Home \ Hobbyer
 

Spiller Hacky Sack.

 

Foot Bag, kjent som Hacky Sack (et varemerke registrert av Wham-O!), Er en sport som kan spilles enkeltvis eller med en gruppe mennesker ved å sparke en pose med føttene. I tillegg til føttene kan omtrent alle andre deler av kroppen brukes unntatt hendene eller armene - akkurat som fotball. Denne artikkelen introduserer de grunnleggende sparkene og stillingene som er grunnlaget for sparking grupper eller gjør triks.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.                    1      Forstå spillet. Det ultimate målet for gruppe "bagging" er å holde posen i luften så lenge som mulig. Hvis i en gruppe sparker posen rundt minst en gang, har de fullført en "runde" eller en "hack". Hvis hver person sparker posen rundt minst to ganger, har de fullført en "dobbelt helix" og så videre. Målene er forskjellige når du spiller alene. Freestyle single bag har utviklet seg til en svært komplisert sport med et myriade av spark og poserer strengt sammen for å danne triks.       
 2.  
 3.                  2      Kjøp en sekk av god kvalitet (eller lag en), helst en fylt med sand, metall (haglepellets) eller til og med små perler. Jo større perlene er, jo vanskeligere er det å holde posen. Hvis du har en pose med store perler, bør du vurdere å rulle over noe tungt, som en bil, for å bryte den.        
 4.  
 5.                  3      Bruk sko med svært flate innvendige og utvendige flater og en bred flat topp på toppen. Skatesko kan være godt å lære med; de gir mange områder der du kan sparke og holde posen. Utover det grunnleggende, er tennissko en favoritt selv blant fagfolk.        
 6.  
 7.                  4      Slitasje shorts. Bukser hindrer bevegelsene dine og gir en overflate som øker sannsynligheten for at du vil skyve posen av den planlagte banen.        
 8.  
 9.                  5      Øv de tre grunnleggende sparkene - innsiden (venstre og høyre) og tå spark.  
    
  • "Inside kick": Ta forsiktig posen foran deg. Bruk innsiden av foten, nesten rett i midten av skoen din, hvor buen din skal sparke posen rett rett opp. Vinkel foten din slik at innsiden av foten er parallell med taket. Dette sikrer at posen går rett opp og ikke til siden. Det bidrar også til å bøye det andre benet. Fange posen etter et spark med hånden. Gjenta slipp, sparker og fanger til du konsekvent sparker posen rett opp. Neste forsøk å sparke posen med alternative føtter og hender. Se hvor mange du kan gjøre på rad!
  •  
  • "Outside Kick": Legg forsiktig av posen med armen utstrakt til siden og bruk midten på utsiden av foten for å sparke posen. Dette er tyngre, men husk tipsene ovenfor - vri foten din for å holde utsiden av foten parallell med taket, og bøy benet.
  •  
  • "Tå spark": La posen falle forsiktig foran deg, men i større avstand enn innsiden. Bruk tærne til å sparke posen rett opp i luften. Spissen er lik den som vanligvis pleide å jonglere en fotball.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Øv de 3 grunnfotposisjonene - inne (venstre og høyre), utvendig (venstre og høyre) og tær.  
    
  • "Innendørs holdning": Slipp posen foran deg. Fang sekken med innsiden av foten i midten av skoen ved å forsiktig senke foten noen få inches i svingende bevegelse. Dette bidrar til å absorbere påvirkningen av posen på foten og hindre at den hopper av til siden. Tenk deg å fange posen som om det var et rå egg eller en vannballong.
  •  
  • "Outside Pose": slipp ballen på utsiden og vei den ved å senke foten noen få inches.
  •  
  • "tåposisjon": slipp posen fremover og vei den igjen ved å senke foten noen få inches.
  •  
         
 12.  
 13.                  7      Kombiner spark og holdninger. Prøv å lage mønster som utenfor venstre, inne i venstre, inne i høyre, utenfor høyre, eller hva du vil komme opp med. Dette hjelper deg å lære å kontrollere hvor posen skal gå.        
 14.  
 15.                  8      Hold føttene lave; Det kan virke hardt først, men dine ferdigheter vil utvilsomt øke dersom du kan sparke dype sekker. Det bidrar også til å sparke for hardt eller landspill tilfeldig; Knæret er en svivel, og det går ikke helt rett opp.        
 16.  
 17.                  9      Bli vant til å ha en sekk av galne steder til slutt. For å holde hack løp, må du kanskje holde den på ryggen, på brystet, på nakken, på ansiktet, på kneet, eller til og med mellom haken og nakken. Det viktigste er å holde ham i gang.        
 18.  
 19.                  10      Hold deg avslappet når du sparker. Dette øker utvilsomt lengden på dine kick-økter og forårsaker mindre innsats for musklene dine.        
 20.  
 21.                  11      Øv regelmessig. Som med de fleste motoriske ferdigheter, trener i noen minutter eller en halv time hver dag er bedre enn å øve en time om gangen.        
 22.  
 23.                  12      Lag mål, for eksempel 100 innsatser på rad, eller 20 regnbueoppslag (venstre ute over hodet til høyre utenfor kick), eller 20 tåstillinger.        
 24.  
 25.                  13      Etter å ha blitt profesjonell i de grunnleggende sparkene og stillingene, bli med en sirkende sirkel, eller se på Internett for mer avanserte sparkingbevegelser.                  
 26.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                  
Hobbyer populær:
Lag en tidskapsel.

Lag en papir slange.

Lag et kult korttrick.

Lag en koks og Mentos rakett.

Gjør røkelsepinner.

Spillet spillet.

Lag lyden av dråper med munnen.

Bygg en rakett med natron og eddik.

Snakes and Ladders spiller.

Lag en tutu uten å sy.

Bygg en sterk katapult.

Når hekling svinger.

Lag vimpler.

Gjør en rose ut av en dollarregning.

Hekle en ullhue.

Hvordan lyse i Death Note.

Fra Stormwind til Pandaria.

Rengjør fargestifter i en tørketrommel.

Tegner som en motedesigner.

Spill ufarlige pranks på søskenene dine.

Heklet lite teppe.