Home \ Hobbyer
 

Lær å tegne uten dyre kurs.

 

Tegning er en aktivitet som er morsom og kan bli en ekte hobby. Selvfølgelig er det ikke så mye moro og mindre spennende hvis du ikke er så god til å tegne. De fleste vil foreslå at du tar noen tegningskurs, men de koster deg penger. Samtidig kan slike kurs noen ganger være skremmende, og mesteparten av tiden er de ikke egentlig skreddersydd for dine personlige evner. Så hvis du vil lære mer om tegning, kan du også gjøre det her.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Lær å male hva du ser. For å bli en dyktig kunstner må du kunne gjøre det. Hvordan skal du tegne et portrett eller et landskap hvis du ikke ser det virkelig? Ikke bekymre deg for mye i begynnelsen, feil vil skje med de fleste, og til slutt kan de rettes. Så vær ikke redd for å tegne det du virkelig ser. Det kan se forferdelig ut i begynnelsen, men til slutt kan det vise seg å være flott. Så, bare gå! Neste gang du tegner noen, tør og trekk ansiktsformen, høyre øyne, høyre tenner. Du må trenge med det, men til slutt er det absolutt verdt det. {{Largeimage | Tegn uten å ta klasser Trinn 1        
 2.  
 3.   2      Lån tegnebøker fra biblioteket, og søk også etter gratis kurs på Internett. Mange gode tips, artikler og eksempler kan bli funnet på nettet. Dette gir deg en ide og samtidig et par tips, også med hensyn til det du trenger nøyaktig og hva du kan være oppmerksom på. Spesielt på YouTube finner du mange små kurs (opplæringsprogrammer).     
 4.  
 5.      3      Øv forskjellige stiler og prøv forskjellige materialer. Det er flott å være den beste skisseartisten i verden, men det er enda bedre hvis du vet litt om blekk, maling og andre malerier. Noen stilarter bruker mer spiral- og spiralformer mens andre er mer strukturert. Fargedybde er noe annet enn linjer. Du bør lære noe om alle disse områdene - slik finner du ut hva du er god til. Prøv f.eks. å male med blekk - ganske dypt enn bare lineært. Tegn linjene litt mer spiralformet og konvolutt. Eller foretrekker du rett og stive linjer? Prøv og eksperimenter litt. Fremfor alt bør dette trinnet være morsomt.        
 6.  
 7.             4      Lær å dele store figurer før du kommer inn i detaljene. Det er helt greit å tegne bare veldig lyse og fine linjer. Noen artister sletter ikke engang de opprinnelige startlinjene. De store feilene kan skje her veldig tidlig, for eksempel av øynene er for høye på hodet eller generelt for små. Noen ganger ser du bare det når du begynner med skygge og detaljene.        
 8.  
 9.             5      Forstå deg selv: Skyggelegging, linjer, fargedybde, tekstur og refleksjoner. Dette er neste skritt, siden noen av triksene er vanskelige å lære og perfekt. Likevel er dette trinn et svært viktig. Så ikke tro at du bare kunne hoppe over det. Hvor faller lyset når solen skinner? Hvilke linjer du kan endre, slette eller legge til, kan forandre seg mye og få ting til å se mye mer ekte ut. Igjen, prøv og eksperimenter. Tegn f.eks. et sted og prøv skyggene: Start fra mørk og deretter sakte lysere.  
    
  • Lag en skyggefelt. I den ene enden begynner du å skygge så lett som mulig og gradvis bli litt mørkere, til du endelig skygge så mørkt som mulig på motsatt side. Overgangene skal være så flytende som mulig. Dette er en enkel øvelse, og du trenger bare et stykke papir for det.
  •  
  • Lag en annen type fargestenger. For å gjøre dette, tegne et firkant eller rektangel og del det i fem forskjellige seksjoner. Du kjenner en av endene, du maler motsatt ende så svart som mulig: Gå over den med blyanten til den er virkelig dekket. Mellom du maler i et mykt grått - dette skal være nøyaktig i fargen mellom den hvite og den svarte. Feltet mellom det hvite og det grå skal være lysegråt. Som et resultat, maler du et mørkegrå mellom mellomgrået og det svarte feltet.
  •  
  • Nå samme bar med ti forskjellige felt. Ikke bekymre deg for mye hvis det ikke virker riktig: Få kunstnere kan håndtere blyanten godt nok til å tegne mer enn noen få nyanser. Likevel bør du prøve det. Deretter kan du sammenligne arbeidet med en trykt fargelinje for å se hvor nært arbeidet ditt er med eksemplet. Vær også oppmerksom på at grafitt (farge på blyanten) sannsynligvis ikke er så mørk som den svarte på utskriften - din sterkeste svart er sannsynligvis ett til to skritt unna svart på utskriften. Formålet med denne øvelsen er at du kan skygge et sted som du forestiller deg. Øyet kan se mye mer enn bare ti nyanser, men med denne fargelinjen kan du organisere og orientere tegningene dine litt.
  •  
  • Hvis du tegner noe ekte, må du også være oppmerksom på høydepunktene i de skyggefulle områdene: Reflekspunktene i skyggen skal være mørkere enn skyggene i refleksområdene. Dette gjør en tegning dynamisk og meningsfull.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Prøv å bruke forskjellige blyanter. H-blyanter er harde og bedre for sterke linjer og skarpere aksenter. Jo høyere tallet på pennen, jo vanskeligere er det. 2H er sterkere enn H. 6H er spesielt vanskelig og er nødvendig for design og arkitektoniske tegninger.  
    
  • HB er en medium-hard blyant, som det er standard nr. 2 blyant. Begge er gode for meget fine linjer og også egnet for relativt grundig skygging. Det er bryteren som gjør disse blyanter (ofte blir disse blyantene gitt bort som gavekort). Av disse bør du alltid ha noen rundt deg. De er egnet for skisse. F står for "fin" og er vanligvis vanskeligere enn HB, men ikke så vanskelig som H-blyanten. Med F-blyanter kan du skrive godt eller lage noen generelle design.
  •  
  • B (for "svart") er mykere enn HB. Jo høyere tallet, jo mykere blyanten. 2B betraktes som mykt, mørkt og fettete - bra for skisse og mørk skygge. 4B er enda mørkere og mykere, så det er også veldig enkelt - for skyggeeffekten - å smøre med tommelen. 6B og 9B er så myke og mørke at det nesten tilsvarer tegning med kull. De er egnet for uttrykksfulle og mørke skygger. En ekte artist har et utvalg av blyanter.
  •  
  • Også med viskelærne bør du prøve noe. Hvit vinyl eter og klebrige viskelapper er milde på papiret. De rosa viskelærene som er på noen blyanter, heller ikke. De forlater også stripete spor. Spesielt bra er knudde viskelær. De serverer kunstnere på mange måter: du kan bruke dem, for eksempel. Knead mens du tenker. Som et verktøy kan du gjøre mye: Du kan lette et område ved å trykke på Kneading Eraser på riktig sted. Etter å ha fjernet resterne av viskelæret, kan du knead og trekke den litt. Disse etsene er også milde med papiret.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Velg et emne du liker og vil derfor trekke godt ut. Forsøk å tegne dette valgte motivet på forskjellige måter, f.eks. et bilde av noen du liker eller beundrer. Du kan også velge et realistisk emne (rose, vase, tre eller katt). Med denne typen øvelse ser du raskt dine egne forbedringer, fordi hver gang du maler noe annet enn før, blir det noe nytt. Forhold og skygger blir bedre og mer nøyaktige over tid. Du bør også prøve forskjellige verktøy: blyant, vanlig penn, akvareller, fargestifter. På et tidspunkt vil du ha en versjon - eller til og med flere - som du vil ramme og legge på.        
 14.  
 15.             8      Bli kjent med anatomi. Ja, du hørte riktig: Anatomi fra biologi. Skisse skeletter og spormuskulatur grafikk. Det kan virke rart og skummelt først, men det betyr også at du kan tegne skjeletter og skaller til Halloween-dekorasjoner. Slik kan du imponere andre enkelt. Du vil også lære om menneskelige proporsjoner og kroppsbevegelser. Det samme gjelder dyr: Les bøker om dyranatomi. Du finner et anatomi kapittel i nesten alle dyr lærebøker.        
 16.  
 17.             9      Følg omgivelsene dine og forestill deg hvordan du vil trekke bestemte motiver. Mens du er f.eks. står i kø, se på noen og tenk på hvordan den personen kan se ut som en tegning. Prøv å forestille deg hvordan hånden din holder en blyant og skisserer linjene i ansiktet ditt. Tenk deg å skygge rundt øynene og tegne iriser og elever. Se på nettbrettet med lunsj og forestill deg det som et stille liv. Når du tenker på de tingene du ser som å tegne i dagdrømmene oftere, gjør du din egen prosess for deg selv. Du har allerede mange ting i tankene før du endelig når frem til blyanten, og tegningen din vil også bli bedre.  
    
  • Prøv også fantasien din. La blyanten sirkelen på papiret og forestill deg hvordan å tegne eplet perfekt før du skisserer det. Deretter tar du en rask første skisse for å få form og proporsjoner til papiret. Så tar du vare på skyggene og detaljene.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Øvelse, øve, praktisere. Evnen til å tegne kommer ikke av seg selv. Øvelsen gjør perfekt. Når du har litt tid igjen, sett deg ned og skisse eller skygge, etc. Det er så mange ting å lære, så i utgangspunktet kan du alltid trene - tung og enkle ting. Tegn personer, i detalj eller til og med en grov skisse. Også lysrefleksjoner er viktige, enten du tegner et eple, en ballong eller en briller. Klatre sakte og ha det gøy å gjøre det.                  
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Tegn Batman.

Mål størrelsen.

Utarbeidelse av en himmel og helvete.

Tjen penger i RuneScape som et ikke medlem.

Fire vinner spill.

Bli en flott fotograf.

Legg til en dekselillustrasjon til MP3 melodier.

Tegn en hval.

Slå en T skjorte inn i et babybody.

Bygg en tilbakebøyning.

Tiffany lage glass kunst.

Tegn et bevinget hjerte.

Bygg et mørkrom.

Brett et serviett inn i en rose.

Sveis aluminium.

Spray graffiti navn.

Lag gardiner selv.

Skygge tegninger.

Lag en skolepose selv.

Gjør Castilian olivenolje såpe.

Tegn Homer Simpson.