Home \ Hobbyer
 

Spill Fantasy Football.

 

Fantasy Football lar deg være en NFL- eller høyskolefotballlagseier eller -leder, og gir deg et annet nivå av å være en fan. Når du har satt opp laget ditt, avhenger det av hva dine valgte spillere kan hver uke for å tjene poeng. Plutselig er Browns - Panthers-spillet, som trekker inn i tredje kvartal 3-3, plutselig mye mer interessant enn tidligere. Enten du er en blodig nybegynner eller en sann proff, er det aldri en dårlig ide å oppdatere Fantasy Football multiplayer. Se trinn 1 for mer informasjon.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Velg en liga  ,

    
   
 1.            1      Velg en liga som du kan forene med fritid og forpliktelser. Fantasy Fotball, som ekte fotball, avhenger mye av konkurransen. Å spille i en liga lar deg bygge relasjoner og kameratskap og gir deg et spesielt incitament til å velge spillerne dine klokt. Det finnes en rekke ligaer som kan være egnet for deg, så prøv å velge den som passer dine forpliktelser, din erfaring og din oppriktighet i å spille.        
 2.  
 3.             2      Tenk på om du helst vil spille i en head-to-head-liga eller i en vanlig liga med poeng. I et head-to-head-spill spiller laget ditt mot et annet lag hver uke. Laget som scorer flest poeng er vinneren. I en "Total Points League" akkumuleres lagene i lagene jevnt gjennom hele sesongen. På slutten av den vanlige sesongen møtes lagene med det beste vinn / tapforholdet for å bestemme den endelige mesteren. 
    
  • Det er flott å spille league-kamper med venner, fordi du kan bruke hele uken til å gjøre trash-talk-kamper med vennene dine. Til slutt er det avgjørende playoffs med lagene som har de beste resultatene.
  •  
  • Poeng Leagues er stedet for deg hvis du liker å se NFL-spillene i helgen, noe som gir deg mer av handlingen, hvis de valgte spillerne virkelig spiller og du holder deg oppdatert med hver spiller. I tillegg er denne type liga bedre for deg hvis du vil bruke mindre tid på å holde deg oppdatert med liga nyheter.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Velg lagoppstilling og poengsystemalternativer. Du har mulighet til å velge mellom flere forskjellige typer for å score poeng, for eksempel resultatene til spillerne du utkaster og lagets sammensetning. Som regel er du hovedtrener og mest vellykket når dine individuelle spillere spiller, så hvis du lar skuespillerne spille deg som vil gi deg den beste sjansen til å vinne. 
    
  • For poengene bruker de fleste ligaer et Points for Reception-punktsystem. Her får du ikke bare poeng som enkelte spillere oppnår, men også for statistikker som mottak, mål og sekker scoret. Mens poengsummering ikke påvirker måten du spiller på Fantasy Football, kan det påvirke utvelgelsen av spillere i løpet av uken.  
  •  
  • IDP-alternativet bruker forsvarerne så regelmessig som alternativet Team Defensive. Andre ligaer bruker bare Team Defense. De ekstra spillere og stillinger du må velge og velge for lagseierne i en IDP-liga, betyr en del ekstra arbeid for å avgjøre hvilke og mest av alt når de forsvarer forsvarsspillere. Dette gjør det vanskeligere å bestemme hvilke spillere og posisjoner som er mest betydningsfulle. Det kan imidlertid være svært givende for store fotballfans å vinne slike ligaer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Velg en liga som passer dine behov og registrer deg på nettet. De to mest populære nettstedene er ligaene til ESPN og Yahoo. Gå til deres gratis Fantasy Football side og søk etter "Open Standard Leagues" eller kontakt venner som også er i ligaen og be administratoren om å legge deg til ligaen.  
    
  • Du kan selvfølgelig også opprette en ny liga, men prøv å få litt erfaring i forskjellige spilltyper og spille noen fantasy sesonger før du starter din egen liga.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Spillerne er utkast  ,

    
   
 1.             1      Ta del i et utkast. Som med ekte fotball, har Fantasy et utkast hver sesong. Spillere kan sorteres ut, bli gratisagenter, og handler er også mulige. Men det viktigste er å bygge laget ditt ut av de utarbeidede spillerne. Derfor hjelper det hvis du kjenner de store navnene og talentene godt. Det er to grunnleggende måter å gjøre det på: 
    
  • I et Serpentine Draft veksler lagseiere med spillerne i spillet for moro skyld. Dette betyr for eksempel at den som velger først på odde runder velger sist i runder med jevnt tall, etc.
  •  
  • I et auksjonsutkast mottar hver lagseier et sett budsjett, som han har til rådighet for å bruke på spillere. Spillerne er oppført som en auksjon og går til laget som gjør det høyeste budet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg så mange av de beste spillerne for de viktigste posisjonene. En feil mange fantasy rookies gjør er at de umiddelbart velger sin favoritt quarterback og deretter la dem spille i alle posisjoner. Når det er på tide å velge en spiller for å komme inn i quarterbacken, er alt som er igjen den tredje stringer som spilte for Sørøst-Louisiana Tech. Ups.  
    
  • Lag et utkast til Dagens cheat sheet. Din jukseplate skal inneholde en liste over favorittvalgene dine, samt backups og potensielle spillere. Hold ham oppdatert under utkastet og hold øye med spillerne du leier og hvor mye penger du har igjen. I tillegg må du også være oppmerksom på spillerne som ble snappet fra deg foran nesen din av andre fantasyfotballspillere. For eksempel kan du få et par highlighters for hånden for å markere hvem som får hvem.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Velg spillere som kan nå sitt fulle potensial senere i karrieren. Sett din liste sammen slik at senere rookies kunne spille en viktig rolle. Fantasyfotballens skjønnhet er når en spiller som allerede har sovnet plutselig scorer ekstremt mange poeng fra ingenting. 
    
  • Ikke stole på dine favorittspillere før du har tatt viktige personellbeslutninger. For eksempel, hvis du er en stor fan av Dallas Cowboys og du velger noen av deres gode spillere, kan du falle i en felle når de er alle i en bye-uke. Vær forsiktig når du velger for mange spillere fra samme lag.
  •  
  • Du må lære å gjenkjenne, for å velge de beste spillerne som er i high stat posisjoner. Husk at du setter ditt virkelige fotballag sammen, noe som betyr at du egentlig ikke trenger nøkkelaktører. De kan hjelpe, men du trenger spillere for å hjelpe deg med å bygge mye statistikk.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Obligate Free Agents. I Fantasy Football er Free Agents alle spillere som for øyeblikket er i et lag i ligaen (dvs. spillere som ikke har blitt utarbeidet eller utarbeidet av et lag i sesongen). I løpet av sesongen kan det hende at en spillers ytelse i den virkelige NFL-sesongen inspirerer deg til å ansette ham som en gratis agent for fantasekamalen din. Generelt er plikten til gratisagenter etter det ukentlige mandagskveldsspillet kunngjort og senere oppdatert i uken. 
    
  • Hvis flere enn ett lag ønsker å ansette en gratis agent, får laget med den høyeste Waiver Wire-rangering spilleren. Waver Wire Ranking er avhengig av mange faktorer, inkludert nederlag / vinn-forhold og antall gratisagenter teamet har allerede lagt til. Etter at du har lagt en spiller i teamet ditt som en gratis agent, vil du bli returnert til slutten av Waiver Wire List. Andre ligaer kan bruke ulike typer metoder for å beregne disse rangeringene.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Spillerne handler. Som ekte fotball kan lagseiere også handle her. For enkelte ligaer må du holde fast i spesielle tradedeadlines. Det kan også være at bare alle lagseiere må være enige om en handel i en liga. 
    
  • Handlingene i fantasy-ligaer kan i noen tilfeller være kontroversielle, slik at det kan skje at en fantasy-handelsdommer griper inn i situasjonen. Det finnes en rekke handelsdommer nettsteder hvor en upartisk tredjepart bestemmer gyldigheten og rettferdigheten til en bestemt handel.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Week-to-Week-spillvarianten  ,

    
   
 1.             1      Spill med de høyest mulige spillere for å seire med dem denne uken. I løpet av NFL sesongen, fra uke til uke, kan du plassere spillere i alle nøkkelposisjoner og velge ditt første lag for uken. Din opptreden i det virkelige NFL-spillet vil tjene poeng for Fantasy Football-laget. 
    
  • Kontroller at spilleren er klar. Disse spillerne er som regel merket med en "A" for aktiv. Hvis spillerne er skadet eller deres lag er i en bye-uke, er de ikke aktive og du må erstatte dem med andre spillere.  
  •  
  • En spesielt nyttig statistisk verdi å se etter er motstandernes styrke til å møte neste uke, spesielt når du prøver å finne ut hvilken quarterback og runback å spille. Hvis du har den fremragende Peyton Manning i teamet ditt, men også den nesten like gode Tom Brady, må du være oppmerksom på hvem som er mot hvem denne uken. Hvis Manning spiller mot det aller beste laget, men Brady spiller mot et relativt dårlig lag, bør du ta hensyn til det.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Organiser teamet ditt. De fleste ligaer har et forhåndsbestemt antall spillere. Så en lagseier må ha en lagspill og hver spiller har en tildelt posisjon. Det kan være at du har en startlinje som må brukes i hvert spill, samt spillere som trenger å sitte på benken for bestemte spill. Lagseierne må ha valgt sin ukentlige startformasjon innen en frist.       
 4.  
 5.             3      Piling opp poeng. Se hvert spill for å se hvilken form spillerne dine er i! Hver enkelt liga har sitt eget scoring system. Men en ting forblir alltid den samme: deres faktiske ukentlige form i NFL hverdag bestemmer hvor mange poeng du får i kontrast til dine kamerater. Når kampdagen er over, kan du logge inn på din liga online for å se hvor bra du har vært.       
 6.  
 7.             4      Se etter kommende uke-uker. Hvis du har en første formasjon som fungerer veldig bra for deg, må du spørre deg selv hva du vil gjøre hvis om noen få uker er alle dine spillere med høye ferdigheter fra den første formasjonen borte. Hvem skal erstatte dem? Utkast et lag som ikke vil bli svekket av en dårlig bye uke og begynne å planlegge fremover. Pass på at du har nok substitusjoner uten overlappende bye-uker.       
 8.  
 9.             5      Tenk på bransjer etter hvert som sesongen utvikler seg. Når du utvikler seg gjennom utkastet, bør du ha en fortløpende liste over spillere du vurderer å handle eller hvem du vil handle. Hvis du virkelig vil ha en spiller i laget ditt, må du på forhånd utvikle en helt vanntett strategi, hvis du velger en annen klubb.       
 10.  
 11.             6      La sesongen falle bort. Fantasy Football gir deg i utgangspunktet et annet spenningsnivå for den vanlige NFL-sesongen, da Fantasy Football lar deg være mer koblet til de enkelte spillerne. Plutselig er du en stor del av hvordan Seahawks spiller når du har Golden Tate på Fantasy Football-laget ditt, selv om du aldri har vært i Seattle. Se på spillene, følg statistikken og nyt det hele.       
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

           Les mer... (1)      
Hobbyer populær:
Slik strikker du i illusjonstrikking eller skyggestrikking.

Når du oppretter Sims 3, lager du en Sim.

Maling i 8 biter.

Fjern sømmer.

Popping tyggegummi.

Finn en NPC landsby i Minecraft PE.

Tegne et anime ansikt.

Legg opp en stol.

Lag en papirportefølje.

Å lage risgluten.

Lag et denimdeksel med chenille tekstur.

Fargestoff og klær deg selv.

Lag en dressmaker's dummy ut av duct tape.

Lag et papirplan.

Lag et kalejdoskop.

Spill Inotia 4.

Lag klær.

Lag en hatbox.

Bruk et teleskop.

Lag et teppe av t skjorter.

Gjør et sverd ut av papir.