjør bare lint fra sjampo og tannkrem.

Slik rengjør du kobbermynter i løpet av sekunder.

Lag kalkmaling.

Lag blomsterarrangementer.

Fire hjørnespill.

Hvordan hekle en sirkel.

Spill biljard.

Carving en hjerteformet kurv med vannmelon.